kliment woroszyłow Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 żeby odreagowac postanowiłem pomodelowac cos...tak więc nowy wip. Pozdrawiam. Kliment [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 malo, ale jak zwykle- pro :) znaczek to bump czy modelowany :> czekam na wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Kr3tz -modelowany oczywiście :) więcej bedzie choc nie obiecuje częstych upów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 będzie się działo:) a gdzie siatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 No w końcu się do roboty wziąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 No wkoncu podniosl tylek z kanapy :) Spoko, spoko. Niezłego klocka sobie wybrałeś ;] Potem proszę Kettenkrada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 znowy bedzie rzeźnia!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 ladnie ladnie, tylko mi cos nie pasi na zgieciach tego grila, w gornych rogach;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 Strach sie bac co z tego wyjdzie ;P Znowu bede w szoku.. no nic.. trzeba tylko czekac na efekt koncowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 piękny modeling (jak zwykle) piekny również wybór pozdr i będę wpadał ----- jak zrobiłes napis ? dręczy mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 kliment przesadzasz modelujac wszystko z jednego kawalka :D tzw nadkole i to wsrodku :) trzeba tylko czekac kiedy do zlotej trafisz :) i jak mozna to siateczke poprosze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Sporo bledow na siateczce widac po nalozeniu MS :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Scud na jakiej siteczce jak on jeszcze siatki nie dawał? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 cta- ale sporo widać na modelu np: przy znaczku i trochę poniżej. kliment woroszyłow - i tak pięknie jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 kliment świetny pojazd wybrałeś do poderwania sie z kanapy! jak narazie to jest gicior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 jak bede robił nowe fury ala bzyku, johnzi czy qba to postaram sie robić dokładniej...przy modelu jak ten "pewne" niedokładnosci nie przeszkadzają...nawet są wskazane :P mały upek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 no dobra widzę postęp, ale siatki nie widzę :P no czekamy na ta twoją furę ala Bzyku johnzi czy qba: P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 jak bede robił nowe fury ala bzyku, jonzi czy qba kazdy dobrze wie ze ja tu tylko sprzatam praca super, nawet niektore wgniecenia czy nierownosci nadaja jej smaczku wg mnie :) nie zatrzymuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 qba- dzieki za wsparcie:D mrkrzysiek...chyba ci nie starczy cierpliwości:D ktoś sie domagał siatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 dodłubałem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 swietne kliment!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 fajno fajno Wojtus, tak trzymaj :) uwage mam tylko jedna, mala, kiedy wrescie pierwszy post nowego tematu bedzie w dziale galeria 3D :P? czolem pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Co tu duzo pisac, super modeling i tyle ! naprawde gratki za ten model i wczesniejsze :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 i znowu kliment szaleje :) good job, inspiracja to nasze zabawy paintballowe? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2007 inspiracja to zmęczenie autocadem :) to macie jeszcze jeden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 no co tu dużo mówić, sam widzisz jak jest, a jest naprawde fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 no i jest super i zgadzam sie z Pionierem, kiedy dasz coś do galerii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 miejscami dziwnie ta blacha wyglada. Jaki masz poziom meshsmooth? mi to na jedynke wyglada. Aha jak mozesz to zapodaj siateczke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Co tu dużo mówić - świetna robota. Zgadzam się, że pewne niedokładności z MSa w przypadku pojazdów z WW2 dodają smaczku. Ktoś wcześniej pisał, że modelowanie z jednego kawałka większości części to przesada - według mnie nie. Dzięki temu powstaje efekt tzw spawu przy łączeniach, a już tym bardziej jaką daje satysfakcję czysty "odlew" siateczki :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Te wszystkie niedoskonałości, które napewno kliment zrobił celowo, dodają naprawdę świetny efekt. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 uwage mam tylko jedna, mala, kiedy wrescie pierwszy post nowego tematu bedzie w dziale galeria 3D :P? Bardzo ciekawa uwaga, również się pod nią podpisuję, model super jak zwykle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 uff...felgi do przedniego koła.... Dzieki wszystkim za komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 hehe, ladnie z tym jedziesz, siatka czysta, ja do takich drobnostek nie mam sily i checi, aby chamferowac a co gorsza blendowac kazda krawedz, heheheeh: ] pozdro i czekam na final Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 rewelka, tą dwustronną felgą mnie dobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 zeby robic druga strone felgi... przegiecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Nie przegiecie....w tym pojeździe widac drugą stronę felgi niestety bo koła bardzo z przodu i wysoko zawieszona buda... no musiałem!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 zaprawdę powiadam Ci dziś : zaprzestań dobijania innych forumowiczów Mateusza 45:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2007 texturowac nie umiem, malowac nie umiem..renderowac nie umiem...to choć se pomodeluje troszku:D. Piksar - juz zapomniałes jak nas szokowałes swoimi industrialnymi modelikami?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 10 Kwiecień 2007 Share Napisano 10 Kwiecień 2007 NIe no ktoś tu ewidentnie ma za duzo czasu!Super pracka!NIe moge się doczekać finishu!Pozdrawiam i tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2007 opona...16K jedna:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 fajna felga jak byś taką wymodelował do speed modeling to byś wygrał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Kwiecień 2007 Share Napisano 11 Kwiecień 2007 a te literki z przodu tez modelowałesz ? :) pokaz mi go w powiększeniu, jeśli mozesz...oczywiscie w wire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 powolutku mi idzie...dorobiłem zawieszenie na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 No no super jest :) Dodaj jakies napisy ba boku opon albo cos takiego, no i wydaje mi sie ze powinny być troche spłaszczone przy podłorzu. Ale to takie nikomu nie potrzebne uwagi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frizi Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 model swoiste LOW-POLY xD xD xD xD Fajna furka starego typu :D PODOBA MI SIE a to oznacza że jest naprawdę super :D brakuje tylko jednego: daj znaczek na coś w rodzaju plakietki czyli po prostu go lekko wytłocz nie wiem jak bo z maxem to dopiero zaczynam zabawe ale jest to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 z maxem to dopiero zaczynam zabawe ale jest to możliwe niestety widac kliment- byle do przodu, niewazne w jakim tempie, wychodzi piekne dzielo... ktos wspominal o zlotej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 niestety widac hehehehhehe :D a model swietny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Pojezdziloby sie :D Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ...PODOBA MI SIE a to oznacza że jest naprawdę super :D ... Nauczaj mistrzu Yoda:D (Tylko mi tu bez interpretacji jako docinanie, tak jakoś dziwnie mi to zabrzmiało:D) A tego z plakietka nie zaczaiłem nazbyt:( Co do modelu to wiadomo, że godny naśladowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 ostatni updejcik dzisiaj :) dzisiaj więcej nie będzie..... :P Pozdrawiam! Kliment edit: dla nie wtajemniczonych to nie koniec kół gąsienicy:) brak par kół wewnętrznych , napinającego i napędowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi