Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tym modelem otwieram serie stworkow prosto z mojej wyobrazni. Co to jest... ? Nie mam zielonego pojecia, ale wydalo mi sie ciekawe. Troche watpie czy by to chodzilo, lecz narazie nie musze sie tym przejmowac... Wlasciwie mi to troche przypomina mutacje kilku zwierzat :)

Jak by ktos sie pytal nie ma zadnych referek, poprostu trojwymiarowa improwizajca. Podstawowa siatka wykonana w Silo, i dalej (jak zapwewne widac) Zbrush. Narazie daje sobie spokoj z teksturowaniem (moj komp tego nie znosi :/ ) Tak wiec model jest teortycznie skonczony, chociaz jesli pojawi sie jakies ciekawe sugestie.... zobaczymy... ;)

evildoguk0.jpg

evildog2bt2.jpg

• Odpowiedzi 36
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

buehehehe fajne to hybryda konia minotaura ryby i dinozaura i ch**j wie czego jescze :P dajesz dalej

Napisano

Masz chora wyobraźnie :) ale mi sie podoba, momentami super. Całoś bardzo dobra.

Napisano

świetnie to wygląda, i masz chłopie fantazję

ale żebyś się w samozachwycie nie pogrążył, to ci powiem że kopytka bym jeszcze dopracowała trochę, żeby nie wyglądały jak powleczone gumą

Napisano

ja bym te kopyta zmniejszył, bo niby jak to masz sie powiedzmy poruszac??

albo zmienił tył...

Napisano

może to powinno pływać? Ma ogon i coś płytwopodobnego na grzbiecie. Tylko czy te kopytka nie ciągnęłyby go na dno ;)?modelik bardzo fajny, zazdrościć wyobraźni. Czekam na kolejną... ...mutację.pozdro

Napisano

oo a ja właśnie skończyłem Riddiecka :Efbb...tam były podobne stworki :]

Napisano

hehe bardzo ineteresująca masz wyobaznie, tylko pozazdroscic xD XD, a tak na serio to bardzo pomyslowy potworek i fajnie wykonany.

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki za komentarze!!!

O to nastpne stworzenie (bardziej czlekoksztaltne), jak zwykle podstawowa siatka w Silo i "lifting" w Zbrushu. Tym razem oczywiscie nie skonczony, to tylko zarys postaci... Takze nastepny update juz z jakimis detalami.

scaryco1.jpg

Napisano

No to pokaż coś więcej, żeby można było skomentować. :)

Napisano
  • Autor

No to pokazuje...

To jeszcze nie koniec jak zapewne widac...

scary1ax5.jpg

Napisano

Drock masz chorą wyobraźnie, w pozytywnym tego znaczeniu:) Fajna robota! Więcej potworasów:)...!

Hehe taki wielkostóp:)

Napisano

Swietnie wykonane te stworki. Nastepne zrob straszniejsze bo jak na razie byly bardzo uglaskane. Gratuluje!

Napisano

ostatni stworek świetny, głównie anatomicznie (tylko paluchy jakieś płaskie takie)

Pozdrawiam

Napisano

moze bedzie nosil sandaly :) ogolnie jak dla mnie to mistrzostwo :U troche gryza sie wiekowe rysy twarzy z wyrzezbionymi miesniami jak u atlety. ale to tylko tak.. :P

Napisano
  • Autor

No wlasnie stopki to to co pozostalo do

zrobienia, co do szyji to zgadzam sie z Toba, _kuba_ ,cos trzeba zmienic.... Anyway dzieki za komentarze :)

Pozdro

Napisano

Dla mnie bardzo fajnie wykonane i dobre, tylko Ja bym jeszcze troszkę popracował nad nogami a dokładniej nad stopami bo troszkę niszczą klimat tego "stworka" :)

Napisano

Świetny model a zwłaszcza detal ładny, tyko popraw to co poprzednicy napisali (stopy) oraz bym pomyślał nad zakończeniem głowy jeszcze :)

Napisano

Bardzo fajnie Ci wyszedł. Klata ładna, mięśnie brzucha zbyt mechaniczne może.