Napisano 25 Styczeń 200817 l Witam. Macie jakieś ciekawe pomysły? Bo ja chyba zakiszę w domu. Może na dwa dni Zakopanego wyskocze ale nic pewnego. Jeżeli ktoś by potrzebował numer do Biura Turystycznego w Zakopanym to PW lub GG. Nie gwarantuję że będą jeszcze jakieś miejsca, ale warto spróbować, a nóż widelec. Jak byście planowali jakiś meeting feriowy w krakowie to jestem chętny.
Napisano 25 Styczeń 200817 l Autor oj biedaki wy jedne w pewnym sensie to się cieszę że jeszcze się uczę w szkole :) mam nadzieję że uda się zorganizować jakiś chociaż kilku-osobowy meeting. Jaki by wam termin w razie czego odpowiadał?
Napisano 26 Styczeń 200817 l a ja się tak cieszę że do ferii jeszcze hmm koło 2 tygodni:) a niektórzy już skończyli:(... AAHAHAHAHAA
Napisano 26 Styczeń 200817 l a ja niestety ferii nie mam :/ praca praca praca... w wolnym czasie a) modeluje b)modeluje c)pije piwo d)modeluje... :D a meeting w kraku.. czemu nie :D
Napisano 26 Styczeń 200817 l ferie a co to takiego??? qrna nie pamiętam ferii od dawien dawna... ale pewnie będzie podobnie wyglądać ten czas jak u lestat85... praca praca praca, przerwa na potrzeby, praca praca... muszę w tym czasie mieć kiedy wypić piwko... ogólnie nie jest najgorzej, jak ma się pełne źródełko...
Napisano 26 Styczeń 200817 l właśnie mi uświadomiłeś że pierwszy raz w życiu nie mam ferii :/ jakby jakiś większy meeting w krakowie to i ja ja bym może wpadł :)
Napisano 26 Styczeń 200817 l Ferie... hiehiehie... na akademii mam dokładnie 1dzień ferii (13 - ostatni egzam, 15 - nowy semestr :P )
Napisano 26 Styczeń 200817 l Ferie... W poniedziałek już przesiadka na transport lowpoly ;| A co robiłem ? Modelowałem, modelowałem i w Coda4 grałem ;]
Napisano 26 Styczeń 200817 l gdzie ten zlot zorganizujecie jak organizator mocno nieletni ? No właśnie?! psst... ( 2 zloty zoranizowałem w wieku 16 lat, jeden 17stu : ) )
Napisano 26 Styczeń 200817 l Jak sie tam zadomowie to też jestem za. Wracając do tematu - ferie? moej się zaczęły razem z rozpoczęciem wakacji - niestety przypłace je wynikami z egzaminów...
Napisano 26 Styczeń 200817 l To ja się teraz dowiaduję, że dariusz w Bielsku siedzi. To w tygodniu można mini-zlot w BB zrobić ;) Ja mam tradycyjne ferie: nauka, nauka, nauka, stalker;), nauka, sen. Muszę w końcu pracę przejściową napisać. Mam na to tydzień :(
Napisano 26 Styczeń 200817 l Dirk nie ma problemu, na piwko zawsze chętny jestem. z tego co widziałem to kilka osób z bielska jest. a zloty krakowskie organizuje maverick sheep
Napisano 26 Styczeń 200817 l gdzie ten zlot zorganizujecie jak organizator mocno nieletni ? moze jakis kinderbal? :) A ferie? To bedzie moja walka z postaciami w 3d i przygotowanie do zaliczenia kilku przedmiotow... w tym nauka ok. 100 roslin ozdobnych o_O
Napisano 27 Styczeń 200817 l no wekendowym meetingiem w krakowie za tydzien/2/3 napewno chetny :D a ferie ? praca... oh jak fajnie xD
Napisano 27 Styczeń 200817 l ferie ? a co to są ferie ? - sesja w toku - 2 przedmioty w plecy (a to powinien byc moj przedostatni semestr) - dziewczyna, praca, zlecenia... nie wyspalem sie od nie pamietam kiedy juz eh
Napisano 27 Styczeń 200817 l Autor U mnie pada, ale że jest temperatura +1 stopień to dolatuje do ziemi i się topi... błe :P