KLICEK Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Jag sie masz Wreszcie ogłoszenie wyników na które czekałem bardzo dlugo :) było warto polecam oblukac wszystko co tam jest :D Na szczęście nie obyło się bez polskiego akcentu :) Marek Okon (Omen2501) - zajął wysokie i w pełni zasłużone drugie miejsce, oraz Artur Malczyk (arturro) wywalczył wyróżnienie, gratulacje !!!! link do wątku na cgt : wątek link do wyników : wyniki jeszcze raz gratulacje !
Vorek Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Wyprzedziłeś mnie z newsem ;) Gratulacje dla Marka, w pełni zasłużone Podium ! Pozdrawiam
leander Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Hoho, Polacy znowu pokazali klase ;) Gratuluje Omen2501!
Dirk Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Gratulacje za drugie miejsce. Praca wygląda super. Jednak praca z pierwszego miejsca jakoś do mnie nie przemawia. Ale to tylko moje odczucie:)
OmeN2501 Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 Wielki dzieki wszytskim :] Naprawde, naprawde mi milo. Wiele zacnych ludzi sie w czasie tego konkursu poznalo, wielu rzeczy sie nauczylo. Pozostaje miec nadzieje coby w nastepnej edycji polski akcent byl jeszcze mocniejszy ;P
RA Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 No, OmeN2501 bardzo fajnie, kompozycyjnie jeszcze bym na tym posiedział, ale teraz to tylko moje ględzenie. ;) Co do animacji to wszystko fajnie (dwie pierwsze) gdyby nie to, że momentami gra aktorska i akcent (!) wołają o pomstę do nieba.
arturro Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Gratulacje! Dla mnie lepsza praca od grand prize. Tez sie pochwale mini sukcesem (Honourable Mention)
Gość _Kreska_ Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Gratki gratki i jeszcze raz gratki :) Świetna praca, dobre miejsce na pudle :)
KLICEK Napisano 23 Marzec 2007 Autor Napisano 23 Marzec 2007 oj rzeczywiscie Arturro wielkie sorry za ominiecie Cię nie zwróciłem uwagi sorry ! jeszcze dzisiaj zmienimy to gratulacje i sorry za ominiecie
miriam Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to, to że konkurs był naprawdę odlotowy i w sumie Twoja praca była jedną z najlepszych, szkoda tylko że II ;), zostaje pewien niedosyt :], hehe Gratki i powodzenia
arturro Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Spoko luz, niestety schowana informacja i na glownej stronie z wynikami nic o tym nie ma :)
tweety Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 ojej! faktycznie arturro: jeszcze dzisiaj zrobię update informacji na głównej. gratulacje też dla Ciebie! fantastyczna praca :)
kxs Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 polacy rządzą na CGTalku :) yeah, baby! gratulacje
Intervain Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Chociaz sam temat konkursu mi sie nie podobal to i tak go sledzilam z zapalem i musze przyznac, ze praca Marka byla moim zdaniem najlepsza w kategorii 2d - szkoda, ze nie wygrala ale cieszy podium!! GRATULACJE!
Lacedemon Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Szczere uznanie. Serdecznie Wam gratuluję ! :) Pozdrawiam ;) Lacedemon
Levus Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Gratulacje chłopaki!! Marek, pierwsze Ci się należało!! Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi