nielot007 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Witam!! mialem nie brac udzialu bo wiadomo jak to sie konczy :D ale co mi tam wkoncu raz sie zyje ;P aha najprawdopodobniej nie skoncze jak zawsze skonczy sie na modelu :) ok do rzeczy ktos pamieta ta gierke?? moja pierwsza gra w jaka gralem :D musialem ja zrobic tych waszych nie znam ogolnie malo w gry gram.......jedyna stara ktora mi do glowy przychodzi to ta ;) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 kto pamięta tą gierkę ? kto pamięta ? niech się wstydzi ten kto nie pamięta ;) Klasyk, będę trzymał kciuki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proto Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Moze byc troche trudno uniknac inspiracji wcieleniem ksiecia z nowej serii, wiec tym bardziej jestem ciekaw w jaka strone pojdzie praca :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 lubialem w to grac na komorexie ;D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 Czas Amigi 500 jak dla mnie ,prehistoria :) mam sentyment do tej gry. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 21 Grudzień 2006 Share Napisano 21 Grudzień 2006 hahahahaahaha....ciekawe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 ciekae kto zrobi persje!:);) Prince to pedał..nie?!:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Nie. nielot - wszyscy pamiętają, kiedy pierwszy raz zobaczyłem animację tej postaci byłem w szoku. Tak to było jak człowiek napatrzył się tych gierek z atari i komodora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 ha super pomysł :D juz dawno w to nie grałem ! czekam na pierwsze siateczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Oooo ja to pamiętam... całymi godzinami na pagazusie w to ciupałem :D Trzymam kciuki nielot!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 super pomyśł - praktycznie wiem jak wyglada wcielenie naszego księcia bo wyszło już kilka części Princ'a w 3D - ale twoje napewno będzie lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 WitaM!! no nie tyle komentsow ;) trzeba sie postarac :) jesli chodzi o nowa wersje to dopiero pochwili skumalem ze wlasnie sa nowe :D ale niebojta sie niebede sie wzorowal nowa bo niewypada(nawet nie wiem jak wyglada nowy kolo :D) plan lekki mam ale zobacyzmy co z tego wyjdzie :) ps. jak uda sie zrobic normal mape to bde uwazal bitewke za udana (kolejny krok do przodu a w nastepnej bitwece juz tex pewnie zaczne ) :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Będziesz miał trudne zadanie, bo w nowych wersjach Książę wygląda niesamowicie, co ciekawe w każdej inaczej :). Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Witam!! empeck--> wiem ze latwo nie bedzie w dodatku moje umiejetnosci sa hehe ..... ok pierwszy update :) narazie malo ale tez krotko modelowane :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 noo nareszcie ryszyło :] od razu mowie spróbuj zawojować z jeg profilem bo narazie zmierza w kierunku nie księcia a króla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Jim hehe narazie probuje zrobic leb aby byl a krztaltem i wygladaem zajme sie jak bedzie wszystko na swoim miejscu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Witam!! 866 tri narazie tyle :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 noo nice :) a wiesz co? moze by mu tak zostawić taki profil z tym nosem, wyglada charakternie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Jim musze mu czolo wogole cofnac bo tak nie moze byc :D a z nosem sie zobaczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 o Prince of Persia ile mnie ta gra nerwów kosztowala :) , glowa bardzo fajna i podobna do tej pikselozy ;) tak trzymaj, pokarz siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 nie grałem, ale słyszałem o tej gierce. Wierzę na słowo, że wciąga :) powodzenia, i odmłodź go trochę bo teraz jak taki dziadzio wychudzony ze sztucznie powiększanymi kośćmi policzkowymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 Witam!! siateczka.....zaznaczam ze jest to wip siatki napewno sie zmieni diametralnie :) narazie nie martwie sie wyrazme bo bede go zmieniale jak zrobie glowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 no to nic tylko czekać jak skonczysz baze :D a tak zapytam: nie szkoda Ci edgów tam chen przy oczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Topologia trochę leży, poza tym on wygląda na złego wezyra bardziej, niż Princa, odmłodź go trochę. Obejrzałem sobie dziś filmik z przekroju wszystkich sześciu części Princa i mnie przez Ciebie korci by w końcu Warrior Within skończyc XD jak ktoś chce to filmik leży tu: http://ftp.ubi.com/emea/pop3/videos/POPT2T_retrospective_trailer.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2006 Witam!! taki malutki upik :) ps.1098tri pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 bardzo dziwne usta (szczegolnie dolna warga) - pozatym wporzo chyba jest :) aha - no i kosci policzokowe chyba za bardzo pojechales... psopazas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 Wogule dało się ją przejść? Mi zawsze brakneło czasu... Piękna gierka, pamiętam jak się z niej wychodziło to było "do zobaczenia na giełdzie na Grzybowskiej":P hint:Chyba jakieś arabskie rysy powinien mieć. Chociaż wsumie blondyn.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 25 Grudzień 2006 Share Napisano 25 Grudzień 2006 hehe pamietam jak moj tato sie w ta gierke zagryewal siedzil do 2 w nocy po kilka h xD do ostaniego lvl doszedl ale zostalo mu tylko 3min i nie zdazyl zabic wezyra czy jakos tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 głoweczka fajniutka, charakterna, ma wyraz, moze te kosci policzkowe za bardzo wystają , jak by dac troche ciala na poliki byloby chyba lepiej, tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 jeaah ale temat :) zawsze byłem pod wrażeniem jak oni tego gostka zrobili - dynamika ciuchów jest nie dowygięcia :) wiedząc ze to pixel po pixelu "malowali" a twarz to z głowy modelujesz czy moze z P of P 3d?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 głoweczka fajniutka, charakterna, ma wyraz, moze te kosci policzkowe za bardzo wystają ... Ta dokladnie ale to by mi pasowalo :) wqoncu to koles ktory podazal za swoja ukochana , wiec jest zdesperowasny nie je nie spi wiec pasuje ! :). Glowka ma swoj charakte ! Dawaj dalej Nielot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Hejka. Ponizej zamiescilem szybki podmalunek co IMo do poprawy. Nadal nie umiesz sie oduczyc ze turbo/mesh smootha sie tutaj nie uzywa wiec nie musisz pod niego ukladac siatki. Czerwone to tam gdzie powinienes dodac jeden podzial, zolte to te ktore powinienes usunac, niebieskie, albo sprawdzic albo poprawic, ( usta bardziej do przodu a policzek sprawdz bo moze to wina perespektywy ale imo powinien byc bardziej ... a raczej mniej koscisty). Dalej jadac skoro juz macie takie limity to nie wal dodatkowych poli na usta aby byly bardziej okragle, ale zrob srodek ust, nawet bez mimiki ale z zebami juz bedzie lepiej wygladac. Dalej aby dobrze rozdysponowac poli polecam abys zrobil sobie ogolny zarys ciala, boksami, rece , nogi, korpus i wtedy powoli wchodzil w detal. Dzieki temu bedzie on rownomiernie rozlozony i nie obudzisz sie nagle, o cholercia mam 50ktri za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Witam!! dzieki za wszystkie komentarze :) twarz modeluje z glowy :) postaram sie wszystkie wytkniete bledy naprawic :) Por@szek--> :) taki nawyk jesli chodzi o siatke :D wszystko poprawie z tymi edgsami z tylu glowy jasne ze dodam tam nawet nie zagladalem ;P tylko jedno mi sie nie widzi usta do przodu?? hmmm z tego widoku to wydaje mi sie ze albo gorna wagra do przodu (nie duzo) albo czolo do tylu :) jeszcze raz dzieki za komentarze :) ps.niedlugo postaram sie cos wrzucic :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Chodzilo mi o edge'a ktory jest w miejscu gdzie jest niebieska linia, zerknij na zrzut bez podmalunku. W ten sposob beda wygladaly na bardziej okragle niz sa w rzeczywistosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi