Napisano 29 Marzec 200618 l W sumie mój avator się zmienia z biegiem czasu ale aktualnie mamy jakiegoś rosyjskiego Sputnika. Dokładnie to jest zestanowany znaczek pocztowy z lat mojej młodości. Dodatkowo w tym roku powraca LP to jeszcze dodatkowy element. Kiedyś z kumplem knuliśmy niecne plany co do pewnych osób płci odmiennej i nazwano mnie Lisem. Tak pozostało.
Napisano 31 Marzec 200618 l Boże, co za temat... ;) Korzystając z tego, że mam jakąś wredną chorobę i jestem przykuty do mieszkania przeglądam zakamarki tego forum i znajduję jakieś ciekawe rzeczy:D jak ten temat np. Mój nick - nie pamiętam, ale daję go na wszystkich forach. Chyba wybrałem go pośpiesznie, bo przypominał moje imię. aa.. wiem już.. był taki song kiedyś - my cat's name is maceo. no i pomyślałem, ze to fajne imię ;). jest jeszcze maceo parker oczywiście... A awatar - długo nie miałem avatara - przez jakieś 400 postów. Ale pomyślałem, że z avatarem będę bardziej osobowy na forum, bo ja tak zaczynam kojarzyć ludzi, bardziej niż po nikach. no i wymyśliłem coś głupiego, w klimacie obecnego p-folio. ps. właśnie zadzwonił telefon, a w słuchawce - "dzień dobry, dzwoni zbigniew hajzer.. bla bla bla.... " ... oczywiście z auomatu.. reklama jakaś.. taka piosenka była.. jak bardzo sku..... sie, żeby...
Napisano 31 Marzec 200618 l Hihi.. Ja dostałem ksywę Infero na próbie mojego zespołu, śmialiśmy się, że będziemy się nazywać D.I.M. (Diabolic, Inferno, Mefisto), ktoś się przejęzyczył i wyszło Infero ;)... ach te czasy X lat temu :) A avatar, to fotka przemontowana na umarlaka :)
Napisano 5 Maj 200618 l moj nick pochodzi od imienia, a avatarek od jednego z ulubionych producentów i dj`ów muzyki trance :) pzdr
Napisano 5 Maj 200618 l Moj awaterek jest z loga luxology modo z dawnym nickiem 666 :D a nick to imie poprzedzone HC kiedys mnie nazywali hcpiter wiec tak wyszło :]
Napisano 5 Maj 200618 l wstyd sie przyznac ale jestem malo orginalny i robie sobie sam :) no ne liczac pierwszego ten byl ze http://starwars.pl/ a ksywka hmmm... jak zakladalem maila to chcialem "misio" od imienia Michal a, ze taki juz byl to wpisalem "misioled", potem stwierdzilem, ze to kretynsko brzmi to wykresliem "e" i wyszedl "misiold" i co nadal kretynsko brzmi :)
Napisano 5 Maj 200618 l Moj nick od nazwiska Klicki, a awatar hmm tak dla fazki nic szczegolnego. Byl swego czasu taki watek :]
Napisano 6 Maj 200618 l A ja moge zdradzić, że moja ksywka powstała w niewyjaśnionych dotąd okolicznościach w okresie szczytu mojego kaca egzystencjalnego dawno dawno temu. Hm a dzisiaj ... sprawiłem sobie nowego avatara :]
Napisano 6 Maj 200618 l heh, juz dużo ludzi się wpisało, ale w ciąż za malo... ja jestem tam gdzieś w sród tych stron :)) pozdrawiam :))
Napisano 6 Maj 200618 l o widze falcom że coraz bardziej dopieszczasz swój avatar :D ja sobie swój narysowałem
Napisano 6 Maj 200618 l Nick mój powstał w głowie, w chwili zakładania konta, wklepałem go i tak zostało, chciałem mieć coś oryginalnego :) Avatar podobnie, grafika nie jest mojego autorstwa ale jakoś strasznie mi się podoba :) Staram się upodobnić do swoego avatara, a nieodwrotnie :P
Napisano 6 Maj 200618 l A w moim przypadku były dwie historie... W szkole podstawowej..na którejś przerwie..biegliśmy zdyszani z boiska na lekcje bo dawno po dzwonku byłi..i tak biegnąc.. kolega mnie się zapytał czy chciałbym mieć ksywke Rudy a ja na to że lepiej to brzmi niż rudzielec - jak mnie uwczesnie przezywano! :(.. i w ten oto magiczny sposób byłem już i zostałem Rudy... Drugi człon mojej ksywki wziął się podobnie jak u Imie Moje podczas zakładania pierwszej skrzynki pocztowej.. dodałem po prostu znak zodiaku.. do tej pory uzywam tej skrzynki.. to będzie jakieś 7 lat.. i tak oto powstał mój nick rozpoznawany w całym NECIE..!! :) :D A Aviatar ..to prosze się przyjrzeć uważnie! ..to JA jestem Pozdrawiam,
Napisano 6 Maj 200618 l nick.. : kiedyś jak miałem modem ..( daawno temu i płaciłem rodzicom kasę aby użyć netu .. chyba 5 zł/h) zakładałem maila na wp.pl :p jako nie doświadczony internauta.. pierwsze co.. to próba z mailem Krzysiek (oczywiście wiadomo .. zajęty) krzych, krzychu ...było wiele prób jeszcze.. :D (ale człowiek był głupi ;) ) w ostatniej chwili jak mi się już limit czasowy u rodziców kończył . wpisałem krzyhhh :) i tak już zostało.. do dziś ;) avatar : aktualnie mam mini swojego „dzieła” (odwzorowanie obrazka z kubka w którym najczęściej piję kawę ;) ) .. rysowane węglem pozdrawiam (+) Patrzę ....,a tu wybił 200 post \m/, >
Napisano 6 Maj 200618 l nick.. : kiedyś jak miałem modem ..( daawno temu i płaciłem rodzicom kasę aby użyć netu .. chyba 5 zł/h) pfff...zdzierali ;] ja dawałem 3,5 zł ; ]
Napisano 6 Maj 200618 l ale dodaj opłatę za prąd.. ;) a z resztą... mój tata miał zawsze głowę do interesów xD
Napisano 23 Grudzień 200618 l YO ja mam pytanko :D co wy macie ostatnio z tymi kotami w avatarkach ? Co chveti ? i inni :P
Napisano 23 Grudzień 200618 l Wg mnie troche z tymi kotami to ja namieszałem, wrzuciłem na Rzeczy smieszne, rzeczy interesujace (czy jak to sie tam zwie) 2 koty dla modów, i poszło. Ja mam kota od dawna, kiedys zwali mnie Mirach-kot, ale z kotem to ja mam tyle wspolnego ze lubie sie przytulac i mrucze jak drapią za uchem :D
Napisano 24 Grudzień 200618 l No, ja po prostu wrzuciłem swoją fotkę do avatara i cała tajemnica :] A z nickiem to miał być dowcip, ale niestety nikt nie zajażył, a nick został :D no ale dobry jest ;) tak btw: Kome - co ty masz za fotkę w avatarze??? kurde, zawsze się chciałem spytać ale nie chciałem spamować w "normalnych" wątkach :]
Napisano 24 Grudzień 200618 l yyy moj nick to proste od nazwiska, odkad pamietam tak na mnie wolali, a zaczeli juz od brata no i potem przeszlo na mnie i tak juz zostalo, szczerze mowiac to mowia tak do mnie wszyscy, a jak ktos mowi "Marcin" to sie jakos dziwnie czuje hehe A pierwszego awatara to niestety nie pamietam :) a teraz jest kociak dlatego bo po prostu kocham koty a ta fota jest genialna :)
Napisano 24 Grudzień 200618 l Nick to kombinacja liter ze starej ksywki gimnazjalnej, której nie lubiłem :/ Za to nick mi się podoba :] A avatar to pseudo logotyp pseudo firmy :D (Kiedyś miałem logo "Element'a" firmy deskorolkowej :] )
Napisano 24 Grudzień 200618 l nik już kiedyś pisałem o co chodzi.. :) a avatarki to stworki z muminków "hatifnaty" wikipedia: Hatifnat – postać ze świata Muminków wykreowanego przez Tove Jansson. Biały, niewielkich rozmiarów, posiada wypustki przypominające lekko zdeformowane dłonie, porusza się powijając tułowiem na prawo i lewo. Wyglądem może przypominać ducha lub odwróconą do góry nogami skarpetkę. Życie Hatifnatów rozpoczyna się z nasion. Są oni pozbawieni słuchu i węchu, lecz intensywnie reagują na bodźce elektryczne. Prowadzą koczowniczy tryb życia, odbywając na łodziach podróże morskie w kilkuosobowych grupach i usiłując dotrzeć do horyzontu. Raz do roku, korzystając z informacji przekazywanych za pomocą ładunków elektrycznych na kawałkach kory, zbierają się w jednym miejscu, by przeżyć wspólnie burzę, która dodaje im sił. i to mi się w nich podoba :) a teraz nabrały świątecznego charakteru pozdrawiam
Napisano 24 Grudzień 200618 l No, ja po prostu wrzuciłem swoją fotkę do avatara i cała tajemnica :] A z nickiem to miał być dowcip, ale niestety nikt nie zajażył, a nick został :D no ale dobry jest ;) Ej ziomie Ziomusiu jak to nie zajażyliśmy. Takiego ziomkowatego ziomala :D Edit: Dzięki chlopaki myslałem ze coś strasznego was nawiedziło z tymi kotami a to naszczęście tylko mała faza :D
Napisano 24 Grudzień 200618 l ha, czyli dobrze rozpoznalem te stworki :) Uwielbialem muminki jak bylem maly, a i teraz bym przeczytal jakbym znalazl cala bibliografie :) A moj nick pochodzi od jednego z pierwszych bohaterow jakimi gralem w RPG, jakis czas temu doczytalem ze Mirach to nazwa gwiazdy w pasie andromedy O,o Edit: shalivan: wiesz, tak naprawde max3d.pl powoli zostaje przejmowany przez rase inteligentnych kotow... to w koncu jest internet "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie" :D
Napisano 24 Grudzień 200618 l Moj nick wystapil kiedys w jednym serialu ktory ogladalem chyba z 8 lat temu...Wszyscy tam sie z niego smiali a mi sie spodobal :) Nie mialem wtedy internetu nawet :P A avatar? Hmm...To moja ulubiona fura, kto zgadnie jaka? :)
Napisano 24 Grudzień 200618 l dlaczego Tomuś? bo nienawidzę jak sie do mnie tak mówi:) a awatar bo kocham koszykówke w wykonaniu Kobe Bryanta:)
Napisano 24 Grudzień 200618 l taa de lorean to moje marzenie;] od kiedy po raz pierwszy go zobaczylem w filmie to sie zakochalem;] chcialbym go wymodelowac ale nie mam dobrych blueprintow:p
Napisano 24 Grudzień 200618 l Ja nie wiem czemu ale jak wlazłem na tą stronke i zalogowałem się jako CzAk1 (miało być CzAk"i" ale juz ktos zarezerwował ten login) to od tamtej pory wszyscy zmieniali avatki po pare razy. Jak nie różowe słuchawki z napisem "Illy daj posłuchać" (to było doś zabawne) to kotki. Nie rozumiem ;) Ja pozostaje wierny mojemy skrawkowi okładki "Matrix Comics Vol.2". Zresztą bardzo mi sie podoba mój avatarek:D
Napisano 24 Grudzień 200618 l dobra to teraz ja :P w sumie nie wiedzialem ze jest taki topik :) co do ksywki Maverick - niestety musze was zawiesc i to nie z top guna :( w LO mielismy taka zabawe kto sie za dobrze bawil na imprezie to mu golilismy jedna noge :) w koncu i ja padlem na ktorejs i przy uzyciu pianki Maverick ladnie mnie ogolili a jako ze bylo lato fajnie na basenie wygladalem i tak zostalo potem jakies quaki cantery i zawsze sie mav podpisywalem:) co do drugiego czlonu.. na nazwisko mam Synowiec - juz od podstwowki ( zreszta moigo tatke tak samo przezywali sis tez ) kumpel rozdzielil nazwisko na Syn-owiec czyli musiala byc owca i tak do tej pory mnie wszyscy nazywaja a jak logowalem sie na forum to juz owiec bylo duzo :) wiec taka kombinacja.. co do avatorka malina to fajny owoc z ktorym wiaza mnie bardzo mile przezycia ale o to nie wasz interes :P pozdrawiem :)
Napisano 25 Grudzień 200618 l Mój avatar poprostu mi się podoba (ale chyba go niedługo zmienie... hehe) Jeśli chodzi o nick to jest to skrót od nazwiska. Na nazwisko ma Obodziński ;P. I w czwartej klasie podstawówki kumpel zaczął mnie nazywać obo i tak zostało do dziś. Z ta ksywą wiąże się nawet kilka śmiesznych sytuacji mimo, że ona sama w sobie nic nie znaczy, ale o tym kiedy indziej, bo idę spać ;P
Napisano 25 Grudzień 200618 l :rolleyes: Mój nick ma długaśną historię ... :p ... Uwielbiam grywać w strategie ... pewnego dnia zostałem zaproszony na Prywatny turniej UT ... chłopaki grali całą noc i brakowało im jednego do kompletu i miałem jakieś szczęście, że brat zabrał mnie choć o grze typu UT w ogóle nic nie wiedziałem ... to znaczy słyszałem o niej ale nigdy nie grałem ... no i grałem pierwszy raz w czasie turnieju ... od początku do końca grałem jako Hunter ... ale grałem jak noga :D ... chyba po godzinie zdobyłem pierwszego fraga i to przypadkiem :p z tej najsilniejszej pukawki (trudno z niej nie trafić) ... no i po turnieju oczywiście zaczęto się nabijać z mojego nicka ... jaki to Hunter co najgorszy ze wszystkich był? Jeden z grających wtedy powiedział: - Co z ciebie za Hunter? Jakiś wybrakowany! Ty Huter jesteś! Wkurzyłem się i to mocno ... miałem w domu UT (brat wielki fan) ... za tydzień miała być powtorka ... i zacząłem OSTRO trenować ... wiedziałem jak oni grają, a oni wiedzieli jak ja (ohhhh :o ) ... więc postanowiłem sobie wyrobić strategię ... doszło do tego, że byłem średniawym graczem ale byłem bardzo dobry jak miałem w łapach snajperke (jak na poziom wszystkich grających w turnieju) ... nie radziłem sobie w walkach bezpośrednich ale na odległość byłem dobry ... Turniej się zaczął ... dla zrobienia im na złość nazwałem się Huter ... i moja obecność powodowała w grze, że co jakiś czas goście padali od strzał ze snajperki :D Najlepszy w rankingu nie byłem ... ale też nie lizałem dna rankingu :D ... i od tej pory zostało mi Huter ... i nie cierpie jak ktoś mnie nazywa Hunter :mad: Hihihi ... później mnie wzięli na turniej CS jako snajpera ... :rolleyes: ... dobrze nam szło ... ale do finału nie weszliśmy A Avatar? A nie wiem ... jak mi się jakaś grafika spodoba to biere :D
Napisano 25 Grudzień 200618 l Leru to napisze dwie :) Kiedyś na lekcji matematyki w pierwszej klasie liceum, zostałem wywołany do tablicy. Rozwiązywałem zadanie, i wtedy jeden z kumpli krzyknął "Obo odsłoń" bo przepisywali z tablicy... wtedy mój nauczyciel zszokowany wstał, podszedł do mnie i powiedział "Obo...? to jak jakiś król murzyński...." Hehe... niezłą wtedy cegłe spaliłem, ale śmiałem się ze wszystkimi. Drugie zdarzenie miało miejsce w sklepie 24h. Kupowaliśmy z kumplami piwo rzecz jasna :). Kiedy była juz nasza kolej i usłyszelismy "w czym mogę pomóc?" znajomy podchodząc się przywitać klepną mnie w ramie i powiedział "Obo", żebym się odwrócił, a sprzedawca wtedy "u nas nie ma takiego piwa..." Najpierw wszyscy staneliśmy jak wryci, a potem wybuchneliśmy śmiechem :D W sumie mam dziwną ksywke, ale bardzo ją lubię ;)
Napisano 25 Grudzień 200618 l o moim nicku krazy wiele opowiesci. w niektorych sa brzydkie slowa, innych nie wolno opowiadac po ciemku. ale w zasadzie lepszy badyl niz krzywy bolec nie? :> a avatar to ja przed paroma miesiacami bo tak :)
Napisano 25 Grudzień 200618 l badyl? hymmmm.... czy zachodzi tu jakies ciezkie powinowactwo z ongis popularnym w kregach wszelakych butelkowym napojem alkoholowym o nazwie "patyk"? tak jakos rzucilo mi sie podobienstwo, niby taka hardcorowa wersja patyka- badyl:-) pozdrawiam he he he...
Napisano 25 Grudzień 200618 l alez wino patykiem pisane nadal jest popularne kregach tychze wszakaze przeto :P ale nie, nie ma to nic wspolnego z tym. badyl bardziej mroczne pochodzenie. doslownie. :D:D:D:d