ReflectVision Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 bonus: fotka, gdyby ktoś nie wiedzial jak auto wygląda: C&C, wymieniać błędy z góry dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 ładnie, mam nadziej ze skonczysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 poka siatke poka poka tylnia lampka wypas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 bonus mnie powalił, świetny model, teraz ci zostały detale wiec mam nadzieje że skończysz prace :) oczywiście proszę o siatkę całości i bonusa bez sm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 bardzo super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 kolejne cudo ^^ tylne swiatlo zaje***te. I ta miejscowka na rejestracje tez. zeby mi sie tak chcialo robic szczegoly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Żes zaszalal z ta tylnia lampa.. ;P Dla mnie bomba ogolnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Żyć się odechciewa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 Bardzo ladnie. Ale pokaz siatke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 taaa....nie no jakos mnie nie dziwi..to qba w końcu...a tak na marginesie...zrobił bys wreszcie jakiego porzadnego starocia ......:) zgadzam sie z RA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 fajnie, szkoda tylko ze to bmw:/;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 hkropinski wyjąłeś mi to z ust:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 po kilku godzinach namysłu postanowiłem, że sie troche poznęcam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Listopad 2006 Autor Share Napisano 2 Listopad 2006 1. to nie jest uszczelka tylko plastik, uszczelka jest w innym miejscu ;) wygląda ona tak : http://img515.imageshack.us/img515/641/uszczelkama4.jpg i wydaje mi się ze moja az tak bardzo nie odstaje od orginalu, chyba ze chodzi Ci o cos innego 2. ten kawałek blachy tak odchodzi od swiatla http://img528.imageshack.us/img528/9914/swiatlocq0.jpg 3. ;P Ok teraz pora na podziękowanie grupowe bo mysle ze kazdemu z osobna bedzie ciezko ;), takze dziekuje Wam bardzo za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 qba to ma dobre i sie mu tego nie tykajcie ;P Postaral sie ladnie :) BMW jak malowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 a ja myslalem ze moja rejestracja jest szczegolowa:D no nic mylilem sie:P wypasik ;] w sumie dobrze, tylko mnie motywujesz do pracy:* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Ładnie, ładnie... Tylko skończ to ;) I EVO też by się przydało zrobić do końca :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 Moja opinie znasz już z gg :p ekipa z białym kaftanikiem w drodze - schowaj sie pod łóżko mie się tak udało i jeszcze nie tym razem, ale przez ciebie, musze przeczesać moja kobre kompletnie =P nie może być przecież gorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 3 Listopad 2006 Share Napisano 3 Listopad 2006 nie rubcie z niego szalenca:D poprostu jest perfekcjonistą i widac ze kocha ta robote.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 przyłączę sie do słów Eden-3d "jest perfekcjonistą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 co to ma znaczyć!!!! dawaj updejta!!!! wrzucił coś 3 dni temu a teraz sie obija :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 no ładnie ładnie :) czekam na kolejne uploady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Em puk, puk, halo gdzie są wszyscy ? Gdzie jest Qba ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 up po dlugiej przerwie napisy na boku mozliwe, że pojda do wymiany bo troche ubogie c&c ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Kurcze Misiu i nie poprawiłeś tej texturki na feldze, chcesz po uszach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Piękny model! Nie znam się co prawda na samochodach, ale wygląda rewelacyjnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 qba to ty jeszcze nie skonczyles tego BMW...??!! ;) Felga wypas!! "Mecz" to dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Pokaz sam zacisk ;) Felga spoko ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Dla mnie bosko :D to wygląda, lampa ostro zwala z krzesła :D. Od dłuższego czasu już chciałbym coś takiego stworzyć (choć trochę podobnego) ale mi jeszcze duuuuuuuuuuuuużo brakuje w ogóle do wymodelowania samej maski samochodu :D:D ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 pięknie, ja nie mam cierpliwości do tak dokładnego modelingu (bo później i tak nie widać :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 qba fajnie że jeszcze żyjesz ;P Felga super. Pokażesz siateczke? Bo chciałbym coś zobaczyć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 WOW, super qba!! Przyłączam się do prośby obo i jeśli możesz to pokaż też siateczkę karoserii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makler Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Nooo siateczka też by sie przydała :p też o nią bym poprosił jeżeli można ... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Respect! Render koła wygina nadgarstki :-P Booosko :) mmm... M3... cool! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi84 Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Piękny modelling, gratki, tylko że... Zresztą sam zobacz, mały szczegół, ale jesteś profesjonalistą :) Powodzenia i oby tak dalej. PS. Skończ go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Luty 2007 Autor Share Napisano 15 Luty 2007 tak wiem, mapa byla tylko na probe zeby jakos to wygladalo, pozatym musze jeszcze obrocic o pare stopni drugą czesc bieznika, na razie jest symmetry bo kompik troche nie wydala ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Marzec 2007 Autor Share Napisano 12 Marzec 2007 update a i takie pytanko - wyskakuje mi taki błąd przy renderingu z wszystkimi elementami: całośc ma duzo poly moze to dlatego? was is das? jak to ominąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Najbardziej kozackie są światła (przednie i tylne), ale by sie porenderowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 No dobrze kumie tylko wolno robicie wolniutko, ale my tu o jakość nie ilość więc czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 WOW!! Narazie super :) Plisss, pokaż siateczkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 ...mniam... ja chcę jeszcze, jeszcze!!! i więcej i więcej... suuuper :) PS. A co do komunikatu z błędem to nie mam zielonego :( Może zapytaj w dziale renderów to ktoś pomoże ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 Ładnie, ładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Marzec 2007 Share Napisano 12 Marzec 2007 no panie:) bardzo ladnie:) siateczke tez bym chcial skumac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 też wyskakiwał mi taki błąd ale już nie pamietam jak go rozwiązałem....;) a praca kozacka jak na razie;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Praca superato !! Kozacki detal ;) A to okienko z błędem, tez nie wiem co je powoduje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 prace postepuja, za niedlugo powinien sie pojawic jakis łapdejt pozdrawiam tych, ktorzy czekaja ps. dla zainteresowanych wrzucam stary render całosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 ty lepiej sie bierz do roboty, a nie tracisz czas na zbedne posty:D ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 JonhZi troszke ma racji....nie spać! pracować!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 @qba jak zwykle modeling na wysokim poziomie :) Czekam na kolejny update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Nop ladne ladne :] Mozesz pokazac siatke w miejscu tego wlotu powietrza z boku?? Bo robilem juz pare razy cos takiego i zabardzo to mi nie wychodzilo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi