Napisano 16 Wrzesień 200717 l Johny i myslisz ze jakby nie bylo browarkow to by kto przyjechal ? no tak... i wszystko jasne :D
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor hehe:D Wszystko polega na tym,że daaaawno temu siedziałam troszkę w branży muzycznej (disco polo i takie tam:D :D :D) więc użyłam troszkę ostatków swych magicznych mocy,żeby zorganizować specjalnie dla was na spotkanie koncercik, z góry ustalony i imprezkę, która polegałaby na (DLA KAŻDEGO ZLOTOWICZA) bonach, czy talonach na tańsze piwko niż jest w tej knajpie (czyli ok. 4zyle chyba za 0.5l w KNAJPIE) tylko że... musicie zgłosić chęć i ustalić datę ( stawiałabym na ostatni dzień;)), żeby każdy dojechał na imprezkę, musicie też stwierdzić,że lubicie/tolerujecie rockowe granie...:) ja muszę z szefuńciem ustalić termin w zasadzie na dniach- inaczej kiszka, a koncert będzie płatny (organizacja-czyli duuuże pieniążki) no, to chyba tyle...no i jakaś składka na te browarki musi być...
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Ja tam jestem za rockowym muzykowaniem :) Ile taka przyjemnośc moze kosztować? Ja kiedyś chodziłam na takie cotygodniowe hmmm...wypady w miasto-szło się ekipa do znajomej knajpeczki-gdzie sami znajomi, a barmanka (lesbijka) czasem podawała 4litrowy dzban za friko ( bo chyba wpadłam jej w oko:D), potem wyturliwało się koło 23 z knajpy, pod którą jeszcze złapało się niezłego łyka wiśniówki z piersióweczki znajomka bimbrowca, szło się na drugą stronę ulicy, gdzie tez zazw. kupa znajomych, a koło 1:00, jechało się ze wszystkimi do baszty (jak ktoś oglądał "od zmierzchu do świtu" to powinien wiedzieć jak ta knajpa wyglądała -tylko bez wampirów i streaptizerek, choć też nie zawsze:D), no i siedziało się tam do 6rano , balanga na całego, a w tle wieczne Blues Brothers, tańce na stołach a potem spanie pod nimi... uff...to było COŚ! Teraz już tylko co jakiś czs koncercik, lub winko w domowym zaciszu ;D Już ją lubie :D
Napisano 16 Wrzesień 200717 l Autor Ja tam jestem za rockowym muzykowaniem :) Ile taka przyjemnośc moze kosztować?(...) Well, gadałam kiedyś ze sponsorem yyy...chyba perfectu (była taki projekt żeby pogodzić na scenie Hołdysa z Markowskim) to mówił cos o 120, czy 140 tys zł za imprezę...;) ale małe koncerciki kapelek, no...powiedzmy czasem saportujący Acidów czy grających po knajpach (ale kojarzonych w środowisku) no to...3/4 kafelki, czasem więcej, czasem mniej :) a co? chcesz nam postawić? :D
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Ardeni, o to się nie martw, wystarczy tylko że się złożysz, nie wiem po ile, na wspólną imprezkę-20zł?30zł? za nockę w knajpie:) ps: to będziesz w końcu? czy się wachasz?
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Ardeni, o to się nie martw, wystarczy tylko że się złożysz, nie wiem po ile, na wspólną imprezkę-20zł?30zł? za nockę w knajpie:) ps: to będziesz w końcu? czy się wachasz? Kto? ja? Pewnie, że bedę, o ile jakiś kąt się znajdzie oczywiście. Nie przepuszcze takiej wielkiej imprezki, już fundusze zbieram :)
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor zbieraj! wpisuję Cię więc do pewniaków (coś się napewno znajdzie;))
Napisano 17 Wrzesień 200717 l purple - brac do warszawy oświetlenie do fotografii ? dasz sobie zrobic sesje portretową ?
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor o dzises, zwykle takich rzeczy nie lubię, no ale dla dobra sztuki i narodu ;P nie no rzeczywiście brakuje mi zdjęć do dokumentów :D bierz sprzęt!
Napisano 17 Wrzesień 200717 l purple - brac do warszawy oświetlenie do fotografii ? dasz sobie zrobic sesje portretową ? a mi da sie zrobic? ;P
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor a ładny jesteś? :D pewnie! będzie mega sesja fotograficzna i miasta i memberów (no jak będzie Tweety i pikSar to niczego innego się spodziewać nie można;))
Napisano 17 Wrzesień 200717 l Autor Hurra!! no nie no, ale takiej gwiazdy się nie spodziewałam:) zapraszam, zapraszam i tron już szykuję :) pozdrawiam edit: UWAGA! Prośba taka: Proszę by wszyscy, którzy maja jakieś miejscówki w 100-licy, lub są mieszkańcami zgłosili się na GG do mnie- PILNE!!!
Napisano 18 Wrzesień 200717 l ja moge kogos przenocowac, prawdopodobnie na jakies 90% niepowinno byc z tym problemu maronski respekt juz sie nie moge doczekac zeby Cie poznac osobiscie, i cos czuje ze pwnie nie tylko ja ;D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor przenocuj marońskiego :D a tak serio, to mówimy tu o noclegu dla 1-nej persony czy paru person?
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Można się jeszcze zapisać na tą imprezę? ^^ Generalnie w Wawie pracuję, więc pojawienie się na takim czymś to niebyłby dla mnie problem.
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Marduk, a to Ty nie jesteś jeszcze wpisany? Give me one second :D a masz nocleg, czy niepotrzebny?
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Kurcze, musze rozkminić 2 ostatnie egzamy, ale moze bym sie wybrał. Musze to ustalić :>
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Marduk, a to Ty nie jesteś jeszcze wpisany? Give me one second :D a masz nocleg, czy niepotrzebny? Niepotrzebny ;)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l mozna jeszcze doliczyc na 90% + 5 osób, odemnie ze szkoly przyjdzie paru grafików :) zapowiada sie chyba jeden z najwiekszych zlotów :)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l czuję że nie znajdziemy knajpy z tyloma wolnymi stolikami i impreza się podzieli na zajęcia w podgrupach :P
Napisano 18 Wrzesień 200717 l czuję że nie znajdziemy knajpy z tyloma wolnymi stolikami i impreza się podzieli na zajęcia w podgrupach :P we wrocku by sie znalazla ;)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor jaras napij się aktimelu, wytrzyj pot z czoła i (jak to ktoś kiedyś ładnie rzucił na forum) wyluzuj poślady:D, znam wiele knajp, w których się zmieszczą nawet i setki osób (no dużo tu knajp i takie też są:)) A ta imprezka nie zapowiada się na "low poly" :D, więc już kombinuję...nie martwcie się purple załatwi;)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Purple dokładniej będe wiedział jak przełoze egzamin (czasem warto być starostą ) :D tylko nikomo nie mowcie ze egzamin dla całego roku przełożyłem z powodu jakiegoś tam zjazdu :P
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Ciekawy klimat się szykuje... Więc jesli tylko nie ma ograniczeń ("wyalienowani :eek: piją w szatni") ... i jesli nie jest za pozno, chetnie się zjawię
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Nie takie rzeczy się zdarzają - mojemu chłopcowi i jego grupie z 4ROKU wykładowca z kolei przełożył egzamin z okazji... ... ... Premiery nowej części star wars :D :D :D a i ci którzy poszli to dostali za bilety zaliczenie:D PSychu jak by to powiedział Smoleń- no coś Ty na głowę upadł, albo jeszcze niżej? :eek: :D Nie ma żadnych przeszkód, kompletna integracja, normalnie każdy z każdym (bez skojarzeń:D), ma być dobra zabawa, smaczne piwko i opowiastki do rana... już jesteś zapisany, ale mi więcej bez takich pytań:D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l UUUhuhuh duzy ruch w watku :) Zapowiada sie smaczny zjazd :) Jeszcze zeby sie ludzie z noclegami ujawnili, tzn. kto i ile osob moglby przenocowac, albo purple prosze rzuc jakims przykladowym miejscem i przyblizonym kosztem
Napisano 18 Wrzesień 200717 l pewnie bedzie tak jak zawsze ;) duzo ludzi 20 grupek nie da sie wszystkich poznac dobrze a szkoda :p dzieki Bogu 3dniowy zlocik hehehehe ;)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Już sie pare osób ujawniło co do możliwości noclegowych ale jeszcze nie wiedzą na 100%, narazie ja zgłaszam że przenocuje ludu tyle ile się tylko zmieści ale maxymalnego komfortu napewno nie będzie bo mam jedno łóżko, a poza nim 40m podłogi, za to dużo kocy;P i trochę poduszek:) resztę faktów ujawnię, nie długo, musi być tylko jakiś konkret... KLICEK no to może za Twoją pomocą spróbujemy to jakoś odmienić, może się da?;)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l No to rezerwuje troche Twojej podlogi, jesli mozna :) Maksymalnie bede 2dni, moze uda sie kogos poznac :p Dobrze, ze z coraz wieksza iloscia wypitego piwa rosnie wspolczynnik szybkosci zaprzyjazniania sie :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Czy mogę wpasc z qmplem (jest z Wawy, niektórzy będą wiedzieli o kogo chodzi, kolega jest abstynentem)? Chodzi o to czy znajdzie się jakieś miejsce dla niego :P Edit: Uprzejmie prosze o przeniesienie mnie do ekipy z wrocławia, przyjadę zlotowozem przecież :D :P
Napisano 18 Wrzesień 200717 l jest grafikiem, pracuje w tym itp, niektórzy z forum znają go już :) abstynent z wyboru :)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Ardeni z kumplem to wpaść się nie da-po prostu nie ma takiej możliwości... - biologia nie wzięła pod uwagę, a nauka jeszcze nie wymyśliła :D Ale możesz z nim przyjechać, kto Ci broni? :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Heh, kolega mógłby nawet być przekonanym że jest pingwinem, pełna liberalność. :) a abstynentów na spotkaniach jakoś nigdy nie brakowało.
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Gotham, Ty to chyba zarzyważ jakichś dziwnych ziołowych herbatek- Twoje wypowiedzi są takie intrygujące czasami...MUSZĘ CIĘ POZNAĆ :D
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Ardeni z kumplem to wpaść się nie da-po prostu nie ma takiej możliwości... - biologia nie wzięła pod uwagę, a nauka jeszcze nie wymyśliła :D Ale możesz z nim przyjechać, kto Ci broni? :D Ejno bez takich :P ja nie z tych co chłopców lubują... teraz sie zaczną plotki na mieście... :D Ok żeby nie było to chodzi o Kurta (Niektórzy wiedzą o kogo chodzi i domyślają się dlaczego ja zaklepuje mu stołek, a nie on sam)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor Okej, ale żeby bałaganu nie było i alienacji grupek: JEŚLI KOGOŚ ZAPRASZACIE TO (oczywiście zgłaszać poproszę!) ALE TEŻ NIECH ONI MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z GRAFĄ (TO JEST W KOŃCU ZLOT GRAFIKÓW) inaczej będzie alienacja, a wasi znajomi nie będą mieli o czym rozmawiać z maxowcami...będzie kiszka...
Napisano 18 Wrzesień 200717 l damn, szkoda ze juz nie mieszkam w tej wiosce :P taka imprezka mnie ominie, ale jak Shali bedzie jechal to pewnie sie pojawie (i tak musze kiedys pojechac po rzeczy z mieszkania...). Tak czy siak uwazajcie tam na Klicka, pewnie z Matysem rozkreca imprezke :D Jak bede cos wiedzial, dam znac kto jeszcze ze mna sie pojawi. (miejscowi, wiec.. wiadomo :P)
Napisano 18 Wrzesień 200717 l Autor SWRC- sie robi;) Ardeni, nie buj żaby ja dla części forumowczów jestem blackmetalową 38letnią kobietą, która może jest mężczyzną :D intoxicate damn :D staraj się chłopie:) ....................... no dobra miejscówczka głównej imprezy się chyba wyklarowała... rezygnuję z koncertu z powodu mieszanych uczuć na cześć...koncertu na dewede w equlibrium :D : jak narazie wstępny szkic imprezy wyglądałby tak: -gadanko: piwko, cherbatka, jedzonko i co chceta :) NAJWAŻNIEJSZY CENNIK: -pyfko 5zł na "studenta", 7 na "niestudenta";P -dzban pyfka (3PYFKA)-18ZŁ - do 17:00 pyfko z 5-tkę dla wszystkich wejście bezpłatne! póżniej jakiś koncercik może na rzutniku jak się da-i... rozkręcamy imprezkę! a później muzyka do rana jaką chcecie:) zabawa do oporu, bo knajpa otwarta do ostatniego klienta (chyba damy im popalić co?:D) ostateczne potwierdzenie będzie jak się dowiem jeszcze paru danych...