Napisano 22 Marzec 200717 l Jag sie masz Wreszcie ogłoszenie wyników na które czekałem bardzo dlugo :) było warto polecam oblukac wszystko co tam jest :D Na szczęście nie obyło się bez polskiego akcentu :) Marek Okon (Omen2501) - zajął wysokie i w pełni zasłużone drugie miejsce, oraz Artur Malczyk (arturro) wywalczył wyróżnienie, gratulacje !!!! link do wątku na cgt : wątek link do wyników : wyniki jeszcze raz gratulacje !
Napisano 22 Marzec 200717 l Wyprzedziłeś mnie z newsem ;) Gratulacje dla Marka, w pełni zasłużone Podium ! Pozdrawiam
Napisano 22 Marzec 200717 l Gratulacje za drugie miejsce. Praca wygląda super. Jednak praca z pierwszego miejsca jakoś do mnie nie przemawia. Ale to tylko moje odczucie:)
Napisano 22 Marzec 200717 l Wielki dzieki wszytskim :] Naprawde, naprawde mi milo. Wiele zacnych ludzi sie w czasie tego konkursu poznalo, wielu rzeczy sie nauczylo. Pozostaje miec nadzieje coby w nastepnej edycji polski akcent byl jeszcze mocniejszy ;P
Napisano 22 Marzec 200717 l No, OmeN2501 bardzo fajnie, kompozycyjnie jeszcze bym na tym posiedział, ale teraz to tylko moje ględzenie. ;) Co do animacji to wszystko fajnie (dwie pierwsze) gdyby nie to, że momentami gra aktorska i akcent (!) wołają o pomstę do nieba.
Napisano 23 Marzec 200717 l Gratulacje! Dla mnie lepsza praca od grand prize. Tez sie pochwale mini sukcesem (Honourable Mention)
Napisano 23 Marzec 200717 l Gratki gratki i jeszcze raz gratki :) Świetna praca, dobre miejsce na pudle :)
Napisano 23 Marzec 200717 l Autor oj rzeczywiscie Arturro wielkie sorry za ominiecie Cię nie zwróciłem uwagi sorry ! jeszcze dzisiaj zmienimy to gratulacje i sorry za ominiecie
Napisano 23 Marzec 200717 l Jedyna rzecz która przychodzi mi na myśl to, to że konkurs był naprawdę odlotowy i w sumie Twoja praca była jedną z najlepszych, szkoda tylko że II ;), zostaje pewien niedosyt :], hehe Gratki i powodzenia
Napisano 23 Marzec 200717 l Spoko luz, niestety schowana informacja i na glownej stronie z wynikami nic o tym nie ma :)
Napisano 23 Marzec 200717 l ojej! faktycznie arturro: jeszcze dzisiaj zrobię update informacji na głównej. gratulacje też dla Ciebie! fantastyczna praca :)
Napisano 23 Marzec 200717 l Chociaz sam temat konkursu mi sie nie podobal to i tak go sledzilam z zapalem i musze przyznac, ze praca Marka byla moim zdaniem najlepsza w kategorii 2d - szkoda, ze nie wygrala ale cieszy podium!! GRATULACJE!