Napisano 29 Kwiecień 200816 l ELo! :) Tak więc skończyłem! :D Od razu chcę podziękować osobom, które bardzo mi pomagały w tworzeniu tej furki, czyli: pecet, javor, bubu i mrkrzysiek :) Big thx masterzy :D Ale wracając do pracy :) Render, który zrobiłem osobiście bardzo mi się podoba w przeciwieństwie do tych z poprzednich prac, więc proszę bez takich "znowu pośpieszony render" ;P Po prostu mi się podoba, a czy Wam też, to się okaże :) Narazie render samego przodu Za kilka dni powinien pojawić się render tyłka :] No to komentujcie! :D EDIT No i obiecany, niestety nie do końca dopracowany (dlaczego na str. 3) renderek tyłka
Napisano 29 Kwiecień 200816 l pierwszy! :D super model i ekstra render. i nie wiem czemu ale kadr mi się nie podoba ;) zapodasz może screen jak wygląda studio?
Napisano 29 Kwiecień 200816 l ładnie, bok najlepiej wyszedł, a na te zewnętrzne lampy to zapomniałeś materiału nałożyć czy jak? ;)
Napisano 29 Kwiecień 200816 l jest całkiem ok, przydało by się parę detali w materiałach i Renderze dla pełnej perfekcji, no i te światło przednie :) Ogółem jest bardzo ładnie
Napisano 29 Kwiecień 200816 l Rewelka. Materiał w zewnętrznej części świateł mi nie pasuje, ale pozatym super.
Napisano 29 Kwiecień 200816 l super Patryk ! :) naprawdę rewelacja strach się bać jakie będą następne prace ;)
Napisano 29 Kwiecień 200816 l tylne kolo, swiatla, lusterko w powietrzu nie grają poza tym wporzadku :)
Napisano 29 Kwiecień 200816 l 4 Gwiazdki :] Kurde ostra konkurencja w tym roku będzie :D Ciężko was ścigać (niektórych to się w ogóle nie da ale to szczegół ) ;)
Napisano 29 Kwiecień 200816 l kadr rzeczywiscie zrypany, imo kola tez za bardzo wystaja:) poza tym fajnie, widac progress:)
Napisano 30 Kwiecień 200816 l Autor :O Nie spodziewałem się :O Moje pierwsze w życiu 4 gwiazdki :D trosiek - dzięki :) Co konkretnie Ci się w kadrze nie podoba? Studio daję na sam dół posta :) pecet - dzięki :) Hm... dlaczego twierdzisz, że zapomniałem tam materiału dać? Przecież tam ma być taki białe, nijakie szkło... FAlcom - co ze światłem przednim? :D dzięki :) Black Mamba aka Tomuś - dzięki stary :D Kimmi - ... ale co konkretnie? dzięki :) Georgas - hehe, dzięki :) No mam nadzieję, że następne będą lepsze ;) hcpiter - dzięki :) D4D4L - dzięki :D Dawcio_m - lol, to Ty mnie ucz :D dzięki :) ReflectVision - heh, nie ma to jak wymienić, ale nie przedstawić szczegółów... Co jest nie tak z tylnym kołem i światłem? Lusterko nie jest w powietrzu, tylko jest przymocowane do szyby. Możliwe, że powinien tam być jakiś dodatkowy element, ale ja się nie znam na "anatomii" aut i nie wiem :) dzięki :) Nvidia - dzięki :) Wszystkich się da ;) mrkrzysiek - hehe, dzięki master :) JohnZi - ... konkret? Dlaczego zrypany? Kola - możliwe, ale chyba max. cm ;) dzięki :) I studio dla troska :)
Napisano 30 Kwiecień 200816 l A odemnie przede wszystkim respekt za to że nie jesteś kolejnym dzieckiem neo/pokemonem lansującym swój ryjek na fotce tylko dążysz do jakiegoś celu. Swoją drogą to "dążenie" idzie Ci naprawdę dobrze. W takim wieku, taki skill ? Czekamy na następne samochody.
Napisano 30 Kwiecień 200816 l zle odmieniacie moj nick:D JohnZi'ego a nie JohnaZi:D tak poza tym Czarny jestem:D pozdro;p
Napisano 1 Maj 200816 l Patry a w czym ja niby Ci pomagalem ?? :D Naprawde pozytywnie to wszystko wyszlo :] Pare mankamentow ma, ale zrobiles naprawde olbrzymie postepy ;] POzdrawiam
Napisano 3 Maj 200816 l Autor D4D4L - aaa tam szalone :P Targety to mr :) Nigdy nie używam standardów :) makbol - hehe, dzięki :) ReflectVision - ok, co nieco już wiem, ale nadal nie wytłumaczyliście mi, co jest nie tak z kadrem... :/ Bubu - hehe, nieświadomie mi pomogłeś przy Mazdzie :) Pamiętasz rozmowę na gg o tych softboxach? ;) dzięki :) Homa - dzięki :) keraj37 - dzięki :) Uh... boję się, ponieważ prawdopodobnie będziecie chcieli mnie zabić... ale muszę Wam dać niedopracowany renderek tyłu :/ Ostatnio mam okropne problemy z maxem i mentalem... nie chce renderować, wywala errory czasami w środku kilkugodzinnego renderingu i robi jakieś plamy, a ja nie mam pojęcia dlaczego :( Więc za chyba 7 razem udało mi się wyrenderować całość i próbowałem troszkę popoprawiać w PS'ie, no ale ciężko cokolwiek zrobić :/ Może się kiedyś jeszcze zbiorę do renderka tyłka, ale narazie niech będzie taki Ten sam render dodałem też w 1 poście
Napisano 3 Maj 200816 l samochodów mam dość prawie tak jak vizek salonów i "moich pokoi" ale pamiętając Twoje początki, muszę napisać. Kawał świetnej roboty, tak trzymaj :)
Napisano 3 Maj 200816 l co do kadru to popatrz na sposoby prezentacji samochodów loozacka, johnZi'ego, po różnych stronkach pochodź np. http://www.suurland.com w portofolio. mógłbyś np. skręcić koła, przekrzywić kamerę, pobawić się fov-em, porobić jakieś zbliżenia na któreś części samochodu
Napisano 3 Maj 200816 l Autor Vorek - dzięki :) trosiek - hm... po prostu ja nie lubię takich kadrów i robię takie, jakie mi się podobają :) Xiz0r - tam nie ma buga jeśli chodzi o modeling, lecz syf, który powstał na etapie renderingu :/ Dawcio_m - hahahahahah hehehehe :D Jaki będzie następny jeszcze niewiem :)
Napisano 19 Maj 200816 l E tam, do gornictwa to jeszcze daleko. Ja tez zapomnialem ci pogratulowac, lecisz ze skillem jak szalony :)