nielot007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 byla robiona fotka grupowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 skąd kobiet tyle?:eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 skąd kobiet tyle?:eek: gdzie prawdziwi faceci to i kobiety się znajdą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2007 No to ja już trzeźwiejsza trochę to się też normalnie wypowiem:) Dzięki ludziska żeście przyjechali, naprawdę chciałam byście się dobrze bawili! Niestety pierwszego dnia pan "kierownik knajpky-mimowolny zlotowicz" postawił mi na odwagę seteczkę,więc po wielu wcześniejszych redbullach i późniejszych piwkach skończyło się to zostawieniem was na pastwę siebie na wzajem (mam nadzieje,że nikt nie ucierpiał:D), drugiego dnia za to taki był kac,że żadna ilość piwka nawet mnie nie ruszyła,więc cieszę się że zostałam z wami do końca (jako najtrzeźwiejsza:P) i na szczęście pamiętam wszystko(apropos-czy wy wiecie jak bardzo moderatornia potrafi rzucać mięchem w realu?!:D:D:D) DZIĘKI DOSŁOWNIE WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE, bardzo chciała się zapoznać z każdym z was i to chyba w mniejszym lub większym stopniu zostało spełnione:) BYŁO GREAT!!! ps: najładniejsze kwiatki imprezowe: -"O dwa Klicki-co one pączkują?" (o braciach Klickowych ) -"piękne zdjęcie, nawet w PSie by się tak nie wyciągnęło (o moim zdjęciu robionym przez Piksara) -"zawsze oceniam dziewczyny po spodzie ich paznokci-tak już mam" (po prostu Leru) ... jak coś jeszcze macie to piszcie:D poooooooooooozdraaaaaaaaaawiaaaaaaaaam wszyystkiiiiiiiiiiiiiiiiiiich!!!! :* ps: zlikwidujcie mi pryszcza w Psie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 ehehehe :D to ja dodam tylko: "staram się wyzbyć negatywnych cech kobiecych" :D czas na zamianę avatarka - AG : nice photo ;) dodam tylko, że gdyby nie wypas sprzęt piksara to pewnie bym w ogóle nie focił a tak przynajmniej widać trochę mojego pstrykania na forum :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 wiecej wiecej :) hehe ladne ladne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 purple -> to takie moje zboczenie. Kiedyś słyszałem, że faceci są oceniani przez stan paznokci przez kobiety. Czemu my mamy wam nie robić ręcznych lustracji? ;) Dzięki wszystkim za przybycie. Znanym osobm jak i tym nowo poznanym. psychu -> jestem tak zaskoczony jak i zadowolony z rozmowy o Spider-manie ;) THX! (- Tombstone! - nieee Tombstone był taki ciemny - nie był ciemny, on wysysał życie i był twardy jak skała - aaa to ten... Moebius - O! O! no właśnie - no i jeden odcinek świetnie został narysowany przez McFarlana ;) ) tweety -> dzięki za inside information ;) Intoxicate -> O! Tu jest największe zaskoczenie tego zlotu. Jest jedną z niewielu osób, które nie zareagowały na nazwę Nine Inch Nails słowami "Najn co?". Szacun ziąąą! I w ogóle super fajnie było. Ale ludzie! Kto mi wypił 2 (słownie: dwa) piwa. Nie piję, tu chciałem a i tak mi nie pozwolili. Ironia! ;) (o! o! ale Biały Rosjanin jest na prawdę spoko, Dude ma gust ;) ) KLICEK KLICEK co czujesz nocując mnie u siebie w domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 hi guys, can you speak in english please? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 ...(apropos-czy wy wiecie jak bardzo moderatornia potrafi rzucać mięchem w realu?!:D:D:D)... Malo wiesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Knysha to ja w takim razie chcę się zatrzymać na tej swojej wiedzy:D Ludzie,coście się uwzięli na teksty z moim udziałem, była kupa innych tekstów i kwiatków których kompletnie nawet nie słyszałam-dawajcie coś! Chętnie poczytam:D pozdrawia:) ps: chcę jeszcze pozdrowić wszystkich swoich Noclegowiczó-Krzysiek gfx, Psychu, Krzyhhh-pozdrawiam:) Krzysiek-nie daruje Ci pokazania pewnej Art galerii, przez Ciebie wezmę się chyba do roboty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 kurde, ale żałuję że mnie nie było :/ mam nadzieję, że pozytywny przebieg tego zlotu zapewnia rychłą powtórkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 fak fak fak... ja tez zaluje... ale nie moglem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Same zakazane facjaty:p (znaczy, Pań tu nie mam na myśli!) Kurde bele, a ja nie dojechałem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 bylo w ci**e ale zaraz zgram fotosy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Mnie w koncu niebyło - siła wyższa ;/ Maybe next time... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 aspenboy, tadzio -> nie uważaj za stracone co może być wrócone ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Zabawne, ze musi byc zlot, zebym zobaczyl, ze na max3d jest wiecej ludzi z mojej firmy, niz mi sie wydaje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 ja dopiero wstałem :P zlot był świetny :) szkoda że chory jestem :/ piksar - dzięki za transport Tweety - dzięki za nocleg :* pan z pociagu - dzięki za towarzytwo :D kto powie co się dokładnie Oli stało?? :P edit: piksar daj fotkę grupową :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Kto mi powie kim jest Ola? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OhMyGosh Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Lepiej żeby sie przyznał po dobroci ten co mi wylał piwo do torebki :[ Kto mi wypił 2 (słownie: dwa) piwa. Leru to własnie jedno z nich wylądowalo u mnie :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Ahaa! To jest pierwszy winowajca! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 OhMyGosh no to ladnie sobie szklanke wzielas :D a mowilem te obok a nie pelna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 najlepszy motyw z piksarem i tweetym na wysepce z policja ;)))))))))))))) btw moderacja rzuca miesem ? co to za jakies insynuacje ?! ja tam nic nie slyszalem ;) a wierzcie mi bylo ciezko nic nie syszec ale umowa to umowa ;p ehhh korupcja na max czy de pe el Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 ^^^często jak jest głośno,powstaje taki efekt,że nie słyszy się co się samemu mówi...:D:D:D OhMyGosh- Może zamówiłaś to piwo na wynos i szklanek im zabrakło, to do torebki nalali:D Jak się dowiem który to barman to złoję mu d****ko! ;) a o co cho z policją na wysepce? piksar zatrzymał się na wysepce? w krawężnik wiechał? jak się to skończyło? o kurka!-mam nadzieję,że alkomatów nie mieli :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 po powrocie w sobote do Tweety'ego też policja przejeżdzała jak staliśmy na wysepce :D (na życzenie piksara) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 piksar wymyslil ze chce miec zdjecie jak stoi na wysepce pod mostem i pokazuje palcem ze chce sie z kims zabrac na stopa i mowi "znajac moje szczescie pirwszy samochod jaki przejedzie bedzie nalezal do policji" i nagle przejedzaja paly ;)))))) a co do miecha purple co to za pomowienia ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 o zdiecia O_o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Leru -> ekhem, być może to ja zawinełem twoje piwko - pamiętam że usiadłem na chwile w Mode zonie ;) żeby pogadać z Klickiem i Kolosem, przyniosłem browar ze sobą, i postawiłem na stole, ale gdzieś po drodze pomyliły mi się kufle XD i obciągnełem kilka łyków z jakiegoś kufla, dopóki chłopaki mi nie uzmysłowili że mój kufel stoi obok :> No ale to było kilka łyków, nie wypiłem całego browarka :] Ekhem, trochę już nastukany wtedy byłem i wszystko mi się mieszało ;) Tak czy siak będę o tym pamiętał i następnym razem stawiam Ci piwko :) sorry wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 spoko ziomuś, udobruchał mnie Twój awatar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Ziomus Ty sie szykuj na integracyjne party w tym tyg :> bys nie musial isc gdzies z rana. W niedziele o 8 wyladowalem dopiero w mieszkaniu :| naprawde zlocik bardzo wporzo, jak kogos nie bylo ma czego zalowac. Ola sobie skrecila kostke (niby, tak sadzi), imho poszla jej kosc lewego uda :P czas wracac do pracy :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 A pytanie Reanimatora kim jest Ola pozostało bez odpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 hmmmm... ja w sumie nie wiem kim ona była :D wiem że nocowała ekipe z katowic i że towarzyszyła nam na zlocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 nikt nie wie kim jest ola :D hehe ;) studentka czegos tam o ile sie nie myle ;) a zlocik przedni, to mowie ja, ale juz z domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 A pytanie Reanimatora kim jest Ola pozostało bez odpowiedzi ;) Witam szanowną gwiadę w skromnych progach mojego wątku:) Tajemnicza panna Ola jest przemiłą i przeładną osóbką, która znalazła się w odpowiednim miejscu i o odpowiedniej porze z odpowiednimi ludźmi w odpowiedni sposób i w ten oto sposób dostała się bonusowo na zlot;) pozdrawiam:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 A pytanie Reanimatora kim jest Ola pozostało bez odpowiedzi ;) no wiesz, takie pytanie! Jak można nie wiedzieć, kim jest Ola! ;) nikt nie wie kim jest ola :D hehe ;) studentka czegos tam o ile sie nie myle ;) biotechnologii.... albo źle usłyszałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów ;) Tak właśnie zdałam maturę i dostałam się na studia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Tak właśnie zdałam maturę i dostałam się na studia:D hehe, a po studiach będzie mało gadania i dalej 0 konkretów. Przynajmniej w moim przypadku do tego wszystko zmierza. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Napisał Leru super odpowiedź purple ;) duzo gadania, 0 konkretów Tak właśnie zdałam maturę i dostałam się na studia:D ja też ;) hmmmm... ja w sumie nie wiem kim ona była :D wiem że nocowała ekipe z katowic i że towarzyszyła nam na zlocie :)Ola nie nocowała ekipy z katowic bo każda osoba z katowic spała gdzie indziej. z tego co ja wiem to Ola studiuje coś tam, gdzieś tam, i jest koleżanką Shalivana, więc to on bedzie w stanie dać odpowiedź na pytanie kim jest Ola ja jednak myślę że Ola jest kolejną dziewczyną która pojawiła się na zlocie i która zaraz potem stwierdziła że nie chce mieć z nami więcej do czynienia i już się nie pojawi :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 KLICEK KLICEK co czujesz nocując mnie u siebie w domu? Normalnie czuje ze bylo super mimo ze musialem spac tylkiem do sciany :p nie no bylo super Leru dobrze bylo pogadac itp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 stwierdziła że nie chce mieć z nami więcej do czynienia i już się nie pojawi :D nom panowie tak uciekala od wielbicieli ze sobie teraz czyma noge w gipsie :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 dobrze ze nie poszlismy do klubu bo bysmy mieli chyba 30 obslinionych facetow na kazda Ole w klubie no i Purple ktora by sie nudzila :O czy sie myle ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Zdecydowanie sie mylisz, przynajmniej jeśli chodzi o tę część ekipy 3Dmax którą ja poznałem... A że impreza była długa i zakrapiana... w końcu młodość ma swoje prawa :rolleyes: Mnie to nie bierze, mam w domu chomika, to pomaga inaczej spojżeć na świat... Polecam jakieś małe, domowe zwierzątko... .... może patyczak jakiś albo świerszczyk... :D MCR^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 "Mnie to nie bierze" :p powstrzymam sie od dalszego komentarza.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Psychu Ty zoofilu jeden :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 hehehe no ladnie:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 te no wiecej zdjec wiecej chyba ze wy tak poprostu caly czas goniliscie i sie fleszami szczelaliscie po oczach :P heheh pozdro dla calej ekipy :D (btw gdzie moje zdjecie zgona :>) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 3 Październik 2007 Autor Share Napisano 3 Październik 2007 edit: tak, gdzie zdjątka? miały ich być jakieś tysiące... no ale może ktoś już od dwóch dni męczy się w PSie żeby mi urodę poprawić:D Piksar wstawaj z wyra i do roboty :D :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 To jeszcze nic, zaraz Cię poprawi, że pisze się dwóch :) - uprzedzam fakty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Fajnie było, a teraz pora znow na wawe i autodesk pokaz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi