Bro Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Yooo Panowie. Dluzszy czas mnie nie bylo ale mam wkoncu necik i moge cos napisac :) Znalazlem robote jakis czas temu w UK (wypadlo na Liverpool) wiec moge smialo wam pokazac moje portfolio :) Komentarze mile widziane (moze nie do strony ale do modeli);) Pozdro http://www.bro3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 swietne!! ogromny szacunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajowe to wszystko :D Super prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 kurcze, ledwo co sie otrząsnołem po modelu Mario'a (nie bede pisał maria bo to babsko brzmi :D hehehe) a tu kolejna załamka swietnie ci wychodza tekstury z fotek, jak ty to robisz, ja próbowałem i mi tak dobrze nie wyszło w sumie to nawet dobrze mi to nie wyszło heh no nic zawsze moge zwalic na mój stary komputer :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 kipścizna i brak pro.......boże, co ja wygaduje, learn me master!!!!! pees:czy mi sie wydaje czy stacji benzynowej nie masz tam?! Predzio widze w trakcie robienia....brrrr...juz sie boje!:) Czy my przypadkiem nie kończylismy tej samej szkoły i tego samego kierunku?!..tzn keirunku chyba nei bardzo....bo ..chociaz kto wie!:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Pełen wykop. Wyrazy szacunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 następny przyszedł dołłować ludzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 pełen podziwu jestem ...rewelacja mnie tez brakuje 'tankszteli' ...nie podobała Ci sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Imponujący zbiór prac :) Strona fajna, prace przedstawione przejrzyście, bardzo miło się ogląda. Gratuluję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 Gratulacje, piękne prace. Samo portfolio nie rzuca na kolana, ale nie przeszkadza w ogladaniu prac, co w tym wypadku jest bardzo na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 wysoki poziom jeśli idzie o wykonanbie prac - stronka słaba ale zawartośc godna polecenia innym Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 strona może i nie najlepsza, ale pracki po prostu super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 no jestem pod wielkim wrażeniem super pracek :) powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 pracki świetne, najbardziej podobały mi się autka, szczególnie kampingi i cabrio, po prostu śliczne, moze jedynie textura wersji zniszcoznej kabrio taka nie bardzo za to w wersji czystej miodzik :), budynki tez świetne choć na archi nie bardzo sie znam , a no i murzyenk w najku fajowaśny , widze Bro że juz masz troche stazu przy grach, dodam jeszcze że storna mi się podoba nie lubie krzykliwych przekombinowanych itp stron, wole proste i treściwe a taką jest Twoja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 qrcze te wszystkie Rafały to zdolne bestie szkoda ze mama mi nie dała na imie Rafał ;) folio super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 E tam wcale nie takie zdolne ;) Mnie jakos nie bardzo idzie. Anyway, i co z weekendem baranie jeden ??:P ciesze sie ze ci sie wreszcie po tylu latach udalo postawic stronke. Powodzenia w pracy ;) PS. cos mi nie dziala site :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2007 Share Napisano 5 Maj 2007 świetna sprawa! Widzę, że teraz jest masowa emigracja grafików do UK :) a mam pytanie co do gry MAFIOSO nad którą pracowałeś... to wyjdzie na świat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 5 Maj 2007 Autor Share Napisano 5 Maj 2007 Yo Ciesze sie ze sie podoba - oczywiscie nie strona bo z tego jestem lama zreszta z grafy tez z tego co widze co robia inne osoby w robocie. :) ...swietnie ci wychodza tekstury z fotek, jak ty to robisz, ja próbowałem i mi tak dobrze nie wyszło ... :D Hmmm - moze tak w skrocie ... http://www.bro3d.pl/_personal_work/BlackHawk/BlackHawk_MO.htm na dole stronki jest przyklad txt - wiec najpierw pale sobie LM ktora potem pomaga mi w cieniowaniu pierwszej warstwy ktora sobie skladam z kilkunastu zdjec albo sobie cos podmaluje. na koncu zazwyczaj dodaje tylko kolorek i juz jest gotowa. ....Predzio widze w trakcie robienia....brrrr...juz sie boje!:) Czy my przypadkiem nie kończylismy tej samej szkoły i tego samego kierunku?!..tzn keirunku chyba nei bardzo....bo ..chociaz kto wie!:> Predatora raczej nie skoncze bo jakos postacie to nie moja "brozka" moze kiedys jak sie przekonam do interfejsu w zbrushu :) Co do szkoly to nie wiem co ty konczyles - ale ja zaoczne w bydzi. ...a no i murzyenk w najku fajowaśny , widze Bro że juz masz troche stazu przy grach... Murzynek byl jedna z pierwszych postaci jakie zrobilem i powiedzmy szcerze jedna z ostatnich na dana chwile Staz hmmm.... czy ja wiem. Nie wiem czy mozna to tak nazwac znajac moja poprzednia firme - poraszka bedziesz wiedziec co mam na mysli :) Praca zdalna duzo mi dala - zarowno doswiadczenia jak i checi realizacji qrcze te wszystkie Rafały to zdolne bestie szkoda ze mama mi nie dała na imie Rafał ;) folio super:) No co ty - zobacz na poraszke :))))))))))) Poraszka wiesz ze zartuje - mam nadzieje ze nocleg nadal aktualny po tej obeldze :))))) E tam wcale nie takie zdolne ;) Mnie jakos nie bardzo idzie. Anyway, i co z weekendem baranie jeden ??:P ciesze sie ze ci sie wreszcie po tylu latach udalo postawic stronke. Powodzenia w pracy ;) PS. cos mi nie dziala site :? Weekend hmmmm - dzwonilem do kusanagiego ze wpadne za tydzien raczej bo pociagi tutaj strasznie drogie i maja przesiadki - jeszcze zle wysiade i pojade do szkocji :)))))) świetna sprawa! Widzę, że teraz jest masowa emigracja grafików do UK :) a mam pytanie co do gry MAFIOSO nad którą pracowałeś... to wyjdzie na świat? :) Szczerze mowiac jakby moja stara firma nie walila w ch... z wyplatami to pewnie bym sie nie wynosil do UK ale jak mialem do wyboru wyjechac do innego miasta w polsce (i zarabiac nazwijmy to "grosze" bo to co mi w pl oferowali bylo smieszne!) wolalem wyjechac zagranice i pracowac za rozsadne pieniadze i miec satysfakcje ze swojej roboty - moze i w polsce tez bym mial satysfakcje ale wspomnienia z mojej poprzedniej firmy nie sa za ciekawe bo nigdy nie wiedzielismy czy gre jaka robimy ujzymy kiedys na polkach w sklepie - tak tez bylo z Mafioso ktore po 2/3 latach robienia skonczylo sie wersja demo i kasacja projektu. Ps. CHYBA NIGDY TAK DLUGIEJ ODPOWIEDZI NIE UDZIELILEM POZDRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Bro, mamy bardzo podobne doswiadczenia z poprzednich firm, moze dlatego ze przez pare lat razem pracowalismy :D Anyway, z jednym sie nie zgodze ... mafioso bylo chyba robione 5 lat :D Chyba ze liczysz wszystkie "prace od zera" to wtedy na kazda rzeczywiscie po dwa lata zejdzie :D Nocleg aktualny jak najbardziej. Koma mojego masz, wiec jakby co dzwon. 3maj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Heh respect, wcześniej nie widziałem wcześniejszych twoich prac. To co robisz za pomocą tekstur - kosmos. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Gratki za fajną stronkę i powodzenia w UK! Dużo dobre prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedMag Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Najładniejszy jest BlackHawk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 E no szacuken!!!!!! Nie mam pytań! A samochodziki mi się najbardziej podobały!!! (te gierkowe tylko:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Jedna rzecz. Znalazlem buraka u ciebie na stronie :D W demonicu masz mafioso game, a w screenach ze to rts :D HAHA Tak jestem wredny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 "killingmyjarro" Totalny szacuneczek Bro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 Gratulacje, moje uznanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 coz moge- gratuluje pracy i na prawde kawal dobrego portfolio :) powodzenia tam chen daleko (a Wy na co sie gapicie? juz mi stad wyp... jechac za granice a nie sie slinicie tylko XD) EDIT- teraz widze tam tuff enuff :D hehe, to byly czasy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Podziekowal ;) Co do roboty to chyba lepiej nie moglem trafic - na chwile obecna malo roboty, pelen luzik, 7,5h dziennie - nadgodziny super platne, fajny projekcik - tylko anglia do du... W porownaniu do mojej poprzedniej firmy to tak jak ziemia a niebo (Poraszka i r2d2 napewno wiecie o czym mowie :) teraz widze tam tuff enuff :D hehe, to byly czasy XD Noooo - do teraz nie wiem co sie dzieje z tym projektem - wyjdzie to wogole kiedys ? :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Wiem Bro jestem w podobnej sytuacji co Ty. Niebo a ziemia, bez porownania. R2d2 ma jeszcze przeje** ale mam nadzieje ze niedlugo sie zmieni. Ciesze sie ze jestes zadowolony. A anglia, jak anglia kazdy kraj inny. Mnie wkurzylo dzisiaj to ze jak sie zarejestrowalem u lekarza musze czekac 48h na weryfikacje moich danych zanim mnie przyjmie. Nosz w pupcie jeza. BTW - Bro , ten projekt nad ktorym siedze okazal sie bardzo fajny wbrew temu co na poczatku myslelismy. Daje rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2007 BTW - Bro , ten projekt nad ktorym siedze okazal sie bardzo fajny wbrew temu co na poczatku myslelismy. Daje rade :) Pewnie :) slyszalem ze masz tyle roboty ze sie ledwo wyrabiasz :) - wyslij mi na priva jeszce raz kom - to zadzwonie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Lol, to nie prawda, no nie dokonca. Dali mi miesiac na zrobienie jednej rzeczy , ale pozniej sie zorientowali ze popelnili blad i dali mi 5 miesiecy :D Fonix poszedl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 sie zdaje, ze juz wyszedl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 W personal works coś nie gra, może po lewej powinny być najstarsze a po prawej najmłodsze, albo wip po prostu przenieść na lewą stronę, bo w chwili obecnej to dosyć myląco sugeruje chronologię. Ogólnie layout nie przeszkadza więc jest ok :). Prace- super i do tego wielu wcześniej (chyba) nie pokazywałeś :). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Poraszek ja nie wiem czemu wy sie godzicie na taki wyzysk, toż to nieludzkie traktowanie jest :D pisałem już ze świetne prace? hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Wiem ze wyzysk, normalnie jak czarnuchy, ale chociaz banany daja za darmo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi