Morphe Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Od taka baardzo prosta architektonicznie budowla - mam nadzieje ze udalo mi sie ja troche uatrakcyjnic... co sadzicie? moze byc? 1 1
lukasz3d Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 mnie sie podoba-czysto,ladnie i napewno moze sie spodobac klientowi skad masz ludziki ??
Morphe Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 po necie gdizes kiedys gonilem i znalazlem troszke, dawno temu, a czesc z takiej firmy - te panienki.
patry Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Wszystko super oprócz brzoz na ostatnim renderku :P **** 4u :]
Bobby_digital Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 czesc naprawde fajne obrazki ! ile to czasu zajelo ?
Morphe Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 heh dzieki chlopaki - ostatni renderek faktycznie mi nie wyszedl, na skarpie krzaki daja prawie wogole cienia - cos ten disp dziwnie zadzialal. wogole troche swiatlo nie takie- mimo ze wsedzie inndziej jest to samo... hmm zagadka.. a drzewka to oczywiscie onyx i to te same co stosuje wszedzie, jedyne co musze poprawic to brzozy troszke ciezsze-wiecej lisci. Bobby - drzewka mam gotowe, auto przygotowane ludzi juz tez, okina mam gotowce dachowke etc, wiec idzie calkiem sprawie :) w sumie ino model dommu i teren a potem juz poukladac reszte tak ze jakis tydzien :) skoro wam sie podoba znaczy ze moze byc. Domki powstana w bielsku - na jednym ujeciu wydac nawet pseudo szczyrk ;)
hcpiter Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 no i znowu super exteriory ! Gratki wyszlo naprawde swietnie :) pozdrawiam
Zbychowaty Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 jest na prawde spoko :D render wypasny, kadry dobre, bez zarzutu:*
JohnZi Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 super trawa wyszla:) reszta tez elegancko:)
kliment woroszyłow Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zaczynasz już nas przyzwyczajać ze każda kolejna jest dobra:) brawo. (*)
godzio Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 rendery super, też tak chce. zastanawia mnie tylko na 3 renderze po co tam na dole balkon, można by zrobic jakiś fajny taras.
Morphe Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Zawsze staram sie jak moge, choc nieraz kosztuje mnie to troche nerwow:) a co do balkonu - coz, nie do konca przemyslany projekt, musili to jak najbardiej obsypac zeby dostac pozwolenie, a z roznych powodow nie mogli sobie pozwolic na jakies ciekawe rozwiazania... dlatego takie niektore miejsca sa :) Dzieki za komentarze - ale powytykalibyscie jakies bledy, bo napewno sa, a ja jeszcze nie mam na tyle trzezwego spojdzenia... ale napewno 4 ujecie jest kiepskie mam wrazenie ze sie to wali w lewo - no i to drzewo z lewej tak jakso samotnie stoi... hmm brak cienia od krzakow i drzew na skarpie - rowniez ujecie 4. wie ktos jak przy dispie to kontrolowac zeby ten cien sie zachowywal normlanie? :) ps. nastepna postaram sie zrobic lepsza! :)
Kimmi Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Świetna robota, najlepszy jest chyba trzeci render. Piękna zieleń.
Dirk Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Podoba mi się :) Ładne kolorki i widoki. Ciekawe ile będzie kosztował metr kwadratowy ? ;) Ode mnie pełno gwiazdek-każda Twoja wizka mi się podoba :)
Morphe Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Napisano 24 Kwiecień 2008 Bo ja wiem ?:) bedzie na krakowskiej ;) to mozesz wyniuchac, ale pewnie w granicy 4000m2.
lashco Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 no niezle niezle.. :D trawka piekna...łeee a te krzaczory to 3d... nie masz problemuz liczeniem czy to jakies proxy cos... mi na dzisiejszym poziomie wiedzy troceh ciezko skuac wszystkie tricki, znowu doool mam przez Was...ide do roboty. Gratulować.
Marek G Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 ludzie fatalni, zieleń ładna(roślinki,drzewa) na 1 renderze widać że trawa ma za dużego disp.
!Ewert Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 nie zgodzę sie z Tobą Marek bo trawa w takich miejscach nie jest taka czesto scinana, ja moge powiedziec tylko że mogła by być bardziej zielona :P
Morphe Napisano 16 Maj 2008 Autor Napisano 16 Maj 2008 (edytowane) Zielen rozna jest w zaleznosci od pory roku, pory dnia, i czy sucho czy lalo pre godzin temu. Mi taka siadla nie za sucho nie za slodko :) zobaczy sie jak wyjdzie na bilbordzie. Marek G - dzieki za zielen, sam robilem w onyxie, a co do ludzi - jacy maja byc :) wygladaja jak kartony bo sa low 3d.. nie mam hig 3d, nie wiemc zy wogol sa do zdobycia, a 2d musze sobie dopiro porobic... musialem jakichs wstawic bo klient chcial by na ty bylo "zycie" aczkolwiek i tak smieszne troche bo co... na takiej skarpie ludzie sie bawia? to juz poza obszarem budowy.. czyjas dzialka.. no ale coz. lashco - full 3d, ludzie niestety tez. tlo 2d.. to wiadomo. lukos86, material trawy kupilem na turbosqidzie, ale szczerze mowiac tam glownie disp powoduje taki efekt, a to jest zwyczaje namalowane w shopie - mrowie kropek, w takie pasy i tyle :) mozna lepiej. ps. lashco nie przejmuj sie, ja zaczynalem od robienia modeli i pojecia nie mialem jak renderowac, jakich materialow uzywac - experymentuj sam i dojdzies do wprawy, duzo pytaj i tyle ;) wszystko przyjdzie z czasem :D niektorym sie moja robota podoba, innym nie... osobiscie nie udalomi sie jesce zrobic nic FOTOreal... i jakso cos kuleje z tym... ;) moze brak talentu. Edytowane 16 Maj 2008 przez Morphe
Rekomendowane odpowiedzi