Napisano 3 Marzec 200718 l ttaaddeekk - to teraz pozostały 3 miesiące na zrealizowanie go :) powodzenia !
Napisano 3 Marzec 200718 l Czuję mały zawód bo ja lubię wielkie i paskudne. :) Gut laczek dla wszystkich
Napisano 3 Marzec 200718 l Z chęcią wystartuje ...zobaczymy tylko czyczas pozwoli... ale raczej niepowinno być problemów ;).
Napisano 3 Marzec 200718 l wow fajnie pierwsze wyzwanie to wymyśleć pomysł ;) najlepiej jakiś dobry bo mała kulka raczej nie wygra :D powodzenia wszystkim i ukończeni prac!
Napisano 3 Marzec 200718 l ttaaddeekk - to teraz pozostały 3 miesiące na zrealizowanie go :) powodzenia ! bitwa beze mnie ...no-way, poczekam narazie co konkurencja pokaze drogi jarasie :D
Napisano 3 Marzec 200718 l ano powodzenia :) z taką ilością nagród WOW pokłony dla organizatorów. mam jedną uwagę: taka ilość nagród no i szum wokół tego skłoni wszystkich Wymiataczy do brania udziału. Więc my szarzy uczący sie dopiero nie mają czego tu szukać - nie o nagrody mi tu chodzi; (choć myśl ze jest szansa ich zdobycia była by motywująca), ale ilość wątków z bardzo dobrymi pracami spowoduje brak zainteresowania tymi słabszymi - a chodzi chyba o to aby razem z innymi prowadzić prace nad :) "pracą".
Napisano 3 Marzec 200718 l ooo wielkie brawa dla organizatorow >> niezle sie zapowiada >> swietne nagrody ale obawiam sie ze połakomi sie na nie kilku zawodowcow, starych wyjadaczy ktorzy sparwia ze sredniozaawansownia nie beda mieli czegu tu szukac
Napisano 3 Marzec 200718 l Witam wszystkich. W tym komentarzu chciałbym wyrazić moją głęboką frustrację, w związku z tą bitwą. DLACZEGO WŁAŚNIE TERAZ! Zaczynać 2 miesiące przed moją maturą i kończyć 2 dni po ostatnim egzaminie. Why?
Napisano 3 Marzec 200718 l Super, nareszcie się zaczeło... Temat jak CG challange tylko bez wątku podróży:)
Napisano 3 Marzec 200718 l Zapowiada sie jedna z lepszych bitew w historii :) aż żal by było nie wystartowac, respect dla organizatorów :)
Napisano 3 Marzec 200718 l Po takim długim czasie od ostatniej bitwy czuję się teraz niezłe napięcie ;) Bitwa! Bitwa! Bitwa! Hehe... może wystartuje ;) Powodzienia dla wszystkich uczestników! Pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200718 l mam nadzieję, że ta bitwa okaże się rekordowa jeśli chodzi o ilość uczestników. kampania reklamowa w mediach juz trwa więc spodziewajcie się ostrej rywalizacji :) Pozdrawiam (i trochę zazdroszczę... sam nie mogę stratować :( )
Napisano 3 Marzec 200718 l no no, jestem pod wrazeniem, gratuluje! mysle ze w koncu wystartuje :) wieksze zainteresowanie, w tym wieksza liczba wymiataczy moze wyjsc tylko na plus tym srednim i poczatkujacym. Tak mysle, wiec nie ma co sie bac ze za duzo miszczow bedzie sie rowniez zmagac. pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200718 l Dzieszę sie z jednej strony, bo na pewno czeka nas multum swietncyh prac 3D jak I 2D. Ale z drugej strony przy kazdej bitwie czuję sie taki malutki... :)
Napisano 3 Marzec 200718 l mam jedną uwagę: taka ilość nagród no i szum wokół tego skłoni wszystkich Wymiataczy do brania udziału. Więc my szarzy uczący sie dopiero nie mają czego tu szukać - nie o nagrody mi tu chodzi; (choć myśl ze jest szansa ich zdobycia była by motywująca), ale ilość wątków z bardzo dobrymi pracami spowoduje brak zainteresowania tymi słabszymi - a chodzi chyba o to aby razem z innymi prowadzić prace nad :) "pracą". swietne nagrody ale obawiam sie ze połakomi sie na nie kilku zawodowcow, starych wyjadaczy ktorzy sparwia ze sredniozaawansownia nie beda mieli czegu tu szukac Cere & Shi - na pewno tak sie nie stanie, znam to z poprzednich bitew i wiem jedno kazdy moze wygrac :)
Napisano 3 Marzec 200718 l Tweety Ja też chcę wiedzieć dlaczego nie możesz wystartować? To troche głupie jeśli są jakieś ograniczenia, jeśli chodzi o wzięcie udziału w bitwie :/
Napisano 3 Marzec 200718 l Witam!! no no chlopaki swietna robota z nagrodami takich nagrod to cgtalk by sie nie powstydzil :) tak samo z jurorami sama elita :) naprawde jestem pod ogromnym wrazeniem :) pozdro i powodzenia :)
Napisano 3 Marzec 200718 l ok. chodziło mi głównie o zdobycie nagród jak i świadomość tego, że ja temat znam już od jakiegoś miesiąca a wy od dopiero od dzisiaj :) nie byłoby to zbyt fair gdybym z Wami współzawodniczył.
Napisano 3 Marzec 200718 l nie mam wyjscia trzeba wystartowac bardzo dobrze zorganizowana bitwa duzo nagrod i jeszcze wiecej chetnych, ale liczy sie przeciez zabawa i to zeby czegos sie nauczyc, jesli cos sie wygra to mozna byc tym bardziej z siebie dumnym..
Napisano 4 Marzec 200718 l tweety- to zrob prace nie na temat :D dobre ttaaddeekk :] gratuluje organizatorom! daliście niezłą motywację i faktycznie zapowiada sie ogrom emocji, a mam newsa słyszałem pokontnie że u bukmacherów juz można obstawiać na wygranego (chodź nieznamy jeszcze całej listy) powodzonka wszystkim uczestnikom!
Napisano 4 Marzec 200718 l tweety- to zrob prace nie na temat :D a po co... dostaliśmy jednego Zbrusha 2 + upgrade więcej. to dla moderacji za wkład w rozwój forum ;) :D
Napisano 4 Marzec 200718 l Pies ogryzł nagrody- ważne że bitwa jest. Wielkie podziękowania dla całego teamu moderacyjno- administracyjno-czortwiejakiego.
Napisano 5 Marzec 200718 l Pies ogryzł nagrody- ważne że bitwa jest. wyczułem w twojej wypowiedzi że ostrzysz zęby na I nagrodę! ;-))) no motywacja niezła, co nie?! RK życzę powodzonka!
Napisano 5 Marzec 200718 l A ja wystartuje, bo mam nadzieje ze upoluje autograf Tomka. Wow ! Ale tylko 8 plyt z autografem. Moze sie zalapie. Wooow :P
Napisano 5 Marzec 200718 l nom ciekawa sprawa :) szukam pomysłu jak narazie.. i jak skończę z jednym projektem.. to ruszam :) a matura.. hm.. e tam .;) powodzenia wszystkim
Napisano 5 Marzec 200718 l Szczerze mówiąc to akurat jestem w tej komfortowej sytuacji że soft którego potrzebuję tak czy tak zapewnia mi firma. Wystartuję bo po prostu lubię bitwy na maxie i tyle :). A czy chciałbym wygrać ? Powiem tak: raczej chciałbym dać radę zrobić pracę która zasłużyłaby na wygraną- wygrać nie musi :D
Napisano 5 Marzec 200718 l Ludzie ale nagrody ! :D Chociaż mało jeszcze umiem to chyba wystartuje by czegoś się nauczyć :D:D