patry Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 ELo! :) Tak więc skończyłem! :D Od razu chcę podziękować osobom, które bardzo mi pomagały w tworzeniu tej furki, czyli: pecet, javor, bubu i mrkrzysiek :) Big thx masterzy :D Ale wracając do pracy :) Render, który zrobiłem osobiście bardzo mi się podoba w przeciwieństwie do tych z poprzednich prac, więc proszę bez takich "znowu pośpieszony render" ;P Po prostu mi się podoba, a czy Wam też, to się okaże :) Narazie render samego przodu Za kilka dni powinien pojawić się render tyłka :] No to komentujcie! :D EDIT No i obiecany, niestety nie do końca dopracowany (dlaczego na str. 3) renderek tyłka
trosiek Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 pierwszy! :D super model i ekstra render. i nie wiem czemu ale kadr mi się nie podoba ;) zapodasz może screen jak wygląda studio?
pecet Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 ładnie, bok najlepiej wyszedł, a na te zewnętrzne lampy to zapomniałeś materiału nałożyć czy jak? ;)
naeq Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 jest całkiem ok, przydało by się parę detali w materiałach i Renderze dla pełnej perfekcji, no i te światło przednie :) Ogółem jest bardzo ładnie
Kimmi Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Rewelka. Materiał w zewnętrznej części świateł mi nie pasuje, ale pozatym super.
Georgas Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 super Patryk ! :) naprawdę rewelacja strach się bać jakie będą następne prace ;)
hcpiter Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 no no wyrobiles sie ! :), nie ma co fajna fura :) pozdro
ReflectVision Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 tylne kolo, swiatla, lusterko w powietrzu nie grają poza tym wporzadku :)
NV Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 4 Gwiazdki :] Kurde ostra konkurencja w tym roku będzie :D Ciężko was ścigać (niektórych to się w ogóle nie da ale to szczegół ) ;)
mrkrzysiek Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 bardzo ładny render, udało Ci się zrobić ciekawe studio Brawo!
JohnZi Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 kadr rzeczywiscie zrypany, imo kola tez za bardzo wystaja:) poza tym fajnie, widac progress:)
patry Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Napisano 30 Kwiecień 2008 :O Nie spodziewałem się :O Moje pierwsze w życiu 4 gwiazdki :D trosiek - dzięki :) Co konkretnie Ci się w kadrze nie podoba? Studio daję na sam dół posta :) pecet - dzięki :) Hm... dlaczego twierdzisz, że zapomniałem tam materiału dać? Przecież tam ma być taki białe, nijakie szkło... FAlcom - co ze światłem przednim? :D dzięki :) Black Mamba aka Tomuś - dzięki stary :D Kimmi - ... ale co konkretnie? dzięki :) Georgas - hehe, dzięki :) No mam nadzieję, że następne będą lepsze ;) hcpiter - dzięki :) D4D4L - dzięki :D Dawcio_m - lol, to Ty mnie ucz :D dzięki :) ReflectVision - heh, nie ma to jak wymienić, ale nie przedstawić szczegółów... Co jest nie tak z tylnym kołem i światłem? Lusterko nie jest w powietrzu, tylko jest przymocowane do szyby. Możliwe, że powinien tam być jakiś dodatkowy element, ale ja się nie znam na "anatomii" aut i nie wiem :) dzięki :) Nvidia - dzięki :) Wszystkich się da ;) mrkrzysiek - hehe, dzięki master :) JohnZi - ... konkret? Dlaczego zrypany? Kola - możliwe, ale chyba max. cm ;) dzięki :) I studio dla troska :) 1
D4D4L Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 Rotfl szalone studio :D 1 pytko... te targety to mr czy standardy ?
makbol Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 A odemnie przede wszystkim respekt za to że nie jesteś kolejnym dzieckiem neo/pokemonem lansującym swój ryjek na fotce tylko dążysz do jakiegoś celu. Swoją drogą to "dążenie" idzie Ci naprawdę dobrze. W takim wieku, taki skill ? Czekamy na następne samochody.
JohnZi Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 zle odmieniacie moj nick:D JohnZi'ego a nie JohnaZi:D tak poza tym Czarny jestem:D pozdro;p
Bubu Napisano 1 Maj 2008 Napisano 1 Maj 2008 Patry a w czym ja niby Ci pomagalem ?? :D Naprawde pozytywnie to wszystko wyszlo :] Pare mankamentow ma, ale zrobiles naprawde olbrzymie postepy ;] POzdrawiam
Homa Napisano 2 Maj 2008 Napisano 2 Maj 2008 Ciekawe studio i piekny modelik - Kawał dobrej roboty! Ode mnie też ****
patry Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 D4D4L - aaa tam szalone :P Targety to mr :) Nigdy nie używam standardów :) makbol - hehe, dzięki :) ReflectVision - ok, co nieco już wiem, ale nadal nie wytłumaczyliście mi, co jest nie tak z kadrem... :/ Bubu - hehe, nieświadomie mi pomogłeś przy Mazdzie :) Pamiętasz rozmowę na gg o tych softboxach? ;) dzięki :) Homa - dzięki :) keraj37 - dzięki :) Uh... boję się, ponieważ prawdopodobnie będziecie chcieli mnie zabić... ale muszę Wam dać niedopracowany renderek tyłu :/ Ostatnio mam okropne problemy z maxem i mentalem... nie chce renderować, wywala errory czasami w środku kilkugodzinnego renderingu i robi jakieś plamy, a ja nie mam pojęcia dlaczego :( Więc za chyba 7 razem udało mi się wyrenderować całość i próbowałem troszkę popoprawiać w PS'ie, no ale ciężko cokolwiek zrobić :/ Może się kiedyś jeszcze zbiorę do renderka tyłka, ale narazie niech będzie taki Ten sam render dodałem też w 1 poście
Vorek Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 samochodów mam dość prawie tak jak vizek salonów i "moich pokoi" ale pamiętając Twoje początki, muszę napisać. Kawał świetnej roboty, tak trzymaj :)
trosiek Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 co do kadru to popatrz na sposoby prezentacji samochodów loozacka, johnZi'ego, po różnych stronkach pochodź np. http://www.suurland.com w portofolio. mógłbyś np. skręcić koła, przekrzywić kamerę, pobawić się fov-em, porobić jakieś zbliżenia na któreś części samochodu
Orangegraphics Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 No tyłek gorzej wygląda... widaćjakieś booogie wooogie przy wlewie paliwa
patry Napisano 3 Maj 2008 Autor Napisano 3 Maj 2008 Vorek - dzięki :) trosiek - hm... po prostu ja nie lubię takich kadrów i robię takie, jakie mi się podobają :) Xiz0r - tam nie ma buga jeśli chodzi o modeling, lecz syf, który powstał na etapie renderingu :/ Dawcio_m - hahahahahah hehehehe :D Jaki będzie następny jeszcze niewiem :)
patry Napisano 19 Maj 2008 Autor Napisano 19 Maj 2008 loko - żeś odkopał górniku :P Heh, no ale dzięki :)
mirach Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 E tam, do gornictwa to jeszcze daleko. Ja tez zapomnialem ci pogratulowac, lecisz ze skillem jak szalony :)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Maj 2008 Napisano 20 Maj 2008 BArdzo ladnie bardzo!! :) Gratki! Postarales sie
Rekomendowane odpowiedzi