Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 59,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
skąd kobiet tyle?:eek:

gdzie prawdziwi faceci to i kobiety się znajdą :)

Napisano
  • Autor

No to ja już trzeźwiejsza trochę to się też normalnie wypowiem:)

Dzięki ludziska żeście przyjechali, naprawdę chciałam byście się dobrze bawili!

Niestety pierwszego dnia pan "kierownik knajpky-mimowolny zlotowicz" postawił mi na odwagę seteczkę,więc po wielu wcześniejszych redbullach i późniejszych piwkach skończyło się to zostawieniem was na pastwę siebie na wzajem (mam nadzieje,że nikt nie ucierpiał:D), drugiego dnia za to taki był kac,że żadna ilość piwka nawet mnie nie ruszyła,więc cieszę się że zostałam z wami do końca (jako najtrzeźwiejsza:P) i na szczęście pamiętam wszystko(apropos-czy wy wiecie jak bardzo moderatornia potrafi rzucać mięchem w realu?!:D:D:D)

DZIĘKI DOSŁOWNIE WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE, bardzo chciała się zapoznać z każdym z was i to chyba w mniejszym lub większym stopniu zostało spełnione:)

BYŁO GREAT!!!

ps:

najładniejsze kwiatki imprezowe:

-"O dwa Klicki-co one pączkują?" (o braciach Klickowych )

-"piękne zdjęcie, nawet w PSie by się tak nie wyciągnęło (o moim zdjęciu robionym przez Piksara)

-"zawsze oceniam dziewczyny po spodzie ich paznokci-tak już mam" (po prostu Leru)

...

jak coś jeszcze macie to piszcie:D

poooooooooooozdraaaaaaaaaawiaaaaaaaaam wszyystkiiiiiiiiiiiiiiiiiiich!!!! :*

ps: zlikwidujcie mi pryszcza w Psie:D

Napisano

ehehehe :D to ja dodam tylko: "staram się wyzbyć negatywnych cech kobiecych" :D

czas na zamianę avatarka - AG : nice photo ;)

dodam tylko, że gdyby nie wypas sprzęt piksara to pewnie bym w ogóle nie focił a tak przynajmniej widać trochę mojego pstrykania na forum :)

Pozdrawiam

Napisano

purple -> to takie moje zboczenie. Kiedyś słyszałem, że faceci są oceniani przez stan paznokci przez kobiety. Czemu my mamy wam nie robić ręcznych lustracji? ;)

Dzięki wszystkim za przybycie. Znanym osobm jak i tym nowo poznanym.

psychu -> jestem tak zaskoczony jak i zadowolony z rozmowy o Spider-manie ;) THX!

(- Tombstone!

- nieee Tombstone był taki ciemny

- nie był ciemny, on wysysał życie i był twardy jak skała

- aaa to ten... Moebius

- O! O! no właśnie

- no i jeden odcinek świetnie został narysowany przez McFarlana ;) )

tweety -> dzięki za inside information ;)

Intoxicate -> O! Tu jest największe zaskoczenie tego zlotu. Jest jedną z niewielu osób, które nie zareagowały na nazwę Nine Inch Nails słowami "Najn co?". Szacun ziąąą!

I w ogóle super fajnie było. Ale ludzie! Kto mi wypił 2 (słownie: dwa) piwa. Nie piję, tu chciałem a i tak mi nie pozwolili. Ironia! ;) (o! o! ale Biały Rosjanin jest na prawdę spoko, Dude ma gust ;) )

KLICEK KLICEK co czujesz nocując mnie u siebie w domu?

Napisano
...(apropos-czy wy wiecie jak bardzo moderatornia potrafi rzucać mięchem w realu?!:D:D:D)...

Malo wiesz :P

Napisano
  • Autor

Knysha to ja w takim razie chcę się zatrzymać na tej swojej wiedzy:D

Ludzie,coście się uwzięli na teksty z moim udziałem, była kupa innych tekstów i kwiatków których kompletnie nawet nie słyszałam-dawajcie coś! Chętnie poczytam:D

pozdrawia:)

ps: chcę jeszcze pozdrowić wszystkich swoich Noclegowiczó-Krzysiek gfx, Psychu, Krzyhhh-pozdrawiam:)

Krzysiek-nie daruje Ci pokazania pewnej Art galerii, przez Ciebie wezmę się chyba do roboty:D

Napisano

kurde, ale żałuję że mnie nie było :/

mam nadzieję, że pozytywny przebieg tego zlotu zapewnia rychłą powtórkę :D

Napisano

Same zakazane facjaty:p

(znaczy, Pań tu nie mam na myśli!)

Kurde bele, a ja nie dojechałem:/

Napisano

aspenboy, tadzio -> nie uważaj za stracone co może być wrócone ;)

Napisano

Zabawne, ze musi byc zlot, zebym zobaczyl, ze na max3d jest wiecej ludzi z mojej firmy, niz mi sie wydaje ;)

Napisano

ja dopiero wstałem :P zlot był świetny :) szkoda że chory jestem :/

piksar - dzięki za transport

Tweety - dzięki za nocleg :*

pan z pociagu - dzięki za towarzytwo :D

kto powie co się dokładnie Oli stało?? :P

edit: piksar daj fotkę grupową :)

Napisano

Lepiej żeby sie przyznał po dobroci ten co mi wylał piwo do torebki :[

Kto mi wypił 2 (słownie: dwa) piwa.

Leru to własnie jedno z nich wylądowalo u mnie :[

Napisano

OhMyGosh no to ladnie sobie szklanke wzielas :D a mowilem te obok a nie pelna :P

Napisano

najlepszy motyw z piksarem i tweetym na wysepce z policja ;)))))))))))))) btw moderacja rzuca miesem ? co to za jakies insynuacje ?! ja tam nic nie slyszalem ;) a wierzcie mi bylo ciezko nic nie syszec ale umowa to umowa ;p ehhh korupcja na max czy de pe el

Napisano
  • Autor

^^^często jak jest głośno,powstaje taki efekt,że nie słyszy się co się samemu mówi...:D:D:D

OhMyGosh- Może zamówiłaś to piwo na wynos i szklanek im zabrakło, to do torebki nalali:D Jak się dowiem który to barman to złoję mu d****ko! ;)

a o co cho z policją na wysepce? piksar zatrzymał się na wysepce? w krawężnik wiechał? jak się to skończyło? o kurka!-mam nadzieję,że alkomatów nie mieli :eek:

Napisano

po powrocie w sobote do Tweety'ego też policja przejeżdzała jak staliśmy na wysepce :D (na życzenie piksara)

Napisano

piksar wymyslil ze chce miec zdjecie jak stoi na wysepce pod mostem i pokazuje palcem ze chce sie z kims zabrac na stopa i mowi "znajac moje szczescie pirwszy samochod jaki przejedzie bedzie nalezal do policji" i nagle przejedzaja paly ;))))))

a co do miecha purple co to za pomowienia ? :D

Napisano

Leru -> ekhem, być może to ja zawinełem twoje piwko - pamiętam że usiadłem na chwile w Mode zonie ;) żeby pogadać z Klickiem i Kolosem, przyniosłem browar ze sobą, i postawiłem na stole, ale gdzieś po drodze pomyliły mi się kufle XD i obciągnełem kilka łyków z jakiegoś kufla, dopóki chłopaki mi nie uzmysłowili że mój kufel stoi obok :> No ale to było kilka łyków, nie wypiłem całego browarka :] Ekhem, trochę już nastukany wtedy byłem i wszystko mi się mieszało ;)

Tak czy siak będę o tym pamiętał i następnym razem stawiam Ci piwko :)

sorry wielkie

Napisano

Ziomus Ty sie szykuj na integracyjne party w tym tyg :> bys nie musial isc gdzies z rana.

W niedziele o 8 wyladowalem dopiero w mieszkaniu :| naprawde zlocik bardzo wporzo, jak kogos nie bylo ma czego zalowac.

Ola sobie skrecila kostke (niby, tak sadzi), imho poszla jej kosc lewego uda :P

czas wracac do pracy :>

Napisano

hmmmm... ja w sumie nie wiem kim ona była :D wiem że nocowała ekipe z katowic i że towarzyszyła nam na zlocie :)

Napisano
  • Autor
A pytanie Reanimatora kim jest Ola pozostało bez odpowiedzi ;)

Witam szanowną gwiadę w skromnych progach mojego wątku:)

Tajemnicza panna Ola jest przemiłą i przeładną osóbką, która znalazła się w odpowiednim miejscu i o odpowiedniej porze z odpowiednimi ludźmi w odpowiedni sposób i w ten oto sposób dostała się bonusowo na zlot;)

pozdrawiam:)

Napisano

super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów ;)

Napisano
A pytanie Reanimatora kim jest Ola pozostało bez odpowiedzi ;)

no wiesz, takie pytanie! Jak można nie wiedzieć, kim jest Ola! ;)

nikt nie wie kim jest ola :D hehe ;) studentka czegos tam o ile sie nie myle ;)

biotechnologii.... albo źle usłyszałem.:)

Napisano
  • Autor
super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów ;)

Tak właśnie zdałam maturę i dostałam się na studia:D

Napisano

hehe, a po studiach będzie mało gadania i dalej 0 konkretów. Przynajmniej w moim przypadku do tego wszystko zmierza. ;)

Napisano
Napisał Leru viewpost.gif

super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów

ja też ;)

hmmmm... ja w sumie nie wiem kim ona była :D wiem że nocowała ekipe z katowic i że towarzyszyła nam na zlocie :)
Ola nie nocowała ekipy z katowic bo każda osoba z katowic spała gdzie indziej.

z tego co ja wiem to Ola studiuje coś tam, gdzieś tam, i jest koleżanką Shalivana, więc to on bedzie w stanie dać odpowiedź na pytanie kim jest Ola

ja jednak myślę że Ola jest kolejną dziewczyną która pojawiła się na zlocie i która zaraz potem stwierdziła że nie chce mieć z nami więcej do czynienia i już się nie pojawi :D

Napisano

stwierdziła że nie chce mieć z nami więcej do czynienia i już się nie pojawi :D

nom panowie tak uciekala od wielbicieli ze sobie teraz czyma noge w gipsie :P

Napisano

dobrze ze nie poszlismy do klubu bo bysmy mieli chyba 30 obslinionych facetow na kazda Ole w klubie no i Purple ktora by sie nudzila :O czy sie myle ?

Napisano

Zdecydowanie sie mylisz, przynajmniej jeśli chodzi o tę część ekipy 3Dmax którą ja poznałem...

A że impreza była długa i zakrapiana... w końcu młodość ma swoje prawa :rolleyes:

Mnie to nie bierze, mam w domu chomika, to pomaga inaczej spojżeć na świat...

Polecam jakieś małe, domowe zwierzątko...

.... może patyczak jakiś albo świerszczyk... :D

MCR^

Napisano

te no wiecej zdjec wiecej chyba ze wy tak poprostu caly czas goniliscie i sie fleszami szczelaliscie po oczach :P heheh pozdro dla calej ekipy :D (btw gdzie moje zdjecie zgona :>)

Napisano
  • Autor

edit:

tak, gdzie zdjątka? miały ich być jakieś tysiące...

no ale może ktoś już od dwóch dni męczy się w PSie żeby mi urodę poprawić:D

Piksar wstawaj z wyra i do roboty :D

:)

Napisano

To jeszcze nic, zaraz Cię poprawi, że pisze się dwóch :)

- uprzedzam fakty ;)