lordbiernac Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Ja wlasnie kombinuje co sprzedac, zeby sobie taki strzelic ;) Tez bym go kochal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 Ja wlasnie kombinuje co sprzedac, zeby sobie taki strzelic ;) Tez bym go kochal... monitor można...stary tablet i powinno się co nieco uzbierać :D Ta poprzednia wersja cintiqa 21ux oparta na intuos3 kosztuje już koło 6tki wiec nie tak najgorzej. Ta w linku to już najnowsze dzieło = najnowszej serii intuosa. Piękna rzecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 mam iMaca wiec ciezko z tym monitorem:P a jak kupowac to najnowszy, zeby starczylo na pare latek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Nie chcę robić off- topa, ale powiem jeszcze że się popłakałem jak pierwszy raz zobaczyłem ten film ja też już powoli się szykuję z kaską na to cacko, jak będę je w końcu miał to się podzielę wrażeniami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 jak zwykle, MEGA PRO. uwielbiam Twoj styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 25 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Dawno nie było jakiś cartoonów na max3d ;) inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa. masssssakra (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Hejas, fajne te cartoonki Twoje. Chętnie zobaczyłbym to wszystko w ruchu w jakiejś animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Zajefajnie 5 ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 25 Kwiecień 2011 Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Ten plakat mnie rozwalil, Koniu jestes mistrzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Jakieś tam mazy z pracy. + mazy z domu... Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Świetne masz te prace, wielki podziw za kreskę i kartónową otoczkę :] Olej pracę i siedź w domu, bo ciśniesz o wiele lepiej, wg. mnie najlepszy francuzik zombie Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Pinokio Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :) Tak, ostatnio się podjarałem ich prackami :) i staram się coś podpatrzyć z ich stylistyki. Patrząc wstecz, miałem manię idealnie równej i prostej kreski, ale znudziła mi się i szukam czegoś nowego. Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 bardzo miłe rzeczy? z jakiego oprogramowania korzystasz przy produkcji takich miłych rzeczy? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mocnek Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Dla mnie te domowe to az za bardzo kriczerboksowe, chlopaki wypracowali swoje stajlo przez lata i niech maja, bo jest swietne, niefajnie to tak az mocno podbierac, zwlaszcza, ze masz swoje, wcale przeciez nie jakies dretwe. Te z pracki rzeczy za to bardzo spokok Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Mocnek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Super ilustracje. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Zombie wymiata! :D Pozostałe prace również mega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PietrasPete Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie... I bardzo dobrze, takie rzucanie się w różne style może się okazać bardzo inspirujące. Często mam podobne odczucia i często towarzyszy temu takie ...hm... rozdrażnienie, frustracja. Jednak z jednej strony coś takiego bardzo rozwija a z drugiej hamuje trochę wyrobienie sobie niejako rozpoznawalnej i określonej kreski. A graficzki wszystkie bardzo miodne. Moim zdaniem tej inspiracji CreatureBoxem jakoś bardzo nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Fajne Cartoon dajesz więcej . Często tu będę kukał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Ogromnie pozytywnie. Fajnie to wszystko się prezentuję...cartoonowo, czysto. Głosuję na tak. Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Jak zwykle mistrzostwo, zwłaszcza te mazy z domu ;) I want moarrr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 dobre! ostatnia mocno creaturebox, ale to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekGliwa Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Super! Bardzo fajne! Masz smykalke do designu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nao Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 mnaim ..plakat extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 Dzięki wszystkim za miłe słowo. Dodam ostatnią pracę jaką wykonałem dla dobrego kolegi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 6 Marzec 2012 Autor Share Napisano 6 Marzec 2012 Tym razem coś wektorowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontur Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 uhh, ghostbusters super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 no vectorek najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 15 Marzec 2012 Autor Share Napisano 15 Marzec 2012 i kolejne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 15 Marzec 2012 Share Napisano 15 Marzec 2012 ha! jakże prawdziwe. Jeszcze pizzy brakuje ;) Kraków kebabem i pizzą stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 Jak zwykle genialny stuff :) Nie ma to jak dobra kreska w połączeniu ze specyficznym humorem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Marzec 2012 Share Napisano 16 Marzec 2012 hehe dobre i z humorkiem świetne kolorki nice .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Super fajowe, bardzo błyskotliwe obrazki, mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 21 Marzec 2012 Autor Share Napisano 21 Marzec 2012 ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf. Jakbym był taki płodny...i tyle czasu mi nie zajmował freelance i praca na etacie to pewnie bym wrzucał częściej ;). Taki lajf ;). Dziękuję za wszystkie miłe słowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Marzec 2012 Share Napisano 21 Marzec 2012 Wow, super. Jest absolutnie świetne! Leci do moich inspiracji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Niezły stuff, ostatni rewelka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Koniu, genialnie malujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 22 Marzec 2012 Share Napisano 22 Marzec 2012 Rewelacyjne prace. Jedna z najlepszych teczek na forum :) Gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 22 Marzec 2012 Autor Share Napisano 22 Marzec 2012 Dzięki za miłe słowo i fronta!. Lepiej się człowiekowi zrobiło w czasie kryzysu twórczego...hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 14 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2013 Czas trochę odświeżyć zakurzony temat. Ogólnie to zaczynam pracę nad swoim digitalem bo widzę, że w koło same progresy a u mnie kicha...tylko pokemony, którymi zacznę tą aktualizacje, a na koniec próbki z malowaniem. i zapowiedziane próbki Chętnie wysłucham uwag :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBone Napisano 14 Styczeń 2013 Share Napisano 14 Styczeń 2013 Kurczaki... takie teki jednocześnie motywują do działania i demotywują, kiedy patrzysz i widzisz ile roboty jeszcze przed Tobą, chcąc wspiąć się na taki poziom wtajemniczenia xD Super wrzuta :) Więcej uwag nie ma :P Pozostaje paczać i podziwiać. Przez te banany aż zgłodniałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 19 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2013 łapy pierwsze wzorowane na jakimś modelu 3d z sieci, a drugie z fot i jakiś cartoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabiak Napisano 19 Styczeń 2013 Share Napisano 19 Styczeń 2013 na wypasie jakby nie patrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2013 fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką. :) Tak ? A jaki projekt razem współtworzyliśmy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 Fajne te hipcie i żółwiki :D no i ciekawy styl posiadasz . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Styczeń 2013 Share Napisano 20 Styczeń 2013 zająca mroku w jednej albo dwóch grach i jakąś kartkę dla play'a robiłem z Twoimi artworkami. Coś tam było z tego w ich reelu z tamtego okresu, ciężko teraz powiedzieć, bo obsługiwałem kilka firm robiących dla playa w tamtym okresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) Ilustracja na fanpage sointeractive + pokemony odrzucone przez klienta Edytowane 4 Marzec 2013 przez Koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi