Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 221
  • Wyświetleń 57,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Ja wlasnie kombinuje co sprzedac, zeby sobie taki strzelic ;) Tez bym go kochal...

monitor można...stary tablet i powinno się co nieco uzbierać :D

Ta poprzednia wersja cintiqa 21ux oparta na intuos3 kosztuje już koło 6tki wiec nie tak najgorzej. Ta w linku to już najnowsze dzieło = najnowszej serii intuosa. Piękna rzecz :)

Napisano

Nie chcę robić off- topa, ale powiem jeszcze że się popłakałem jak pierwszy raz zobaczyłem ten film

ja też już powoli się szykuję z kaską na to cacko, jak będę je w końcu miał to się podzielę wrażeniami xD

Napisano
  • Autor

Dawno nie było jakiś cartoonów na max3d ;)

reksion.jpg

zajacmrokupopr.jpg

inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa.

mgla.jpg

Napisano
inspirowane plakatami Star Wars...Ollego Mossa.

masssssakra (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) :)

Napisano

Hejas, fajne te cartoonki Twoje. Chętnie zobaczyłbym to wszystko w ruchu w jakiejś animacji.

Napisano

Ten plakat mnie rozwalil, Koniu jestes mistrzem.

Napisano
  • Autor

Jakieś tam mazy z pracy.

sointeractive.jpg

sointeractive2.jpg

+

mazy z domu...

zombienewyear.jpgmmonster1.jpg

Edytowane przez Koniu

Napisano

Świetne masz te prace, wielki podziw za kreskę i kartónową otoczkę :] Olej pracę i siedź w domu, bo ciśniesz o wiele lepiej, wg. mnie najlepszy francuzik zombie

Edytowane przez Pinokio
Literówka

Napisano

te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :)

Napisano
  • Autor
te z domu bardzo przypominają mi prace CreatureBox'a ale to chyba na plus :)

Tak, ostatnio się podjarałem ich prackami :) i staram się coś podpatrzyć z ich stylistyki.

Patrząc wstecz, miałem manię idealnie równej i prostej kreski, ale znudziła mi się i szukam czegoś nowego. Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie...

Napisano

bardzo miłe rzeczy? z jakiego oprogramowania korzystasz przy produkcji takich miłych rzeczy? pozdro

Napisano

Dla mnie te domowe to az za bardzo kriczerboksowe, chlopaki wypracowali swoje stajlo przez lata i niech maja, bo jest swietne, niefajnie to tak az mocno podbierac, zwlaszcza, ze masz swoje, wcale przeciez nie jakies dretwe. Te z pracki rzeczy za to bardzo spokok

Edytowane przez Mocnek

Napisano
Zresztą popadam w jakieś dziwne stany...raz zajawki na jakies wektorowe proste postaci, które może wkrótce wrzuce...raz digital...raz tuszowanie...wariuje ;)...nie mogę znaleźć czegoś dla siebie...

I bardzo dobrze, takie rzucanie się w różne style może się okazać bardzo inspirujące. Często mam podobne odczucia i często towarzyszy temu takie ...hm... rozdrażnienie, frustracja. Jednak z jednej strony coś takiego bardzo rozwija a z drugiej hamuje trochę wyrobienie sobie niejako rozpoznawalnej i określonej kreski.

A graficzki wszystkie bardzo miodne. Moim zdaniem tej inspiracji CreatureBoxem jakoś bardzo nie widać.

Napisano

Ogromnie pozytywnie. Fajnie to wszystko się prezentuję...cartoonowo, czysto.

Głosuję na tak.

Czekam na więcej.

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za miłe słowo.

Dodam ostatnią pracę jaką wykonałem dla dobrego kolegi :)

5IqAk.jpg

Napisano

ha! jakże prawdziwe. Jeszcze pizzy brakuje ;) Kraków kebabem i pizzą stoi.

Napisano

Jak zwykle genialny stuff :) Nie ma to jak dobra kreska w połączeniu ze specyficznym humorem.

Pozdrawiam.

Napisano

ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf.

Napisano
  • Autor
ustaw sobie jakies przypomnienie by co najmniej raz w tygdniu cos wrzucac. piekny staf.

Jakbym był taki płodny...i tyle czasu mi nie zajmował freelance i praca na etacie to pewnie bym wrzucał częściej ;). Taki lajf ;).

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :)

Napisano

Wow, super. Jest absolutnie świetne! Leci do moich inspiracji.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Dzięki za miłe słowo i fronta!. Lepiej się człowiekowi zrobiło w czasie kryzysu twórczego...hehe

Napisano
  • Autor

Czas trochę odświeżyć zakurzony temat. Ogólnie to zaczynam pracę nad swoim digitalem bo widzę, że w koło same progresy a u mnie kicha...tylko pokemony, którymi zacznę tą aktualizacje, a na koniec próbki z malowaniem.

hS55z.jpg

xEWij.jpg

VDhme.jpg

ScbZJ.jpg

RR4f7.jpg

i zapowiedziane próbki

PfAnQ.jpg

Chętnie wysłucham uwag :)

Napisano

Kurczaki... takie teki jednocześnie motywują do działania i demotywują, kiedy patrzysz i widzisz ile roboty jeszcze przed Tobą, chcąc wspiąć się na taki poziom wtajemniczenia xD

Super wrzuta :)

Więcej uwag nie ma :P Pozostaje paczać i podziwiać. Przez te banany aż zgłodniałem xD

Napisano
  • Autor

łapy

pierwsze wzorowane na jakimś modelu 3d z sieci, a drugie z fot

broCzd8.jpg

r6RJS3I.jpg

i jakiś cartoon

njl4IaW.png

Napisano

fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką.

Napisano
  • Autor
fajne rzeczy koniu jestem Twoim wielkim fanem od czasu gdy dostawałem do składania gry z Twoją grafiką.

:) Tak ? A jaki projekt razem współtworzyliśmy ?

Napisano

zająca mroku w jednej albo dwóch grach i jakąś kartkę dla play'a robiłem z Twoimi artworkami. Coś tam było z tego w ich reelu z tamtego okresu, ciężko teraz powiedzieć, bo obsługiwałem kilka firm robiących dla playa w tamtym okresie.

Napisano
  • Autor

Ilustracja na fanpage sointeractive

rA0jjEm.jpg

+ pokemony odrzucone przez klienta

TLUZ78n.png

Edytowane przez Koniu