Napisano 11 Kwiecień 200816 l Witam! Na wstępie wielgachne podziękowania dla Bubu który zawsze był gotów pomóc i doradzić w czasie prac nad renderem, bez niego było by dużo gorzej pewnie:) I jeszcze dla Klimenta (w sumie za całą pomoc od początku mojej walki z trzecim wymiarem) i Swingera za miłe słowa:P Dobra chyba wystarczy. Daje 2 rendery, byc moze będzie jeszcze jakieś ujecie studyjne. To tyle, oceniajcie:) Pozdrawiam! Edytowane 1 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 11 Kwiecień 200816 l Ode mnie to samo :D 2 render ładniejszy ze względu na otoczenie (moje zdanie) piękna bryka
Napisano 12 Kwiecień 200816 l a moze by tak ktos zrobil wesje Boss ? 500GT? :S - :D hmm choc specjalista nie jestem, ale wydaje mi sie ze nie dokonca wyszedl chrom na falgach? no chyba ze to nie chrom.. troche sie nie znam w tej kwesti :), ale za to wiem, ze ivy nie wyszedl zabardzo - jest matowy ?, mimo to to jest tylko tlo.. cegielkiz a to fajniusie :D 5
Napisano 12 Kwiecień 200816 l Autor ...normalnie nie wiem co powiedzieć:) moje pierwsze 5 gwiazdek:P Patry - ja mam kogoś uczyć:D jakoś dziwnie mi to brzmi:P Morphe - Boss, kto wie może kiedyś:) Felgi na szczęście nie mają byc chromowane;] A z ivy to nie wiem, odbicia nie zabiły by mi czasem kompa? Zobaczę następnym razem. Dzieki wszystkim:)
Napisano 12 Kwiecień 200816 l klasa klasa...piękny samochód wybrałeś...wykonanie świetne...render też świetny ***** ;]
Napisano 12 Kwiecień 200816 l Oj Fighter dałeś radę! Świetna pracka! Naprawdę dobra robota chłopie, brawo!!! *****
Napisano 13 Kwiecień 200816 l studio *** outside ***** i tak dam wyjątkowo (bo bardzo dawno juz nikt nie dostał) ***** praca zrobiła na mnie wrażenie...:) pozdarwiam:)
Napisano 13 Kwiecień 200816 l nie ma jak to porządnie wykonany muscle car!! detal super, rendery nie mam słów
Napisano 13 Kwiecień 200816 l tak czy inaczej wisisz mi za denstyste... po podniesieniu szczęki z ziemi okazało się że brakuje paru ząbków:) 5*
Napisano 14 Kwiecień 200816 l Autor To przeszło moje najśmielsze oczekiwania:) Nie przypuszczałem ze tak sie będzie podobać, dzięki wielkie chłopaki, naprawde duża motywacja:)
Napisano 14 Kwiecień 200816 l a ja się tradycyjnie powstrzymać nie mogłem :D Piękne auto, pięknie wykonane, pięknie pokazane... i jak pięknie byłoby je mieć;)) Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Witam, Bardzo bardzo ladne. Swietne auto i swietne wykonanie. Coz mozna powiedziec wiecej :) Gratuluje ukonczenia pracki. Pytanie : co teraz bedzie nastepne? :) Pozdrawiam, xaoo P.S. Ja rowniez daje 5*
Napisano 17 Kwiecień 200816 l Autor Teraz to dopiero jestem w szoku... DZIEKI:) xaoo - intensywnie sie nad tym problemem zastanawiam:]
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Będę szczery ciężko odróżnić od rzeczywistych fotek. gdybym nie wiedział że to w 3d stwierdził bym że to dobre foto zrobione przez dobrego fotografa Ekstra PS :( Boże kiedy ja dojde do czegoś takiego
Napisano 20 Kwiecień 200816 l Autor Dzieki za kolejną dawkę motywacji:) bezelix - dzieki, każdy sie kiedyś uczy i nie od razu jest dobry, ja też muszę sie jeszcze sporo nauczyć:) Jeżeli nie olejesz sprawy na pewno dojdziesz do takiego i lepszego poziomu:] EDIT: Szatański post:P
Napisano 21 Kwiecień 200816 l Gratuluję, zazdroszczę talentu i umiejętności:) ***** ps. za jakieś 2-3 lata też coś takiego zrobię xDDD
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Szacuneczek dla Ciebie ;] Moja ulubiona bryka :D Inspirowałeś isę może filmem "60 sekund" ^^ Gratz ;]
Napisano 24 Kwiecień 200816 l Autor Trybal - ta wersja powstała do tego filmu więc chyba nie było wyjścia:D Master - no w sumie dziwne pytanie:P z googli:D
Napisano 6 Maj 200816 l Autor Malkav - moge nawet uchylić całą tajemnice, ale chyba będziesz zawiedziony:P Zwykły wiryjowy materiał z refraction na jasno szary i reflection na szary:)
Napisano 7 Maj 200816 l Nom. Właśnie o ten efekt widoczny na drugim renderze mi chodzi, bardzo realistyczny.