kamil.ochel Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Witam. Macie jakieś ciekawe pomysły? Bo ja chyba zakiszę w domu. Może na dwa dni Zakopanego wyskocze ale nic pewnego. Jeżeli ktoś by potrzebował numer do Biura Turystycznego w Zakopanym to PW lub GG. Nie gwarantuję że będą jeszcze jakieś miejsca, ale warto spróbować, a nóż widelec. Jak byście planowali jakiś meeting feriowy w krakowie to jestem chętny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 w ferie? eee, sesja?;) a feriowy meeting w krakowie to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ferie... nagle poczułem się taki stary ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 oj biedaki wy jedne w pewnym sensie to się cieszę że jeszcze się uczę w szkole :) mam nadzieję że uda się zorganizować jakiś chociaż kilku-osobowy meeting. Jaki by wam termin w razie czego odpowiadał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ja mam jeszcze 47h i 14 minut ferii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikado Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 a ja się tak cieszę że do ferii jeszcze hmm koło 2 tygodni:) a niektórzy już skończyli:(... AAHAHAHAHAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilsien Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ja mam jeszcze 47h i 14 minut ferii. musiales przypominac? ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat85 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 a ja niestety ferii nie mam :/ praca praca praca... w wolnym czasie a) modeluje b)modeluje c)pije piwo d)modeluje... :D a meeting w kraku.. czemu nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 wracam do świata cg;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.jacek Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 co to jest 'ferie' ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 ferie a co to takiego??? qrna nie pamiętam ferii od dawien dawna... ale pewnie będzie podobnie wyglądać ten czas jak u lestat85... praca praca praca, przerwa na potrzeby, praca praca... muszę w tym czasie mieć kiedy wypić piwko... ogólnie nie jest najgorzej, jak ma się pełne źródełko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 właśnie mi uświadomiłeś że pierwszy raz w życiu nie mam ferii :/ jakby jakiś większy meeting w krakowie to i ja ja bym może wpadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 niektórzy mają ferie cały rok;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Ferie... hiehiehie... na akademii mam dokładnie 1dzień ferii (13 - ostatni egzam, 15 - nowy semestr :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Pracuje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Gram w siate, pocinam na basie, na desce i renderuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Ferie... W poniedziałek już przesiadka na transport lowpoly ;| A co robiłem ? Modelowałem, modelowałem i w Coda4 grałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Co do meetingu to jaki termin by wam pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 jakiś weekendowy, bo w tygodniu jestem w bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Sesja - i to jest bezposredni kop w ryj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 pewnie to samo co dzis, czyli nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Sesja - i to jest bezposredni kop w ryj. Z półobrotu dodałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Z półobrotu dodałbym no . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 no . wcale nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 gdzie ten zlot zorganizujecie jak organizator mocno nieletni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 gdzie ten zlot zorganizujecie jak organizator mocno nieletni ? No właśnie?! psst... ( 2 zloty zoranizowałem w wieku 16 lat, jeden 17stu : ) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 cśś.. Dariusz ma 20 może zorganizować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Jak sie tam zadomowie to też jestem za. Wracając do tematu - ferie? moej się zaczęły razem z rozpoczęciem wakacji - niestety przypłace je wynikami z egzaminów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 To ja się teraz dowiaduję, że dariusz w Bielsku siedzi. To w tygodniu można mini-zlot w BB zrobić ;) Ja mam tradycyjne ferie: nauka, nauka, nauka, stalker;), nauka, sen. Muszę w końcu pracę przejściową napisać. Mam na to tydzień :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Dirk nie ma problemu, na piwko zawsze chętny jestem. z tego co widziałem to kilka osób z bielska jest. a zloty krakowskie organizuje maverick sheep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 gdzie ten zlot zorganizujecie jak organizator mocno nieletni ? moze jakis kinderbal? :) A ferie? To bedzie moja walka z postaciami w 3d i przygotowanie do zaliczenia kilku przedmiotow... w tym nauka ok. 100 roslin ozdobnych o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 no wekendowym meetingiem w krakowie za tydzien/2/3 napewno chetny :D a ferie ? praca... oh jak fajnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 ferie ? a co to są ferie ? - sesja w toku - 2 przedmioty w plecy (a to powinien byc moj przedostatni semestr) - dziewczyna, praca, zlecenia... nie wyspalem sie od nie pamietam kiedy juz eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Jako, że jutro wracam do szkoły..spadł śnieg. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2008 U mnie pada, ale że jest temperatura +1 stopień to dolatuje do ziemi i się topi... błe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi