Nash23 Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Szafy są super chociaż wszystkie identyczne. Na ostatnim reszta nie za bardzo. Ale tak ogólnie to żeś zaszafał ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 może mało widać w tej rozdziałce, ale wszystkie szafy różnią sie profilami. Docolowo renderowane do rozdziałki A3 300 dpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Ha . Me sokole oko dostrzeglo ze w odbicu szafy widnieje blad . a mianowicie framuga drzwi nie styka sie z sufitem i jest luka :P no chyba ze cos nie bardzo dobrze widze :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Jak zwykle świetny warsztat i rendery ( no może zabrakło mi tylko jakiegoś widoczku za oknem). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 kadr mógłby być trochę szerszy albo trochę w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 Dobra uwaga Master, chyba tak zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 kilka dodatkowych ujęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 W drugim renderze displace na cegłAch trochę "futrzasty" ale i tak drugi render najbardziej mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 no fajne rednery ten ostatni wygląda bardzo fajnie szczególnie podłoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 piekne wnetrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 nowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Niezły zapas lusterek :) Świetnie oświetlone obydwie scenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 heh miodzio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 drugi render rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cornelius Scipio Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Drugi render 5* :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Nawet śliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 drugi dobry ale pierwszy..... opony jak wszopowane, płaska rejestracja, instalacja elektryczna heheheheheh, jak trzy fazy to nie znaczy że trzy druty lecą, umarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 się nie znam się xd niech będzie tak: jeden od światła, drugi od bramy a trzeci od lodowki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 nie musisz, respekt jeśli chodzi o grafikę - przecież wiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 nie no SWRSC jak mi nie podrzucisz tej tex z podłogi to znajdę Cię i zabiorę ten nowy aparat ;] fajne wnętrza i dobre materiały :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 To podloga lisa, udostepnil ja przeciez na max3d w swoim watku z teksturami. Ja zmienilem jej tylko bumpa i zrobilem mapke dla reflection oraz specular. Tilti, morderco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ten drugi - miazga. Skąd roślinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 fajne rendery, ale drugi wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Oooo ... lusterka zniknęły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskar_h Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wizualizacja p[ierwsza po prostu mnie powalila... naprawde niesamowity klimat.. taz zielen. drewno.. miodzio! pozostale viz tez ssa swietne, ale pierwsza zdecydowanie naj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2007 Sorka ale przestala sie wyświetlać ostatnia praca, nie mam możliwości jej załączenia aż do czwartku bo już nie ma mnie przy kompie. Jak ktos ją ma przypadkiem to może wlepić, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 jak Ty to robisz:P jak te roślinki an ostatniej robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2007 modele od eversów, pozmieniałem na nich tylko shadery- główna zmiana to dodanie sss. dzieki wszystkim za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Fajowe, ale podłoga po potopie i wanna z masy perłowej coś nie bardzo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nie jestem specem od wizualizacji ale wedlug mnie bardzo dobrze wyszlo. Trzymaj tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 nice done :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 a ja nie widze rendera chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 render nr 3 na pierwszej strronie tematu - 4 niskie szafki - zmienic to mapowanie bo 4 x to samo -sztucznie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 deff77 - co do mapowania to własnie tak miało być, 4 identyczne. kolejna wizka. Przy tej pomagał MaGuu - kolorystyka oraz kilka modeli. (czekamy na opinie Zbychowatego - no powiedz to :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 hehe, fajne, ale jakim cudem tapeta i pościel mają ten sam wzór? :D to raczej niespotykane :) Misiek na fotelu jest rozbrajający :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 heh, tej wizualizacji są ogólnie 3 wersje. Jedna ma ten wzorek ze ścian nawet na elemencie szafy. Taka specyfika zlecenia, ja tylko sprzątam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 misio łysy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 bo MaGuulec lubi takie ogolone misie i nie dał displace :p mi za mało było włosków to chociaz dispa na podłogę wrzuciłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Puchatek na chmurce jest bezbłędny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Pilka jajowata i poduszki bleee. Koldry tez jakies takie papierowe. Do materialu firanki/zaslon tez mialbym zastrzezenia ale jakos okolica okna mi sie strasznie podoba, fajnie wyszla. Chyba nie do konca fair jest nazywanie tego wizkami? Tzn ze takie okreslenie chyba umniejsza wasz wklad w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Chyba nie do konca fair jest nazywanie tego wizkami? Tzn ze takie okreslenie chyba umniejsza wasz wklad w to. no raczej nazwa jest trafna - produktem są szafy wnękowe oraz drzwi przejściowe, reszta to tylko otoczka. Mam dużo swobody w tym zleceniu i często przechodzą proponowane pomysły. W tym dziecięcym pokoiku było tylko motania, klientowi nie spodobała się wersja MaGuulcowa, trzeba bylo zmieniać sporo elementów. Dodatkowo każda z wizualizacji ma swoje 2 inne wersje (np. Wstawiona inna szafa, zmienione ujecie i kolorystyka), większości nie pokazuje bo nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viz.k Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Dla mnie dyskusyjna kwestia... Rzeczywiscie nie pomyslalem ze przeciez chodzi o to zeby ukazac szafy - to fakt, projekt wnetrza ma troszke mniejsze znaczenie. Ale tez skoro pomieszczenia mieliscie zaprojektowac/wymyslec sami to wymaga to troszke wiecej i nie nazwalbym tego wizualizacja sensu stricte. Zwał jak zwał, nie ma co sie rozwodzic nad tym, fajne, niektore bardzo fajne ale te poduszki mnie straszliwie rażą:) Pozdrawiam edit: jesli mozna to mam jedno pytanie: http://img407.imageshack.us/img407/9812/0303oy3.jpg To sie nazywa poduszka! Jak robiona? Recznie rysowana mapa bump? Czy displ? Czy to nie twoj model w ogole?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 odwalcie się od łysych!!! :D Misio piękny jest!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 polshai: no na tamtych poduszkach to jest mapka displace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 heheheh misio daje rade, ogólnie bardzo fajnie jest no ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Bardzo sympatyczny pokój dziecięcy. Nie wiem czy tak ma być, ale pokój bardzo odwraca wzrok od szafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Bardzo sympatyczny pokój dziecięcy. Nie wiem czy tak ma być, ale pokój bardzo odwraca wzrok od szafy. I to dość skutecznie odwraca wzrok. Chyba przedobrzyliście z zielenią :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 kubuś puchatek wyszedł super ! pokaż sam model pls :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 pokoj wyglada ok ale dziecku bym takiego pokoju nie dal zrobic zabardzo oczojebne te kolory i ten zielony bleee tymbardziej jezeli reklama szafy to odwraca wzrok i skutecznie nawet sam kubus puchatek krzyczy popatrz na mnie na mnie @ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 ładny render, tylko ta Magulcowa zieleń;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi