Napisano 14 Marzec 201014 l Ja wlasnie kombinuje co sprzedac, zeby sobie taki strzelic ;) Tez bym go kochal...
Napisano 14 Marzec 201014 l Autor Ja wlasnie kombinuje co sprzedac, zeby sobie taki strzelic ;) Tez bym go kochal... monitor można...stary tablet i powinno się co nieco uzbierać :D Ta poprzednia wersja cintiqa 21ux oparta na intuos3 kosztuje już koło 6tki wiec nie tak najgorzej. Ta w linku to już najnowsze dzieło = najnowszej serii intuosa. Piękna rzecz :)
Napisano 14 Marzec 201014 l mam iMaca wiec ciezko z tym monitorem:P a jak kupowac to najnowszy, zeby starczylo na pare latek...
Napisano 14 Marzec 201014 l Nie chcę robić off- topa, ale powiem jeszcze że się popłakałem jak pierwszy raz zobaczyłem ten film ja też już powoli się szykuję z kaską na to cacko, jak będę je w końcu miał to się podzielę wrażeniami xD
Napisano 25 Kwiecień 201113 l Autor Dawno nie było jakiś cartoonów na max3d ;) inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa.
Napisano 25 Kwiecień 201113 l inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa. masssssakra (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) :)
Napisano 25 Kwiecień 201113 l Hejas, fajne te cartoonki Twoje. Chętnie zobaczyłbym to wszystko w ruchu w jakiejś animacji.
Napisano 19 Styczeń 201213 l Autor Jakieś tam mazy z pracy. + mazy z domu... Edytowane 19 Styczeń 201213 l przez Koniu
Napisano 19 Styczeń 201213 l Świetne masz te prace, wielki podziw za kreskę i kartónową otoczkę :] Olej pracę i siedź w domu, bo ciśniesz o wiele lepiej, wg. mnie najlepszy francuzik zombie Edytowane 19 Styczeń 201213 l przez Pinokio Literówka
Napisano 19 Styczeń 201213 l te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :)
Napisano 19 Styczeń 201213 l Autor te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :) Tak, ostatnio się podjarałem ich prackami :) i staram się coś podpatrzyć z ich stylistyki. Patrząc wstecz, miałem manię idealnie równej i prostej kreski, ale znudziła mi się i szukam czegoś nowego. Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie...
Napisano 19 Styczeń 201213 l bardzo miłe rzeczy? z jakiego oprogramowania korzystasz przy produkcji takich miłych rzeczy? pozdro
Napisano 19 Styczeń 201213 l Dla mnie te domowe to az za bardzo kriczerboksowe, chlopaki wypracowali swoje stajlo przez lata i niech maja, bo jest swietne, niefajnie to tak az mocno podbierac, zwlaszcza, ze masz swoje, wcale przeciez nie jakies dretwe. Te z pracki rzeczy za to bardzo spokok Edytowane 19 Styczeń 201213 l przez Mocnek
Napisano 19 Styczeń 201213 l Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie... I bardzo dobrze, takie rzucanie się w różne style może się okazać bardzo inspirujące. Często mam podobne odczucia i często towarzyszy temu takie ...hm... rozdrażnienie, frustracja. Jednak z jednej strony coś takiego bardzo rozwija a z drugiej hamuje trochę wyrobienie sobie niejako rozpoznawalnej i określonej kreski. A graficzki wszystkie bardzo miodne. Moim zdaniem tej inspiracji CreatureBoxem jakoś bardzo nie widać.
Napisano 19 Styczeń 201213 l Ogromnie pozytywnie. Fajnie to wszystko się prezentuję...cartoonowo, czysto. Głosuję na tak. Czekam na więcej.
Napisano 13 Luty 201213 l Autor Dzięki wszystkim za miłe słowo. Dodam ostatnią pracę jaką wykonałem dla dobrego kolegi :)
Napisano 15 Marzec 201212 l ha! jakże prawdziwe. Jeszcze pizzy brakuje ;) Kraków kebabem i pizzą stoi.
Napisano 16 Marzec 201212 l Jak zwykle genialny stuff :) Nie ma to jak dobra kreska w połączeniu ze specyficznym humorem. Pozdrawiam.
Napisano 21 Marzec 201212 l ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf.
Napisano 21 Marzec 201212 l Autor ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf. Jakbym był taki płodny...i tyle czasu mi nie zajmował freelance i praca na etacie to pewnie bym wrzucał częściej ;). Taki lajf ;). Dziękuję za wszystkie miłe słowa :)
Napisano 22 Marzec 201212 l Autor Dzięki za miłe słowo i fronta!. Lepiej się człowiekowi zrobiło w czasie kryzysu twórczego...hehe
Napisano 14 Styczeń 201312 l Autor Czas trochę odświeżyć zakurzony temat. Ogólnie to zaczynam pracę nad swoim digitalem bo widzę, że w koło same progresy a u mnie kicha...tylko pokemony, którymi zacznę tą aktualizacje, a na koniec próbki z malowaniem. i zapowiedziane próbki Chętnie wysłucham uwag :)
Napisano 14 Styczeń 201312 l Kurczaki... takie teki jednocześnie motywują do działania i demotywują, kiedy patrzysz i widzisz ile roboty jeszcze przed Tobą, chcąc wspiąć się na taki poziom wtajemniczenia xD Super wrzuta :) Więcej uwag nie ma :P Pozostaje paczać i podziwiać. Przez te banany aż zgłodniałem xD
Napisano 19 Styczeń 201312 l Autor łapy pierwsze wzorowane na jakimś modelu 3d z sieci, a drugie z fot i jakiś cartoon
Napisano 20 Styczeń 201312 l fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką.
Napisano 20 Styczeń 201312 l Autor fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką. :) Tak ? A jaki projekt razem współtworzyliśmy ?
Napisano 20 Styczeń 201312 l zająca mroku w jednej albo dwóch grach i jakąś kartkę dla play'a robiłem z Twoimi artworkami. Coś tam było z tego w ich reelu z tamtego okresu, ciężko teraz powiedzieć, bo obsługiwałem kilka firm robiących dla playa w tamtym okresie.
Napisano 4 Marzec 201312 l Autor Ilustracja na fanpage sointeractive + pokemony odrzucone przez klienta Edytowane 4 Marzec 201312 l przez Koniu