Ebor Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Salvator : no ma tam "jakieś" kolana ;) rzeczywiscie nie są bardzo wyraźne ale są ;) . Ostatni render z ustawioną pozą. A ja robie dalej :]
Chalek Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 Wyglada w tej pozie troche jak czlowiek-guma, zwlaszcza nogi :]
Salvator Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 sufit troszkę prześwietlony, kiepsko wygląda w porównaniu do słupów... ale ładnie, tylko więcej chcę ;]
Muhaho Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 Bardzo mi sie podoba, ekstra tekstury, mam nadzieje, ze doprowadzisz projekt do konca ;] Czekam na wiecej.
illy Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 ta czapka z bliska mnie nie przekonuje ale z daleka loozick
Ebor Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 mini up. Dzieki za komentarze no i wiecej nastepnym razem ;) bo nie wiem czy dobra droga ide... Zamieszczalem juz figurki ale w trakcie pracy postanowilem poprawic kilka modeli i textur. Jezusa poprawilem bo on bedzie odgrywal duzą role w filmie ;).
illy Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 ten po prawej wyglada jakby mial wygieta do przodu glowe, chyba ze tak ma byc?
MF Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 Bardzo ladnie. Świetne textury i modele. Chcemy wiecej!!
Pionier Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 co tu napisac kiedy wszystko jest dobrze. Czekam i czekam na rendery calosci :). Pozdrawiam.
Marcin Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 yyyyy lol fayna figurka ... ;) ile sama figurka ma poly ? bo widac ze niewiele ... a textury sa MEGA wypasione ... P.S. PS DOF Sux ;)
kozioo Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Świetne tekstury. Dodają detali, ale niestety nie są w stanie ukryć braków w geometrii - w kilku miejscach nalezałoby dodać kilka poly bo jest kanciato. Na przykład tutaj http://www.nadex.com.pl/images/WIP_4.jpg te łuki aż proszą sie o dodatkowe 2 segmenty ;) Zresztą człowieczek na ławce tak samo.
Ebor Napisano 10 Październik 2004 Autor Napisano 10 Październik 2004 marcin: yyyyy lol ?:> hmmmm... Figurka Jezusa ma 602 Faces'ów kozioo : masz racje ale celowo nie robie tego z wiekszą iloscia poly bo jak zaczne to animowac... no wlasnie chce oszczedzic troche komp. przeliczen i mam nadzieje ze w ruchu nie bedzie to takie widoczne ;) Ale mimo wszystko dales mi do myslenia ...
pabulo Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 baardzo zgrabne wszystko tekstury jak dla mnie super miejscami rzeczywiście chyba troche za "low poly" ale myśle że w ruchu to sie bedzie mniej czuło co do człowieka do zdecydowanie najsłabiej to na arzie wygląda. Tekstury ok ale to jak ktos napisał człowiek guma, kolanka itd
Mulczas Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 Albo mi sie wydaje, albo ten czlowiek ma krzywe oczy :) a poza tym: WYPAS
Ebor Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Napisano 29 Grudzień 2004 Dawno nic tu nie zamieszczałem. Może troche żadziej ale prace dalej trwają :)
Simple_man Napisano 29 Grudzień 2004 Napisano 29 Grudzień 2004 Zajefajny klimat. Texturki robione ręcznie to jest to wygląda poprostu genialnie. Oby tak dalej. Pozdro.
krem Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 mi to miasto przypomina operation flashpoint... taka gra.. czeska bodajze.. btw zajee..fajna pracka, sporo wysilku w to wlozyles.. szkoda ze mnie nie stac na takie poswiecenie :)
Pionier Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Inspirowales sie klipem Rogera ... hmm nie wiem jak nazwisko ale cos na S chyba, w klipie chodzila taka kobieta po NY z takim wielkim sercem:)?
olej Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 I to serce z kazda chwila malalo...fajny klip byl:)
Ebor Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Napisano 30 Grudzień 2004 Znam ten teledysk ale nie inspirowalem sie. Zapomnialem o nim podczas tej pracy :) . Ktos wczesniej juz mi o tym teledysku wspominal. dzieki za komentarze koniec pracy juz niebawem
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 Inspirowales sie klipem Rogera ... hmm nie wiem jak nazwisko ale cos na S chyba, w klipie chodzila taka kobieta po NY z takim wielkim sercem:)? Roger Sanchez - Another Chance
Gość Wiktor Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 No prace trwają bo to ma być podono miasto a ty masz dopiero jedną porządną chałupe i slums ;) Jak wkręcisz w to obsadę to będzie efekt... Nie mogę się doczekać!!! Jestem pod wrazeniem Twojej pracy - kibicuje Ci! Masz to dokończyć bo chce mieć coś ciekawego na tapecie - bo ciągle te samochody... ;) Niektóre screeny przypominają mi miasta w Polsce... Hmmm... Ciekawe czemu...? A postacie też są super - jak przysłowiowy "hydraulik Pan Edek" :))) Pozdrawiam!
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Napisano 30 Grudzień 2004 już jest super.. jak będzie kilka tak czadowych elementów, to będzie full wypas
sammael_at Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 naprawde extra, swietne texturki, mam pytanie :P czemu ten kolo ma serce? :P i jak ma zamiar wygladac ta aniamacja i co prezdstawiac? :) i po co mu serce? :D a te zabudowane okna sa super! :)
Simple_man Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 Zdecydowanie najciekawszy wątek na WIP. Masz 5 gwiazdek. I trzymam kciuki. Bardzo podoba mi się twoja koncepcja i pomysł na tworzenie textur własnoręcznie, to sie nazywa prawdziwa sztuka.
krem Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 ta, a mi sie strasznie podoba ze pousuwales rendery :/
Ebor Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Dzieki za opinie :) To bedzie filmik nie obrazek. Cały scenariusz mam juz napisany :D tylko do konca nie chce zdradzac jak i co ... To musi byc owiane lekką tajemnicą. Ciagne ten wątek juz rok a i przed umieszczeniem na forum pracowałem nad tym tez okolo roku :) Na początku przed przebudową forum ( to inf. dla nowych uzytkownikow) bylo wiecej renderow. Tak dla przypomnienia : LordSith dzieki za gwiazdki
Salvator Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 haha nigdy się nie poddasz:) i dobrze :) btw. urozmaicenie tła pomogłoby scenie ;]
Ebor Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 Salvador: byly chwile zwatpienia ale hehe trzeba isc do przodu ;) A tło bedzie jakies chmury albo budynki miasta w oddali
sith_LORD Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 naprawdębardzo dobrze prowadzonuy temat .. barzdo fajnie teksturki.. modele tez nie zgorsze.. tylko tak dalej:)
olej Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Czekam z niecierpliwoscia na postepy, no i wielkie gratulacje za konsekwencje w dzialaniu. Ode mnie tez gwiazdeczki:)
polka dot Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 a gdzie jakies oswietlenie, cienie? chyba nie chcesz tego zastapic teksturami? narazie wyglada jak z jakiejs gry ;) modeling fajny chociaz troszke za prosty może? pozdro ;)
DaveBorck Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Wow, tyle cierpliwości w jednym człowieku? Podziwiam niemalże, Ładne i modelowanie i testury, i , hm tylko serce jakieś takie, no w każdym razie nie takie; ale może zmienię co do niego zdanie jak zobaczę animę. Powodzenia!
vellkan Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Nie no, zajebi*ta praca, naprawdę. Masz gwiazdki za to. Czekam jak reszta na efekt końcowy.
Ebor Napisano 2 Luty 2005 Autor Napisano 2 Luty 2005 Postanowilem zmienic glowe :| tamta jakoś ... :/ To ostatnie poprawki. No to do roboty dalej :) dzieki za komentarze.
Hindus Napisano 5 Luty 2005 Napisano 5 Luty 2005 jak patrze na ten renderek to mam wrażenie ze to rysowane :D , fajna pracka - chwle twoją wytrwałość ;)
Ebor Napisano 9 Kwiecień 2005 Autor Napisano 9 Kwiecień 2005 Witam Dawno mnie tu nie bylo wiec zamieszczam to zebyscie o mnie nie zapomnieli :D
Jim mee Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 EBOR !!słuchaj ... fajny ten Twoj projekt , nawet bardzo ... Ale powiedz mi tylko jedną rzecz ... jak to jest i w sumie dlaczego, a mianowicie: Dlaczego , bo rozumiem że robisz Polskie miasto , dlaczego wszystko jest szare i smutne?? nawet czapka tego goscia jest szara .. choc sklada się z 3 kolorow :| , wszystko wyglada szaro ... Ten gość wygląda jakby wyszedł spod mostu :|. No offence Dude , ale znajdz , ZNAJDZMY jakieś kolory w tym rzyciu . Nie mowię aby budynki były lime color , ale... yadi yadi yada. ;) naprawde fajny projekt . Mam w planach zrobienie czegoś podobnego z Poznaniem.
RA Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Wydaje mi sie ze to jest zabieg zastosowany dla uwydatnienia klimatu i tego serca, ktore powinno sie wyrozniac... tak mysle. A tak wogole to swietna praca. pozdrawiam
JohnZi Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 szkoda, ze poczatkwych renderow nie widac :{
Salvator Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 a ty ciągle żyjesz :O no nic, przywykłem ;] bardzo ładnie się komponuje pan z serduszkiem trzymam kciuki za apdejt jeszcze w tym miesiącu
illy Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Ebor wrocil Koles z sercem jak juz ktos wczesniej wymienil wyglada jak kobieta z teledysku Roger Sanchez - Another Chance Ciekawe kiedy nastepnych skrinow sie doczekamy :D
Ebor Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Napisano 16 Kwiecień 2005 Ciesze sie ze pamietają mnie też starzy dobrzy forumowicze :]. Mam nadzieje, ze ten "storyboard" odpowie niektorym na ich pytania ;)
Rekomendowane odpowiedzi