JunioR Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 sory ale jakos mi sie tak glupio skojazylo ;) a i jaki tam ziomek poprostu Niko maj kazzzzzzyyyyyn ;) p.s nie, z 4nie bylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 tak a propos gier, zdjecie i montaz zrobiłem z 2 lata temu, o okolicznosci niech sie nikt nie pyta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 rodowity łiger nie inaczej. :cool: JunioR - buehehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 chciales zaimponowac kolezance? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 w jakich okolicznosciach zrobiles ta przerobke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 polon, ciekawe kto wygrał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 polon, ciekawe kto wygrał :D jak to kto?! miszczu israeli krav-maga, Liu nie miał szans, ..zdjec z fatality nie zamieszcze bo zbyt brutalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 A wiec fotki z motki od swiezo upieczonego krakowiaka :) Praca: Dom: Krakoffffski grafik, czyli ja :P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Ale meczysz tego szluga, widać że ci nie smakuje ;) Rzuć to gówno w cholere, póki możesz - ja rzuciłem 4 miechy temu, wcześniej paliłem 8 lat, cieżko było w cholere i ciagle mam kilka razy dziennie ochote na fajka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Rzuć to gówno w cholere, póki możesz - ja rzuciłem 4 miechy temu, wcześniej paliłem 8 lat, cieżko było w cholere i ciagle mam kilka razy dziennie ochote na fajka Zobaczymy jak to bedzie- kilka razy mialem juz na to szczera ochote :) No u mnie tez lekko nie bedzie, juz 7 roczek leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdv Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Zobaczymy jak to bedzie- kilka razy mialem juz na to szczera ochote :) No u mnie tez lekko nie bedzie, juz 7 roczek leci :) Jestem wolny od pół roku od tego g.### po 15 latach uwolniłem się od nałogu. Jeszcze mam sny o paleniu i przy piwku/flaszce bywa ciężko ale da się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Twojego batonika też zjem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 teraz wiemy od czego taki gruby jesteś..;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 fajna koszulka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ja to tak widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 lód Panda!;D dobre, czekam na nastepne propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 zjadłbym takiego loda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Knysha, dlaczego na kazdym zdjeciu masz taka sama mine ? przypomina mi to chandlera z friendsow jak robil zdjecie slobne :D nawet znalazlem, jakbys nie kumal ;) http://pl.youtube.com/watch?v=Yxvw_q8niVQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ttaaddeekk - stale porazenie miesni mimicznych, czyli tatus sie nie przylozyl podczas roboty :P piksar - nice :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 po długiej podróży autem z Brukseli przez Amster wylądowałem w Dusseldorfie i fuj japońskie auto dostałem ale szybkie jest... wiecej bedzie w blogu jak normalny dostep do neta dopadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 po długiej podróży autem z Brukseli przez Amster wylądowałem w Dusseldorfiemoje okolice, Messe i nieopodalskie lotnisko. Czekasz na autobus na messe i ogladasz samoloty co 20 sekund. Acz samego ddorfu do dzis nie zwiedzilem. Mialem raptem fuche w budynku Vodafone. Alle pare rzutow beretem od tamtad mieszkalem. A tymczasem kupilm sobie lampion: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 brzydka mazda, ale jaki ma vmax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 LOL! drink z kawy :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Kawowy Drink, Klawiaturka z Logitecha, 2 monitory, szkice na ekranie i na papierze... Ciekawe co on tam robi ;] P.S. Z tego co widzę, to jakość zdjęcia ukazuje jak wygląda obraz widziany przez człowieka, po parunastu godzinach spędzonych nad wizką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Terminator Marcin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Taaaaaka byla impreza po maturach, ze mnie ochroniarze skuli :P W tle piekne wiezienne mury AWFiS xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 a jeździłem wczoraj na sankach, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 na sankach o tej porze roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 też byłem poważnie zaskoczony niespodzianką urodzinową jaką mi zgotowali w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 hmmm http://slang.pl/index.php?title=Id%C5%BA_na_sanki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 chłopaki wiedzieli jak sprawić przyjemność piksarowi..;) chłop dostał kilka zjadów na sankach i jest git:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 kamilsien: Teraz pytanie po co Cie skuli i skad ten zalotny usmiech. Czyli ze czekamy na zdjecia z reszty imprezy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 bo widzisz... zaczely sie neptunalia, a mi skonczyly matury. ochroniarz okazal sie znajomym naszych nowo poznanych znajomych (mamy dzieciaka z ktorym skakalismy po drzewie). a "zalotnie", bo primo zdjecie robil Jedyny, a secundo, zakuli mnie, zeby sie dowiedziec, czy mnie to podnieca. badali reakcje. tak w duzym skrocie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 kurcze, też bym sobie poszusował że sie tak wyraże, sanki dały rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Piksar, piekny krasnal z Ciebie :D masz cudna czapeczke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Krasnal, bo z Wrocławia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 tweety lekko ściął brodę: i dzięki temu mógł bez przeszkód pokazać się na mieście w towarzystwie takiej oto niewiasty: Pozdrowionka :) ps: C350D + 50mm Helios na dziurze 2.8 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 mam rozumieć, że z dłuższą brodą nie można pokazać się na mieście ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Na zdjęciu Piksara brakuje goniącego go zapłakanego dzieciaka:F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 mam rozumieć, że z dłuższą brodą nie można pokazać się na mieście ? ;) heheheh xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 mam rozumieć, że z dłuższą brodą nie można pokazać się na mieście ? Kategorycznie, zabrania się. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Tweety to teraz wyprzystojniałeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 i nawet sie wyprostowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 aleś Ty wyrósł!!! ahhh....;*;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Jedyny skombinowal na pare dni nowa zabawke :D Gdybym byla mezczyzna, rzeklabym, iz lecze kompleksy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Kobiety tez moga leczyc kompleksy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 nie, nie odczuwam zazdrosci o penisa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 heh...dobre ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi