Napisano 10 Listopad 200618 l Tym modelem otwieram serie stworkow prosto z mojej wyobrazni. Co to jest... ? Nie mam zielonego pojecia, ale wydalo mi sie ciekawe. Troche watpie czy by to chodzilo, lecz narazie nie musze sie tym przejmowac... Wlasciwie mi to troche przypomina mutacje kilku zwierzat :) Jak by ktos sie pytal nie ma zadnych referek, poprostu trojwymiarowa improwizajca. Podstawowa siatka wykonana w Silo, i dalej (jak zapwewne widac) Zbrush. Narazie daje sobie spokoj z teksturowaniem (moj komp tego nie znosi :/ ) Tak wiec model jest teortycznie skonczony, chociaz jesli pojawi sie jakies ciekawe sugestie.... zobaczymy... ;)
Napisano 10 Listopad 200618 l buehehehe fajne to hybryda konia minotaura ryby i dinozaura i ch**j wie czego jescze :P dajesz dalej
Napisano 10 Listopad 200618 l Masz chora wyobraźnie :) ale mi sie podoba, momentami super. Całoś bardzo dobra.
Napisano 10 Listopad 200618 l świetnie to wygląda, i masz chłopie fantazję ale żebyś się w samozachwycie nie pogrążył, to ci powiem że kopytka bym jeszcze dopracowała trochę, żeby nie wyglądały jak powleczone gumą
Napisano 10 Listopad 200618 l ja bym te kopyta zmniejszył, bo niby jak to masz sie powiedzmy poruszac?? albo zmienił tył...
Napisano 10 Listopad 200618 l może to powinno pływać? Ma ogon i coś płytwopodobnego na grzbiecie. Tylko czy te kopytka nie ciągnęłyby go na dno ;)?modelik bardzo fajny, zazdrościć wyobraźni. Czekam na kolejną... ...mutację.pozdro
Napisano 10 Listopad 200618 l oo a ja właśnie skończyłem Riddiecka :Efbb...tam były podobne stworki :]
Napisano 11 Listopad 200618 l hehe bardzo ineteresująca masz wyobaznie, tylko pozazdroscic xD XD, a tak na serio to bardzo pomyslowy potworek i fajnie wykonany.
Napisano 13 Listopad 200618 l Autor Wielkie dzieki za komentarze!!! O to nastpne stworzenie (bardziej czlekoksztaltne), jak zwykle podstawowa siatka w Silo i "lifting" w Zbrushu. Tym razem oczywiscie nie skonczony, to tylko zarys postaci... Takze nastepny update juz z jakimis detalami.
Napisano 14 Listopad 200618 l Drock masz chorą wyobraźnie, w pozytywnym tego znaczeniu:) Fajna robota! Więcej potworasów:)...! Hehe taki wielkostóp:)
Napisano 15 Listopad 200618 l Swietnie wykonane te stworki. Nastepne zrob straszniejsze bo jak na razie byly bardzo uglaskane. Gratuluje!
Napisano 15 Listopad 200618 l ostatni stworek świetny, głównie anatomicznie (tylko paluchy jakieś płaskie takie) Pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200618 l moze bedzie nosil sandaly :) ogolnie jak dla mnie to mistrzostwo :U troche gryza sie wiekowe rysy twarzy z wyrzezbionymi miesniami jak u atlety. ale to tylko tak.. :P
Napisano 18 Listopad 200618 l Autor No wlasnie stopki to to co pozostalo do zrobienia, co do szyji to zgadzam sie z Toba, _kuba_ ,cos trzeba zmienic.... Anyway dzieki za komentarze :) Pozdro
Napisano 21 Listopad 200618 l Dla mnie bardzo fajnie wykonane i dobre, tylko Ja bym jeszcze troszkę popracował nad nogami a dokładniej nad stopami bo troszkę niszczą klimat tego "stworka" :)
Napisano 22 Listopad 200618 l Świetny model a zwłaszcza detal ładny, tyko popraw to co poprzednicy napisali (stopy) oraz bym pomyślał nad zakończeniem głowy jeszcze :)
Napisano 22 Listopad 200618 l Bardzo fajnie Ci wyszedł. Klata ładna, mięśnie brzucha zbyt mechaniczne może.