Skocz do zawartości

CG Challenge XX - EON: Worlds within Worlds - Winners Announced!

Featured Replies

Napisano

Jag sie masz

eon_t.jpg

Wreszcie ogłoszenie wyników na które czekałem bardzo dlugo :) było warto polecam oblukac wszystko co tam jest :D

Na szczęście nie obyło się bez polskiego akcentu :)

Marek Okon (Omen2501) - zajął wysokie i w pełni zasłużone drugie miejsce, oraz Artur Malczyk

(arturro) wywalczył wyróżnienie, gratulacje !!!!

link do wątku na cgt :

wątek

link do wyników :

wyniki

jeszcze raz gratulacje !

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wyprzedziłeś mnie z newsem ;)

Gratulacje dla Marka, w pełni zasłużone Podium !

Pozdrawiam

Napisano

Gratulacje za drugie miejsce. Praca wygląda super.

Jednak praca z pierwszego miejsca jakoś do mnie nie przemawia. Ale to tylko moje odczucie:)

Napisano

Wielki dzieki wszytskim :] Naprawde, naprawde mi milo. Wiele zacnych ludzi sie w czasie tego konkursu poznalo, wielu rzeczy sie nauczylo. Pozostaje miec nadzieje coby w nastepnej edycji polski akcent byl jeszcze mocniejszy ;P

Napisano

No, OmeN2501 bardzo fajnie, kompozycyjnie jeszcze bym na tym posiedział, ale teraz to tylko moje ględzenie. ;)

Co do animacji to wszystko fajnie (dwie pierwsze) gdyby nie to, że momentami gra aktorska i akcent (!) wołają o pomstę do nieba.

Napisano

Gratki gratki i jeszcze raz gratki :) Świetna praca, dobre miejsce na pudle :)

Napisano

Jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to, to że konkurs był naprawdę odlotowy i w sumie Twoja praca była jedną z najlepszych, szkoda tylko że II ;), zostaje pewien niedosyt :], hehe Gratki

i powodzenia

Napisano

Spoko luz, niestety schowana informacja i na glownej stronie z wynikami nic o tym nie ma :)

Napisano

ojej! faktycznie arturro: jeszcze dzisiaj zrobię update informacji na głównej. gratulacje też dla Ciebie! fantastyczna praca :)

Napisano

polacy rządzą na CGTalku :) yeah, baby! gratulacje

Napisano

Chociaz sam temat konkursu mi sie nie podobal to i tak go sledzilam z zapalem i musze przyznac, ze praca Marka byla moim zdaniem najlepsza w kategorii 2d - szkoda, ze nie wygrala ale cieszy podium!! GRATULACJE!

Napisano

Gratulacje chłopaki!!

Marek, pierwsze Ci się należało!!

Pozdrawiam!!