adek Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 huraaaaaaaaaaaa :D w sumie po obrazku mozna bylo sie domyslić tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 hehe :) ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ttaaddeekk - to teraz pozostały 3 miesiące na zrealizowanie go :) powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Czuję mały zawód bo ja lubię wielkie i paskudne. :) Gut laczek dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Zapraszamy wszystkich. Powodzenia w walce ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 agpc chyba startuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Z chęcią wystartuje ...zobaczymy tylko czyczas pozwoli... ale raczej niepowinno być problemów ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 wow fajnie pierwsze wyzwanie to wymyśleć pomysł ;) najlepiej jakiś dobry bo mała kulka raczej nie wygra :D powodzenia wszystkim i ukończeni prac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ttaaddeekk - to teraz pozostały 3 miesiące na zrealizowanie go :) powodzenia ! bitwa beze mnie ...no-way, poczekam narazie co konkurencja pokaze drogi jarasie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 strategy się jakies kroi widze ;]. Powodzenia for OL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ano powodzenia :) z taką ilością nagród WOW pokłony dla organizatorów. mam jedną uwagę: taka ilość nagród no i szum wokół tego skłoni wszystkich Wymiataczy do brania udziału. Więc my szarzy uczący sie dopiero nie mają czego tu szukać - nie o nagrody mi tu chodzi; (choć myśl ze jest szansa ich zdobycia była by motywująca), ale ilość wątków z bardzo dobrymi pracami spowoduje brak zainteresowania tymi słabszymi - a chodzi chyba o to aby razem z innymi prowadzić prace nad :) "pracą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ooo wielkie brawa dla organizatorow >> niezle sie zapowiada >> swietne nagrody ale obawiam sie ze połakomi sie na nie kilku zawodowcow, starych wyjadaczy ktorzy sparwia ze sredniozaawansownia nie beda mieli czegu tu szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_haRRy Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Witam wszystkich. W tym komentarzu chciałbym wyrazić moją głęboką frustrację, w związku z tą bitwą. DLACZEGO WŁAŚNIE TERAZ! Zaczynać 2 miesiące przed moją maturą i kończyć 2 dni po ostatnim egzaminie. Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Super, nareszcie się zaczeło... Temat jak CG challange tylko bez wątku podróży:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Zapowiada sie jedna z lepszych bitew w historii :) aż żal by było nie wystartowac, respect dla organizatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Startuje:) Zastanawiam się tylko nad techniką..digital czy olej...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 OMG! kuszace:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Po takim długim czasie od ostatniej bitwy czuję się teraz niezłe napięcie ;) Bitwa! Bitwa! Bitwa! Hehe... może wystartuje ;) Powodzienia dla wszystkich uczestników! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 mam nadzieję, że ta bitwa okaże się rekordowa jeśli chodzi o ilość uczestników. kampania reklamowa w mediach juz trwa więc spodziewajcie się ostrej rywalizacji :) Pozdrawiam (i trochę zazdroszczę... sam nie mogę stratować :( ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 a czemu tweety ne mozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 no no, jestem pod wrazeniem, gratuluje! mysle ze w koncu wystartuje :) wieksze zainteresowanie, w tym wieksza liczba wymiataczy moze wyjsc tylko na plus tym srednim i poczatkujacym. Tak mysle, wiec nie ma co sie bac ze za duzo miszczow bedzie sie rowniez zmagac. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Dzieszę sie z jednej strony, bo na pewno czeka nas multum swietncyh prac 3D jak I 2D. Ale z drugej strony przy kazdej bitwie czuję sie taki malutki... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 mam jedną uwagę: taka ilość nagród no i szum wokół tego skłoni wszystkich Wymiataczy do brania udziału. Więc my szarzy uczący sie dopiero nie mają czego tu szukać - nie o nagrody mi tu chodzi; (choć myśl ze jest szansa ich zdobycia była by motywująca), ale ilość wątków z bardzo dobrymi pracami spowoduje brak zainteresowania tymi słabszymi - a chodzi chyba o to aby razem z innymi prowadzić prace nad :) "pracą". swietne nagrody ale obawiam sie ze połakomi sie na nie kilku zawodowcow, starych wyjadaczy ktorzy sparwia ze sredniozaawansownia nie beda mieli czegu tu szukac Cere & Shi - na pewno tak sie nie stanie, znam to z poprzednich bitew i wiem jedno kazdy moze wygrac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Tweety Ja też chcę wiedzieć dlaczego nie możesz wystartować? To troche głupie jeśli są jakieś ograniczenia, jeśli chodzi o wzięcie udziału w bitwie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Witam!! no no chlopaki swietna robota z nagrodami takich nagrod to cgtalk by sie nie powstydzil :) tak samo z jurorami sama elita :) naprawde jestem pod ogromnym wrazeniem :) pozdro i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 Totalny wypas Te nagrody są jak WTF OMG Brawo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 ok. chodziło mi głównie o zdobycie nagród jak i świadomość tego, że ja temat znam już od jakiegoś miesiąca a wy od dopiero od dzisiaj :) nie byłoby to zbyt fair gdybym z Wami współzawodniczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 tweety- to zrob prace nie na temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 3 Marzec 2007 Share Napisano 3 Marzec 2007 nie mam wyjscia trzeba wystartowac bardzo dobrze zorganizowana bitwa duzo nagrod i jeszcze wiecej chetnych, ale liczy sie przeciez zabawa i to zeby czegos sie nauczyc, jesli cos sie wygra to mozna byc tym bardziej z siebie dumnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 tweety- to zrob prace nie na temat :D dobre ttaaddeekk :] gratuluje organizatorom! daliście niezłą motywację i faktycznie zapowiada sie ogrom emocji, a mam newsa słyszałem pokontnie że u bukmacherów juz można obstawiać na wygranego (chodź nieznamy jeszcze całej listy) powodzonka wszystkim uczestnikom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 tweety- to zrob prace nie na temat :D a po co... dostaliśmy jednego Zbrusha 2 + upgrade więcej. to dla moderacji za wkład w rozwój forum ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Marzec 2007 Share Napisano 4 Marzec 2007 Pies ogryzł nagrody- ważne że bitwa jest. Wielkie podziękowania dla całego teamu moderacyjno- administracyjno-czortwiejakiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Pies ogryzł nagrody- ważne że bitwa jest. wyczułem w twojej wypowiedzi że ostrzysz zęby na I nagrodę! ;-))) no motywacja niezła, co nie?! RK życzę powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TomekP Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 A ja wystartuje, bo mam nadzieje ze upoluje autograf Tomka. Wow ! Ale tylko 8 plyt z autografem. Moze sie zalapie. Wooow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 nom ciekawa sprawa :) szukam pomysłu jak narazie.. i jak skończę z jednym projektem.. to ruszam :) a matura.. hm.. e tam .;) powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Szczerze mówiąc to akurat jestem w tej komfortowej sytuacji że soft którego potrzebuję tak czy tak zapewnia mi firma. Wystartuję bo po prostu lubię bitwy na maxie i tyle :). A czy chciałbym wygrać ? Powiem tak: raczej chciałbym dać radę zrobić pracę która zasłużyłaby na wygraną- wygrać nie musi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 5 Marzec 2007 Share Napisano 5 Marzec 2007 Ludzie ale nagrody ! :D Chociaż mało jeszcze umiem to chyba wystartuje by czegoś się nauczyć :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi