little-ninja Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 ano nie bo w pl jestem 2-3 razy na rok :) ale jestem na bieżąco :) poz
little-ninja Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Napisano 20 Grudzień 2007 iii kolejny pasek sobie wrzucę żeby odświeżyć wątek a co tam puk poz
masz)rum Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 he, najlepszy jest koleś z plastrem na twarzy i dzieciak ze smoczkiem, mocne ;]
little-ninja Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Napisano 20 Grudzień 2007 nom myślę ze koles z plastrem się jeszcze przewinie :)
little-ninja Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 pracka na konkurs komiksowy radia bis praca nic nie zwojowała a tu link do nagrodzonych prac http://www.polskieradio.pl/bis/polecamy/default.aspx?id=30266 pozdro
misiekhc Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 heh, tak to bywa z konkursami :) nie docenili... hehhe pracki wypasne jak zawsze
OmeN2501 Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Lomatko to niezle przestrzelili z tym konkursem :D Mi tam sie twoja komiksowa kreska bardzo podba - keep it up ;]
little-ninja Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 dziemki dziemki panowie miło że ktoś to docenia bo mnie czasem zwątpienie łapie (w szczególności po obejrzeniu zwycięskiej pracy ;P) ps.ech powoli tracę cierpliwość do konkursów heh
leander Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Moze zle zaadresowales prace? ;) Technicznie to jak dla mnie bez konkurencji byles, ale historia troche sie ciezkawa wydaje. Moze jury leniwe bylo i nie 'rozkminili' fabuly :)
little-ninja Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 leander konkurs polegał na tym że się wybierało jeden z wielu radiowych odcinków zamieszczonych w necie wiec jak gdyby scenar był ich z założenia, więc sami siebie by musieli zdyskfalifikować jeśli im scenariusz nie pasował heheh ... luuuz to była robota poboczna, mam to w pompie trudno :) dzięki jeszcze raz
little-ninja Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 (edytowane) Konkurs autobiografia wyróżnienie, organizowany przez Gutek Film i Wysokie Obcasy: Publikowany w ostatnią sobotę: ps. jakościowo może pozostawia niedosyt ale co tu dużo gadać nie było czasu na szlify. psII. inne prace znajdziecie na /motywdrogi/ http://motywdrogi.pl/2008/05/21/konkurs-na-komiks-autobiograficzny/ i coś z innej beczki żeby nie było :) poz Edytowane 3 Czerwiec 2008 przez little-ninja
leander Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 (edytowane) Swietne. Gratulacje wyroznienia w wysokich obcasach. Edytowane 3 Czerwiec 2008 przez leander
mant-raz Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 myslalem, ze na szablonie trzecim bedzie koniec, dalej juz niepotrzebnie dogadane. "to typowe u starych ludzi" by wystarczylo na piekne zamkniecie. co nie zmienia faktu, ze massive stuff =)
Bielo^ Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Może wykonanie nie powala, ale na pewno nie przeszkadza. Źle przecież nie jest. Masz wspaniały, prawdziwie komiksowy styl, przypomniały mi się te, które czytałem mając 9 lat... Cudo.
mrkrzysiek Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 komiks super, nawet fajnie się czytało:)
Nezumi Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Komiks WYMIATA. Krotki, smutny, refleksyjny wymiatacz. Ratujesz mi zycie, stary. Juz myslalem, ze wspolczesnie spodziewac sie moge tylko historii a la popier****** BigBuckBunny. I sam zamieniam sie w potwora...
little-ninja Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Napisano 4 Czerwiec 2008 dzięki wszystkim nom wykonanie pośpieszne co tu kryć ps.leander nie edytuj tylko mniem tu się rozwiń ;P ps.II nie podlizuj się tej leru ;)
wroniec Napisano 4 Czerwiec 2008 Napisano 4 Czerwiec 2008 Dla mnie bomba! Dobry temat i świetne wykonanie. No i parę fajnych zabiegów "...operacje, szpitale, chirurdzy, łapówki...". Kiedy jakiś konkretny, duży, gruby album?
wroniec Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Ooo!!! Coś się rodzi! Fajno! Zdradzisz troszkę szczegółów. Jak duży? O czym? Kolory czy czarno-biały? Kiedy planujesz zakończyć? Pozdrawiam
little-ninja Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 dzięki jeszcze raz Cały czas próbuję z francuzami i jeśli nic do lutego przyszłego roku z tego nie wyjdzie będę pchał w Polsce. Kłopot w tym jest największy że nie mam na koncie żadnych albumów więc trudno się przebić na tym i tak zapchanym rynku, więc liczę na fuksa po prostu :) Pracuję nad 3 projektami mówię że w bólach bo z czegoś trzeba żyć a każda fucha wybija z klimatu. 1 album 46 plansz założenie seria- odcinkowa w stylu cygana tyle że po polsku :) 2 łan szot na 96 plansz i 3 ze scenarzystą z fr jesteśmy na etapie bardzo wyjściowym. wrzucam przykładowe plansze b&w poz
mant-raz Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 chcialbym sobie poczytac, wyglada naprawde slodko.
wroniec Napisano 5 Czerwiec 2008 Napisano 5 Czerwiec 2008 Ja pierdykam! Dużo się rodzi. Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie wszystkich albumów, bo bardzo chętnie bym poczytał. Dzięki za informacje, no i oczywiście życzę powodzenia z francuskimi wydawcami.
little-ninja Napisano 6 Czerwiec 2008 Autor Napisano 6 Czerwiec 2008 manti dzx breja no dużo to te projekty bardziej leżakują niż się robią ;)
little-ninja Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Napisano 31 Lipiec 2008 (edytowane) Nie lubię martyrologii, ale weszliśmy z Tomkiem w ten konkurs i wyszło nam jak widać poniżej. załapaliśmy się na antologię, ponoć poziom był wysoki ale to wyjdzie w praniu pozdrówka ps.więcej info znajdziecie tutaj Edytowane 31 Lipiec 2008 przez little-ninja
vrocker Napisano 31 Lipiec 2008 Napisano 31 Lipiec 2008 Świetne wykonanie,sam pomysł z wciągnięciem wydarzeń z Powstanie w realia współczesnej Warszawy bardzo ciekawy.
kolegaalek Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 Genialna koncepcja i wykonanie. W sumie fajnie ze obeszlo sie bez jakiejs glupkawej fabulki z bohaterami jak to zwykle bywa w tego typu komiksach. Gratuluje dobrej roboty:)
wroniec Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 napiszę krótko: R E W E L A C J A Dawno, żaden komiks mi tak nie podszedł, świetne rysunki i kapitalny pomysł. Jak dla mnie bardzo duży ładunek emocji ma w sobie ta pracka. Gratuluję i pozdrawiam
leander Napisano 1 Sierpień 2008 Napisano 1 Sierpień 2008 (edytowane) Czy ja tam widze wulgaryzmy na scianach? Ze wzgledu na regulamin forum zastanawiam sie jak to teraz wykropkowac ;) Jakos ostatnio musze ze trzy razy wczytac sie w Twoj komiks, zeby go w pelni zrozumiec/poczuc. Tutaj jeszcze sprawe utrudniaja takie waskie kadry. Ale mysle, ze warto sie wczytac, ma to swoj glebszy nastroj. Troche to o poezje zahacza, a ja do poezji jak do jeża. Ale jak juz podejme wysilek i sie wczytam w jakis wiersz to zwykle odlot. No a wracajac do wulgaryzmow, gdzies miedzy kadrami buduje sie pewien suspens, kwestia otwarta - czy Anka zadzwoni czy nie? :) Edytowane 1 Sierpień 2008 przez leander
Bacry Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 W sumie wszytko doskonałe, kreska styl pomysły. Musisz tylko więcej biustów rysować i od razu szeroka widownia się znajdzie ;) Bardzo dobre, mi się podoba!
little-ninja Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Napisano 4 Sierpień 2008 Vrocker,breja, misiekhc, len_art, DonJakub, CzAk1: dzięki wielkie ludziska trochę się nad tym nasiedziałem więc dobrze jest usłyszeć coś miłego, git :) kolegaalek: no taka była koncepcja od początku, żeby nie było jak zwykle, ale jak słusznie leander zauważył trochę to patetyczno poetyzujące wyszło i nie trafiło z grubej rury heh ...tak czy siak dzięki, dzięki kolego ;) leander: co tu mówić, strzeliłeś w dychę w to trzeba się wpatrzyć to nie praca na strzała i jeb, co nie znaczy że po wpatrzeniu nadal się załapie :D Co do wulgaryzmów, cholera jak chcesz mogę zrobić cenzurę hehe, a Anka..hmm no cóż, wszystkie postaci oraz zbieżność imion przypadkowa ;) Bacry: jeee słuszna uwaga :) no właśnie myślę że koniec z tymi pompatycznymi koncepcjami(konkursy są mało opłacalne heh), jak dobrze pójdzie to pod koniec września wyjdzie albumik: 3 rysowników, 3 style, historie normalniejsze, mam na myśli z przejrzystą narracją, moja 17 stronicówka to lata 20 w stanach, czas prohibicji i te sprawy, więc postaram się tam jakieś biuściste baby wrzucić :) pozdrówka
little-ninja Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 po długiej przerwie postanowiłem się przypomnieć czymś tam ciekawszym plakat na pyrkon w poznaniu pod koniec marca pozdrówka koncept: w tuszu: finały na bilbord i na cityliajty: fotka Piotra Derkacza
windowlicker Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 good shit! Dobre wrażenie sprawia pracka w b&w... plakat śmienity wy... gratulation
aspenboy Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 czarno-biały tusz prezentuje się najsmakowiciej :) Plakaty też fajne, jakoś lepiej mi się patrzy na horyzontalną wersję.
ttaaddeekk Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 swietne, tak sobie myslalem ostatnio nawet ze dawno nic nie wrzucales, przypominaj sie jak najczesciej.
dzudzu Napisano 2 Marzec 2009 Napisano 2 Marzec 2009 czarno-biały tusz prezentuje się najsmakowiciej :) hmm, nope... kolor - choć surowy - dodaje jakości....
Rekomendowane odpowiedzi