Posted March 22, 200718 yr Jag sie masz Wreszcie ogłoszenie wyników na które czekałem bardzo dlugo :) było warto polecam oblukac wszystko co tam jest :D Na szczęście nie obyło się bez polskiego akcentu :) Marek Okon (Omen2501) - zajął wysokie i w pełni zasłużone drugie miejsce, oraz Artur Malczyk (arturro) wywalczył wyróżnienie, gratulacje !!!! link do wątku na cgt : wątek link do wyników : wyniki jeszcze raz gratulacje !
March 22, 200718 yr Wyprzedziłeś mnie z newsem ;) Gratulacje dla Marka, w pełni zasłużone Podium ! Pozdrawiam
March 22, 200718 yr Gratulacje za drugie miejsce. Praca wygląda super. Jednak praca z pierwszego miejsca jakoś do mnie nie przemawia. Ale to tylko moje odczucie:)
March 22, 200718 yr Wielki dzieki wszytskim :] Naprawde, naprawde mi milo. Wiele zacnych ludzi sie w czasie tego konkursu poznalo, wielu rzeczy sie nauczylo. Pozostaje miec nadzieje coby w nastepnej edycji polski akcent byl jeszcze mocniejszy ;P
March 22, 200718 yr No, OmeN2501 bardzo fajnie, kompozycyjnie jeszcze bym na tym posiedział, ale teraz to tylko moje ględzenie. ;) Co do animacji to wszystko fajnie (dwie pierwsze) gdyby nie to, że momentami gra aktorska i akcent (!) wołają o pomstę do nieba.
March 23, 200718 yr Gratulacje! Dla mnie lepsza praca od grand prize. Tez sie pochwale mini sukcesem (Honourable Mention)
March 23, 200718 yr Author oj rzeczywiscie Arturro wielkie sorry za ominiecie Cię nie zwróciłem uwagi sorry ! jeszcze dzisiaj zmienimy to gratulacje i sorry za ominiecie
March 23, 200718 yr Jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to, to że konkurs był naprawdę odlotowy i w sumie Twoja praca była jedną z najlepszych, szkoda tylko że II ;), zostaje pewien niedosyt :], hehe Gratki i powodzenia
March 23, 200718 yr Spoko luz, niestety schowana informacja i na glownej stronie z wynikami nic o tym nie ma :)
March 23, 200718 yr ojej! faktycznie arturro: jeszcze dzisiaj zrobię update informacji na głównej. gratulacje też dla Ciebie! fantastyczna praca :)
March 23, 200718 yr Chociaz sam temat konkursu mi sie nie podobal to i tak go sledzilam z zapalem i musze przyznac, ze praca Marka byla moim zdaniem najlepsza w kategorii 2d - szkoda, ze nie wygrala ale cieszy podium!! GRATULACJE!