Napisano 2 Listopad 200618 l bonus: fotka, gdyby ktoś nie wiedzial jak auto wygląda: C&C, wymieniać błędy z góry dzięki
Napisano 2 Listopad 200618 l bonus mnie powalił, świetny model, teraz ci zostały detale wiec mam nadzieje że skończysz prace :) oczywiście proszę o siatkę całości i bonusa bez sm :)
Napisano 2 Listopad 200618 l kolejne cudo ^^ tylne swiatlo zaje***te. I ta miejscowka na rejestracje tez. zeby mi sie tak chcialo robic szczegoly...
Napisano 2 Listopad 200618 l taaa....nie no jakos mnie nie dziwi..to qba w końcu...a tak na marginesie...zrobił bys wreszcie jakiego porzadnego starocia ......:) zgadzam sie z RA...
Napisano 2 Listopad 200618 l Autor 1. to nie jest uszczelka tylko plastik, uszczelka jest w innym miejscu ;) wygląda ona tak : http://img515.imageshack.us/img515/641/uszczelkama4.jpg i wydaje mi się ze moja az tak bardzo nie odstaje od orginalu, chyba ze chodzi Ci o cos innego 2. ten kawałek blachy tak odchodzi od swiatla http://img528.imageshack.us/img528/9914/swiatlocq0.jpg 3. ;P Ok teraz pora na podziękowanie grupowe bo mysle ze kazdemu z osobna bedzie ciezko ;), takze dziekuje Wam bardzo za komentarze.
Napisano 2 Listopad 200618 l qba to ma dobre i sie mu tego nie tykajcie ;P Postaral sie ladnie :) BMW jak malowane :)
Napisano 2 Listopad 200618 l a ja myslalem ze moja rejestracja jest szczegolowa:D no nic mylilem sie:P wypasik ;] w sumie dobrze, tylko mnie motywujesz do pracy:* :D
Napisano 3 Listopad 200618 l Ładnie, ładnie... Tylko skończ to ;) I EVO też by się przydało zrobić do końca :] Pozdrawiam
Napisano 3 Listopad 200618 l Moja opinie znasz już z gg :p ekipa z białym kaftanikiem w drodze - schowaj sie pod łóżko mie się tak udało i jeszcze nie tym razem, ale przez ciebie, musze przeczesać moja kobre kompletnie =P nie może być przecież gorsza
Napisano 3 Listopad 200618 l nie rubcie z niego szalenca:D poprostu jest perfekcjonistą i widac ze kocha ta robote....
Napisano 6 Listopad 200618 l co to ma znaczyć!!!! dawaj updejta!!!! wrzucił coś 3 dni temu a teraz sie obija :P
Napisano 13 Luty 200718 l Autor up po dlugiej przerwie napisy na boku mozliwe, że pojda do wymiany bo troche ubogie c&c ;)
Napisano 14 Luty 200718 l Piękny model! Nie znam się co prawda na samochodach, ale wygląda rewelacyjnie!!!
Napisano 14 Luty 200718 l qba to ty jeszcze nie skonczyles tego BMW...??!! ;) Felga wypas!! "Mecz" to dalej :)
Napisano 14 Luty 200718 l Dla mnie bosko :D to wygląda, lampa ostro zwala z krzesła :D. Od dłuższego czasu już chciałbym coś takiego stworzyć (choć trochę podobnego) ale mi jeszcze duuuuuuuuuuuuużo brakuje w ogóle do wymodelowania samej maski samochodu :D:D ...
Napisano 14 Luty 200718 l pięknie, ja nie mam cierpliwości do tak dokładnego modelingu (bo później i tak nie widać :p)
Napisano 14 Luty 200718 l qba fajnie że jeszcze żyjesz ;P Felga super. Pokażesz siateczke? Bo chciałbym coś zobaczyć :D
Napisano 14 Luty 200718 l WOW, super qba!! Przyłączam się do prośby obo i jeśli możesz to pokaż też siateczkę karoserii :)
Napisano 14 Luty 200718 l Nooo siateczka też by sie przydała :p też o nią bym poprosił jeżeli można ... :p
Napisano 15 Luty 200718 l Piękny modelling, gratki, tylko że... Zresztą sam zobacz, mały szczegół, ale jesteś profesjonalistą :) Powodzenia i oby tak dalej. PS. Skończ go.
Napisano 15 Luty 200718 l Autor tak wiem, mapa byla tylko na probe zeby jakos to wygladalo, pozatym musze jeszcze obrocic o pare stopni drugą czesc bieznika, na razie jest symmetry bo kompik troche nie wydala ;p
Napisano 12 Marzec 200718 l Autor update a i takie pytanko - wyskakuje mi taki błąd przy renderingu z wszystkimi elementami: całośc ma duzo poly moze to dlatego? was is das? jak to ominąc?
Napisano 12 Marzec 200718 l Najbardziej kozackie są światła (przednie i tylne), ale by sie porenderowało...
Napisano 12 Marzec 200718 l No dobrze kumie tylko wolno robicie wolniutko, ale my tu o jakość nie ilość więc czekamy
Napisano 12 Marzec 200718 l ...mniam... ja chcę jeszcze, jeszcze!!! i więcej i więcej... suuuper :) PS. A co do komunikatu z błędem to nie mam zielonego :( Może zapytaj w dziale renderów to ktoś pomoże ;-)
Napisano 15 Marzec 200717 l też wyskakiwał mi taki błąd ale już nie pamietam jak go rozwiązałem....;) a praca kozacka jak na razie;P
Napisano 18 Marzec 200717 l Praca superato !! Kozacki detal ;) A to okienko z błędem, tez nie wiem co je powoduje :(
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Autor prace postepuja, za niedlugo powinien sie pojawic jakis łapdejt pozdrawiam tych, ktorzy czekaja ps. dla zainteresowanych wrzucam stary render całosci
Napisano 11 Kwiecień 200717 l @qba jak zwykle modeling na wysokim poziomie :) Czekam na kolejny update
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Nop ladne ladne :] Mozesz pokazac siatke w miejscu tego wlotu powietrza z boku?? Bo robilem juz pare razy cos takiego i zabardzo to mi nie wychodzilo :/