!Ewert Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 zęby na 7 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 o fak, wlasnie znalazlem ze ktos mnie uchwycil na mojej imprezie urodzinowej w sopockim sfinksie z ex http://bulkaparysska.pl/photos/Sfinks%20-%202008.04.24%20-%20Bu%b3ka%20Paryss%27ka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 hmm........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 2 Wrzesień 2008 Share Napisano 2 Wrzesień 2008 zęby na 7 ! ja czy dziecko ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 kamilsien - nie nie, wszystko jest bardzo pozytywne ;) illy - bardzo fajna ta Twoja EX, jaki tatuaż na plecach ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 no, ja mam taka nadzieje ;) wiesz ile wysilku wpakowalam w takie uzebienie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Nie wiem? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 pół godziny w PS? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 lol ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 no dobra to atakujemy xD Nada się na Naszą Klase? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hindus, sfFietNE FoCiEeee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Z takimi fokami to już możesz podbijać fotke.pl ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 pierwsza sie nada ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hindus Koks! Ile na klatę bierzesz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hindus tak ma po bambino. widać na pierwszym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 pakowałeś przez wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 o lol xD Bambino wymiata ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 czyżby skutek uboczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hindus LOL! To jednak środki działają :D morda jak na fotka.pl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hindus jak wylaczyles flesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Hindus jak wylaczyles flesz??? nie mecz go, wytarczy ze sia napial ;) ...żart of course ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 pół godziny w PS? nie no... :( dzielnie dzien w dzien szoruje zabki :P tu masz ps'a i tylko minuta bo mi sie touchpad zacina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 hindus - LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Jest łapa, hindus, jest łapa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Leander czy to Ty nie jesteś przypadkiem ta/ten sławny/sławna Nessie z Loch Ness??:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 oj dlugo zajela ci ta postprodukcja ;) Ale smieszne wyszlo wiec git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 oj trzeba było ukryć bipeda przed renderem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 hahahahhahaha- bipeda - dobre. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 A illiego przerobili nam na kawusie :( hmm.. zdaje mi się, że gdzieś już ktoś to chyba pokazywał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 nowe hobby - skoki spadochronowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 ale elo dresik ziooom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 zkaczesz po gejowsku, czy masz kurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 robie kurs :) a w przerwie skoczyłem sobie po gejowsku (tandem) :) wrażenia niesamowite, polecam każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 z tyłu boczki z coswortha rajdowego-najlepiej nadają się na domowe półki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ładnie. Napisałem bo tak widzę że nikt od 20h Ci nie odpisał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Ładnie. Napisałem bo tak widzę że tylko jedna osoba od prawie 21h Ci tak napisala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 mogła byś zabrać tę ręke :-))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 purple ladnie, kiedy nastepny zlot organizujesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Wszyscy piszą -ładnie- a ja napiszę -ładna- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 o jaki lizus ;D myślałem że masz dzieciaka i żonkę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 A owszem posiadam żonkę synka oraz psa i kota :) I wcale nie chciałem się podlizać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 a fuuuuj, dziewczyna...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 dziewczyna... i do tego z PS'a...hihihi. fajny boczek. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 (edytowane) a fuuuuj, dziewczyna...:/ no wiesz! :eek: a ja Ci VTuningi dawałam do oceny,Ty niepamiętliwy Porscho-filu! :D dziewczyna... i do tego z PS'a...hihihi. fajny boczek. mój,czy coswortha? :D ps: a wy zawsze jakieś spustoszenie wprowadzacie,jak tylko jakaś baba się ujawni-nie potraficie tak neutralnie? ;P Edytowane 28 Wrzesień 2008 przez purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Kobieta !? aaaaaaaaaaaaa .... uuu... ups I am done.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 ależ to właśnie jest naturalne purple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Kobieta !? aaaaaaaaaaaaa .... uuu... ups I am done.... :( Kiedyś musisz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Ładna i inteligentna znaczy niebezpieczna ;) To kto chce się udać na zlot z Purple ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Do soboty jestem Tu - trzeci kopczyk na plaży od dołu - uśmiecham się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 Mr.Hydraulick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi