Napisano 4 Maj 200717 l Yooo Panowie. Dluzszy czas mnie nie bylo ale mam wkoncu necik i moge cos napisac :) Znalazlem robote jakis czas temu w UK (wypadlo na Liverpool) wiec moge smialo wam pokazac moje portfolio :) Komentarze mile widziane (moze nie do strony ale do modeli);) Pozdro http://www.bro3d.pl
Napisano 4 Maj 200717 l kurcze, ledwo co sie otrząsnołem po modelu Mario'a (nie bede pisał maria bo to babsko brzmi :D hehehe) a tu kolejna załamka swietnie ci wychodza tekstury z fotek, jak ty to robisz, ja próbowałem i mi tak dobrze nie wyszło w sumie to nawet dobrze mi to nie wyszło heh no nic zawsze moge zwalic na mój stary komputer :D
Napisano 4 Maj 200717 l kipścizna i brak pro.......boże, co ja wygaduje, learn me master!!!!! pees:czy mi sie wydaje czy stacji benzynowej nie masz tam?! Predzio widze w trakcie robienia....brrrr...juz sie boje!:) Czy my przypadkiem nie kończylismy tej samej szkoły i tego samego kierunku?!..tzn keirunku chyba nei bardzo....bo ..chociaz kto wie!:>
Napisano 4 Maj 200717 l pełen podziwu jestem ...rewelacja mnie tez brakuje 'tankszteli' ...nie podobała Ci sie?
Napisano 5 Maj 200717 l Imponujący zbiór prac :) Strona fajna, prace przedstawione przejrzyście, bardzo miło się ogląda. Gratuluję ;)
Napisano 5 Maj 200717 l Gratulacje, piękne prace. Samo portfolio nie rzuca na kolana, ale nie przeszkadza w ogladaniu prac, co w tym wypadku jest bardzo na plus.
Napisano 5 Maj 200717 l wysoki poziom jeśli idzie o wykonanbie prac - stronka słaba ale zawartośc godna polecenia innym Tak trzymaj.
Napisano 5 Maj 200717 l pracki świetne, najbardziej podobały mi się autka, szczególnie kampingi i cabrio, po prostu śliczne, moze jedynie textura wersji zniszcoznej kabrio taka nie bardzo za to w wersji czystej miodzik :), budynki tez świetne choć na archi nie bardzo sie znam , a no i murzyenk w najku fajowaśny , widze Bro że juz masz troche stazu przy grach, dodam jeszcze że storna mi się podoba nie lubie krzykliwych przekombinowanych itp stron, wole proste i treściwe a taką jest Twoja :)
Napisano 5 Maj 200717 l qrcze te wszystkie Rafały to zdolne bestie szkoda ze mama mi nie dała na imie Rafał ;) folio super:)
Napisano 5 Maj 200717 l E tam wcale nie takie zdolne ;) Mnie jakos nie bardzo idzie. Anyway, i co z weekendem baranie jeden ??:P ciesze sie ze ci sie wreszcie po tylu latach udalo postawic stronke. Powodzenia w pracy ;) PS. cos mi nie dziala site :?
Napisano 5 Maj 200717 l świetna sprawa! Widzę, że teraz jest masowa emigracja grafików do UK :) a mam pytanie co do gry MAFIOSO nad którą pracowałeś... to wyjdzie na świat? :)
Napisano 5 Maj 200717 l Autor Yo Ciesze sie ze sie podoba - oczywiscie nie strona bo z tego jestem lama zreszta z grafy tez z tego co widze co robia inne osoby w robocie. :) ...swietnie ci wychodza tekstury z fotek, jak ty to robisz, ja próbowałem i mi tak dobrze nie wyszło ... :D Hmmm - moze tak w skrocie ... http://www.bro3d.pl/_personal_work/BlackHawk/BlackHawk_MO.htm na dole stronki jest przyklad txt - wiec najpierw pale sobie LM ktora potem pomaga mi w cieniowaniu pierwszej warstwy ktora sobie skladam z kilkunastu zdjec albo sobie cos podmaluje. na koncu zazwyczaj dodaje tylko kolorek i juz jest gotowa. ....Predzio widze w trakcie robienia....brrrr...juz sie boje!:) Czy my przypadkiem nie kończylismy tej samej szkoły i tego samego kierunku?!..tzn keirunku chyba nei bardzo....bo ..chociaz kto wie!:> Predatora raczej nie skoncze bo jakos postacie to nie moja "brozka" moze kiedys jak sie przekonam do interfejsu w zbrushu :) Co do szkoly to nie wiem co ty konczyles - ale ja zaoczne w bydzi. ...a no i murzyenk w najku fajowaśny , widze Bro że juz masz troche stazu przy grach... Murzynek byl jedna z pierwszych postaci jakie zrobilem i powiedzmy szcerze jedna z ostatnich na dana chwile Staz hmmm.... czy ja wiem. Nie wiem czy mozna to tak nazwac znajac moja poprzednia firme - poraszka bedziesz wiedziec co mam na mysli :) Praca zdalna duzo mi dala - zarowno doswiadczenia jak i checi realizacji qrcze te wszystkie Rafały to zdolne bestie szkoda ze mama mi nie dała na imie Rafał ;) folio super:) No co ty - zobacz na poraszke :))))))))))) Poraszka wiesz ze zartuje - mam nadzieje ze nocleg nadal aktualny po tej obeldze :))))) E tam wcale nie takie zdolne ;) Mnie jakos nie bardzo idzie. Anyway, i co z weekendem baranie jeden ??:P ciesze sie ze ci sie wreszcie po tylu latach udalo postawic stronke. Powodzenia w pracy ;) PS. cos mi nie dziala site :? Weekend hmmmm - dzwonilem do kusanagiego ze wpadne za tydzien raczej bo pociagi tutaj strasznie drogie i maja przesiadki - jeszcze zle wysiade i pojade do szkocji :)))))) świetna sprawa! Widzę, że teraz jest masowa emigracja grafików do UK :) a mam pytanie co do gry MAFIOSO nad którą pracowałeś... to wyjdzie na świat? :) Szczerze mowiac jakby moja stara firma nie walila w ch... z wyplatami to pewnie bym sie nie wynosil do UK ale jak mialem do wyboru wyjechac do innego miasta w polsce (i zarabiac nazwijmy to "grosze" bo to co mi w pl oferowali bylo smieszne!) wolalem wyjechac zagranice i pracowac za rozsadne pieniadze i miec satysfakcje ze swojej roboty - moze i w polsce tez bym mial satysfakcje ale wspomnienia z mojej poprzedniej firmy nie sa za ciekawe bo nigdy nie wiedzielismy czy gre jaka robimy ujzymy kiedys na polkach w sklepie - tak tez bylo z Mafioso ktore po 2/3 latach robienia skonczylo sie wersja demo i kasacja projektu. Ps. CHYBA NIGDY TAK DLUGIEJ ODPOWIEDZI NIE UDZIELILEM POZDRO
Napisano 6 Maj 200717 l Bro, mamy bardzo podobne doswiadczenia z poprzednich firm, moze dlatego ze przez pare lat razem pracowalismy :D Anyway, z jednym sie nie zgodze ... mafioso bylo chyba robione 5 lat :D Chyba ze liczysz wszystkie "prace od zera" to wtedy na kazda rzeczywiscie po dwa lata zejdzie :D Nocleg aktualny jak najbardziej. Koma mojego masz, wiec jakby co dzwon. 3maj sie.
Napisano 6 Maj 200717 l Heh respect, wcześniej nie widziałem wcześniejszych twoich prac. To co robisz za pomocą tekstur - kosmos. Pozdro
Napisano 7 Maj 200717 l E no szacuken!!!!!! Nie mam pytań! A samochodziki mi się najbardziej podobały!!! (te gierkowe tylko:) Pozdrawiam!
Napisano 8 Maj 200717 l Jedna rzecz. Znalazlem buraka u ciebie na stronie :D W demonicu masz mafioso game, a w screenach ze to rts :D HAHA Tak jestem wredny ;)
Napisano 9 Czerwiec 200717 l coz moge- gratuluje pracy i na prawde kawal dobrego portfolio :) powodzenia tam chen daleko (a Wy na co sie gapicie? juz mi stad wyp... jechac za granice a nie sie slinicie tylko XD) EDIT- teraz widze tam tuff enuff :D hehe, to byly czasy XD
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Autor Podziekowal ;) Co do roboty to chyba lepiej nie moglem trafic - na chwile obecna malo roboty, pelen luzik, 7,5h dziennie - nadgodziny super platne, fajny projekcik - tylko anglia do du... W porownaniu do mojej poprzedniej firmy to tak jak ziemia a niebo (Poraszka i r2d2 napewno wiecie o czym mowie :) teraz widze tam tuff enuff :D hehe, to byly czasy XD Noooo - do teraz nie wiem co sie dzieje z tym projektem - wyjdzie to wogole kiedys ? :) Pozdro
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Wiem Bro jestem w podobnej sytuacji co Ty. Niebo a ziemia, bez porownania. R2d2 ma jeszcze przeje** ale mam nadzieje ze niedlugo sie zmieni. Ciesze sie ze jestes zadowolony. A anglia, jak anglia kazdy kraj inny. Mnie wkurzylo dzisiaj to ze jak sie zarejestrowalem u lekarza musze czekac 48h na weryfikacje moich danych zanim mnie przyjmie. Nosz w pupcie jeza. BTW - Bro , ten projekt nad ktorym siedze okazal sie bardzo fajny wbrew temu co na poczatku myslelismy. Daje rade :)
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Autor BTW - Bro , ten projekt nad ktorym siedze okazal sie bardzo fajny wbrew temu co na poczatku myslelismy. Daje rade :) Pewnie :) slyszalem ze masz tyle roboty ze sie ledwo wyrabiasz :) - wyslij mi na priva jeszce raz kom - to zadzwonie Pozdro
Napisano 11 Czerwiec 200717 l Lol, to nie prawda, no nie dokonca. Dali mi miesiac na zrobienie jednej rzeczy , ale pozniej sie zorientowali ze popelnili blad i dali mi 5 miesiecy :D Fonix poszedl ;)
Napisano 14 Czerwiec 200717 l W personal works coś nie gra, może po lewej powinny być najstarsze a po prawej najmłodsze, albo wip po prostu przenieść na lewą stronę, bo w chwili obecnej to dosyć myląco sugeruje chronologię. Ogólnie layout nie przeszkadza więc jest ok :). Prace- super i do tego wielu wcześniej (chyba) nie pokazywałeś :). Pozdrawiam,
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Poraszek ja nie wiem czemu wy sie godzicie na taki wyzysk, toż to nieludzkie traktowanie jest :D pisałem już ze świetne prace? hyhy
Napisano 14 Czerwiec 200717 l Wiem ze wyzysk, normalnie jak czarnuchy, ale chociaz banany daja za darmo :)