Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Salvator : no ma tam "jakieś" kolana ;) rzeczywiscie nie są bardzo wyraźne ale są ;) .

Ostatni render z ustawioną pozą. A ja robie dalej :]

WIP_3.jpg

Napisano

mini up.

Dzieki za komentarze no i wiecej nastepnym razem ;) bo nie wiem czy dobra droga ide...

Zamieszczalem juz figurki ale w trakcie pracy postanowilem poprawic kilka modeli i textur. Jezusa poprawilem bo on bedzie odgrywal duzą role w filmie ;).

WIP_5.jpg

Napisano

marcin: yyyyy lol ?:> hmmmm... Figurka Jezusa ma 602 Faces'ów

kozioo : masz racje ale celowo nie robie tego z wiekszą iloscia poly bo jak zaczne to animowac... no wlasnie chce oszczedzic troche komp. przeliczen i mam nadzieje ze w ruchu nie bedzie to takie widoczne ;) Ale mimo wszystko dales mi do myslenia ...

Napisano

baardzo zgrabne wszystko

tekstury jak dla mnie super

miejscami rzeczywiście chyba troche za "low poly" ale myśle że w ruchu to sie bedzie mniej czuło

co do człowieka do zdecydowanie najsłabiej to na arzie wygląda. Tekstury ok ale to jak ktos napisał człowiek guma, kolanka itd

Napisano

mi to miasto przypomina operation flashpoint... taka gra.. czeska bodajze.. btw zajee..fajna pracka, sporo wysilku w to wlozyles.. szkoda ze mnie nie stac na takie poswiecenie :)

Napisano

Znam ten teledysk ale nie inspirowalem sie. Zapomnialem o nim podczas tej pracy :) . Ktos wczesniej juz mi o tym teledysku wspominal.

dzieki za komentarze

koniec pracy juz niebawem

Napisano
Inspirowales sie klipem Rogera ... hmm nie wiem jak nazwisko ale cos na S chyba, w klipie chodzila taka kobieta po NY z takim wielkim sercem:)?

Roger Sanchez - Another Chance

Napisano

No prace trwają bo to ma być podono miasto a ty masz dopiero jedną porządną chałupe i slums ;) Jak wkręcisz w to obsadę to będzie efekt... Nie mogę się doczekać!!! Jestem pod wrazeniem Twojej pracy - kibicuje Ci! Masz to dokończyć bo chce mieć coś ciekawego na tapecie - bo ciągle te samochody... ;) Niektóre screeny przypominają mi miasta w Polsce... Hmmm... Ciekawe czemu...? A postacie też są super - jak przysłowiowy "hydraulik Pan Edek" :)))

Pozdrawiam!

Napisano

naprawde extra, swietne texturki, mam pytanie :P czemu ten kolo ma serce? :P i jak ma zamiar wygladac ta aniamacja i co prezdstawiac? :)

i po co mu serce? :D

a te zabudowane okna sa super! :)

Napisano

Zdecydowanie najciekawszy wątek na WIP. Masz 5 gwiazdek. I trzymam kciuki. Bardzo podoba mi się twoja koncepcja i pomysł na tworzenie textur własnoręcznie, to sie nazywa prawdziwa sztuka.

Napisano

Dzieki za opinie :)

To bedzie filmik nie obrazek. Cały scenariusz mam juz napisany :D tylko do konca nie chce zdradzac jak i co ... To musi byc owiane lekką tajemnicą. Ciagne ten wątek juz rok a i przed umieszczeniem na forum pracowałem nad tym tez okolo roku :) Na początku przed przebudową forum ( to inf. dla nowych uzytkownikow) bylo wiecej renderow.

Tak dla przypomnienia :

WIP_8.jpg

LordSith dzieki za gwiazdki

Napisano

Salvador: byly chwile zwatpienia ale hehe trzeba isc do przodu ;) A tło bedzie jakies chmury albo budynki miasta w oddali

Napisano

a gdzie jakies oswietlenie, cienie? chyba nie chcesz tego zastapic teksturami? narazie wyglada jak z jakiejs gry ;) modeling fajny chociaz troszke za prosty może?

pozdro ;)

Napisano

Wow, tyle cierpliwości w jednym człowieku? Podziwiam niemalże, Ładne i modelowanie i testury, i , hm tylko serce jakieś takie, no w każdym razie nie takie; ale może zmienię co do niego zdanie jak zobaczę animę. Powodzenia!

Napisano

Postanowilem zmienic glowe :| tamta jakoś ... :/ To ostatnie poprawki. No to do roboty dalej :)

dzieki za komentarze.

WIP_9.jpg

Napisano

EBOR !!słuchaj ... fajny ten Twoj projekt , nawet bardzo ... Ale powiedz mi tylko jedną rzecz ... jak to jest i w sumie dlaczego, a mianowicie:

Dlaczego , bo rozumiem że robisz Polskie miasto , dlaczego wszystko jest szare i smutne?? nawet czapka tego goscia jest szara .. choc sklada się z 3 kolorow :| , wszystko wyglada szaro ... Ten gość wygląda jakby wyszedł spod mostu :|. No offence Dude , ale znajdz , ZNAJDZMY jakieś kolory w tym rzyciu . Nie mowię aby budynki były lime color , ale... yadi yadi yada.

;) naprawde fajny projekt . Mam w planach zrobienie czegoś podobnego z Poznaniem.

Napisano

Wydaje mi sie ze to jest zabieg zastosowany dla uwydatnienia klimatu i tego serca, ktore powinno sie wyrozniac... tak mysle.

A tak wogole to swietna praca.

pozdrawiam

Napisano

Ebor wrocil

Koles z sercem jak juz ktos wczesniej wymienil wyglada jak kobieta z teledysku Roger Sanchez - Another Chance

Ciekawe kiedy nastepnych skrinow sie doczekamy :D

Napisano

Ciesze sie ze pamietają mnie też starzy dobrzy forumowicze :]. Mam nadzieje, ze ten "storyboard" odpowie niektorym na ich pytania ;)

all4fa.th.jpg