mkk3a Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 witam tym razem skromnie, bez zadnych zbednych tekstów - po prostu link do obrazka :) 3dsmax 5 vray 1.42 110k poly 46 minut (athlon 3000+, 1536 ddr ram)
piksar Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 phi, nawet mi sie nie chce oceniać ------------------------- rewelacyjny detal, super że skończyłeś, troszkę może za mocno przejarane
KLICEK Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 no super :) super :) niestety renderek zostawil lekki niedosyt :(
Georgas Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 nom render słaby ale + za dużo pracy włożonej w modeling
DraB Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 - teksturka "podlogi" mi nie leży - DOF po lewej za duży - jakos tak zbyt bajkowo A poza tym to super :)
Ania Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 świetne tekstury i modele, widać ogrom włożonej pracy. render może nieco słabszy,jakoś ten kolor nieba nie pasuje do oświetlenia (kolor dolnej części nieba pasuje, ale to przepalone w górnej części nie, ponieważ wygląda jakby słońce znajdowało się dokładnie tam za jakąś chmurką, a z cieni wynika że ono jest raczej od strony kamery) samo oświetlenie fajne, klimatyczne. ogólnie praca bardzo ładna.
Gość ant-3d Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 super, szkoda ze Ci ludzie sie tam znalezli no ale super :) ja jeszcze tak nie umiem
Homa Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Model rewelacyjny (ale to było wiadome już z wipka ;))... Naprawdę dobra robota. Brawo (!!!) Choć tak jak Klicek napisał, render pozostawia pewien niedosyt... Szkoda tak pięknego modelu, może pobawisz się jeszcze z porządnym wyrenderzeniem tego dzieła?!
Orangegraphics Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 dokładnie... jeszcze raz... wywalić te ludki;) można z tego wyciągnąć duuuuzo więcej;)
tutomash Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 wspaniala robota, jestem pelen podziwu wkoncu ktos zrobil wroclawski ratusz pozdrowienia dla wszystkich z wrocka
kliment woroszyłow Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 mnie sie podoba..ale ludzi wywal, koniecznie !!
NV Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 To samo co poprzednicy, model super ale render faktycznie pozostawia ten lekki niedosyt. Ale i tak super praca.
kamil.ochel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 jej faktycznie ci ludzie kiepscy. Ale generalnie bardzo ładnie, oprócz tego że oświetlenie jest kiepskie.
pionix Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 ludzie sio, inne światło i będzie bosko :) przepiękny model
ETA Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Świetnie :), mi się bardzo podoba... fajnie, że dałeś render bez tekstur :D. Przyłączam się do apelu o wywalenie ludzi XD.
mrkrzysiek Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 no modele i textury super szkoda że render odstaje, ale i tak brawa za pracę
t0m3k Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 model wiadomo ze super, tex tez ale render kiepski :/ ja bym to jeszcze pomeczyl bo szkoda calej pracy jaka wlozyles w modeling i texturing.
mkk3a Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 wrr, nie wiem o co wam ciagle biega z tym renderem :P pomeczylem jeszcze troche niebo i kolorki, ale nie bede tez tego poprawial w nieskonczonosc, bo to w koncu finished gallery
greg_jg Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Czy jest szansa na "Wrocławski ratusz - nocą" ? ;)
makbol Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Czuje że będzie srebrna galeria. Dobra robota ;-)
kamil.ochel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 no już lepiej. ale chyba troche przesadzasz z tym glowem. i ludzie won :D
Levus Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 A mi się znowu glow podobuje. Ludzi natomiast też bym usunął i zastąpił ich wicią porannej mgły:) Ewentulanie możesz jakiegoś menela z winem wstawić w dyskretnym miejscu. Tacy rano już się pojawiają na mieście w niedzielny słoneczny i chłodny poranek. Jest cool!
etyr11 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 No widzę, że poszedłeś za moją radą i zmniejszyłeś trochę saturację i wymieniłeś niebo. Tamto zdecydowanie zbyt mocno dominowało, teraz jest znacznie lepiej. Glow jednak chyba za mocny. Generalnie jest pro.
pecet Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 jeśli nie patrzy się na dół, to wygląda jak zdjęcie
Pancerniq Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Trochę jakoś nie wyteksturowane odpowiednio. Polecam na wykończenia drewien jakiś bump + noise. Ale ogółem spoko. ;)
Pancerniq Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Tekstura ścian ratuszowych to tragedia:). Myślę że zdołasz poprawić. 1
krzys!3k Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Tekstura ścian ratuszowych to tragedia:). Myślę że zdołasz poprawić. a ja mysle ze nie wiesz o czym mowisz..ale spoko moze rzeczywiscie "jakos troche to nie wyteksturowane odpowienido, a tekstura to tragedia" Radze najpierw sie wziac za siebie i nie dawac wszedzie komentarzy na poziomie jakim sa one teraz.. no chyba ze dla Ciebie odpowiednio wyteksturowane z dobra tex jest to co prezentujesz na forum..
kamic Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Bardzo ładny model Wrocławski ratusz widziałem tylko nocą więc teraz pierwszy raz mogę zobaczyć w dzień :) Gratulacje szwankuje tylko to zdjęcie w tle ale to jest detal:)
Loki Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 rewelacyjny model, sam kiedyś chciałem spróbować to zrobic, ale po zastanowieniu doszedłem do wniosku że "za wysokie progi" - fajny klimat na renderze (takie poranne słońce bardzo mi się podoba - jedyne co mogę zasugerować to lekkie zwiększenie ostrości cieni (troche imo za bardzo rozmyte, ale to moze tylko moje widzimisie :) - przyłączę się do prośby o nocny render :)
adam_m Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 WOW! Super detal. Planujesz wymodelować większą częśc miasta? Moze zrobisz wirtualny spacer po starówce? Chętnie bym się przeszedł bo nigdy nie byłem...
mrozik26 Napisano 24 Listopad 2007 Napisano 24 Listopad 2007 niebo + oświetlenie odpadają ... model normalnie miażdzy :) mnóstwo czasu napewno zajęło ... render słaby rzecczywiśćie i te ludziki ehh ... zrób coś z tym :)
Rekomendowane odpowiedzi