adek Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 Firma Evermotion zaprasza do testowania nowej wersji multikomunikatora Evermotion Communicator w wersji 2.0. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=178 1
Reanimator Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Czy wiecie jak CHOLERNIE trudno mi sie powstrzymac od zlosliwego komentarza w tym momencie? Naprawde... musze..... walczyc.... arghhh..... au!
Bielo^ Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Pomysł dobry, ale wykonanie... Nie ma to jak evermotion :D
Pionier Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Czy wiecie jak CHOLERNIE trudno mi sie powstrzymac od zlosliwego komentarza w tym momencie? Naprawde... musze..... walczyc.... arghhh..... au! wiemy kolego, wiemy dobrze :D
t0m3k Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 zainstalowalem i na drugi dzien odinstalowalem. mialem maly problem i zapytalem w watku na Evermotion dlaczego tak jest, odpowiedz brzmiala "bo tak jest zaprogramowany" nic o planowanych poprawkach. Po co pytac o komentarze skoro nie chce sie ich brac pod uwage. A jesli kogos interesuje problem to chodzilo o to, ze jesli kopia EC bedzie dzialac na jednym kompie to na drugim nie mozna bedzie sie zalogowac (konkretnie GG) mi sie czesto zdarza zostawic GG wlaczone w pracy i pozniej w domu przy logowaniu jestem automatycznie wylogowywany z tego ktory dziala w pracy. EC na to nie pozwala. i jeszcze jedno, jesli chcecie uzywac Skype przez EC to najpierw trzeba zainstalowac Skype w systemie :)
Paster03 Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Ktoś wie jak włączyć jezyk polski? ^^ daje w opcjach polski, ale potem nie ma ani zatwierdź ani nic...
!Ewert Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 100 lepszy od gg to na 100%. podoba mi sie że ma skype w sobie. Ale korzystam z aqq i nigdy tego nie zmienie ;) z resztą dobrzez vórek napisał że bardzo przypomina apple. Fajnie też sie przesyła pliki.
n-pigeon Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Jeśli (nie)działa jak ich strona internetowa to podziękuje.
t0m3k Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Black Mamba nie ma skype'a w sobie :) ma tylko wtyczke ktora korzysta z juz zainstalowanego skype'a wiec jesli nie ma go w systemie to instalowanie samego EC nie da mozliwosci korzystania z dobrodziejstw skype.
Paster03 Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Tak jak trochę się już z nim obeznałem to dobry bajer. Tylko pole wyszukiwania kontaktów, przynajmniej w czarnej skórce, jest bardzo słabo dostrzegalne, ale oprócz tego jest w porządku.
Bruneq Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 100 lepszy od gg to na 100%. podoba mi sie że ma skype w sobie. Ale korzystam z aqq i nigdy tego nie zmienie ;) z resztą dobrzez vórek napisał że bardzo przypomina apple. Fajnie też sie przesyła pliki. Yep, AQQ rox!:) A EC 1.0 mialem, probowalem, fajne, ale po co?!
CzAk1 Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Ja starą wersję kiedys testowałem...ale miałem problem z gg. A jak to teraz działa?
naeq Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 a pomyśleć ze jestem w trakcie pisania własnego komunikatora z obsługą GG :)
Reanimator Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 ...nie moge...... nie powinienm..... walcz, do cholery!..... ARGH....... wez sie w garsc..... nieee........AAAAA!!....
dariusz Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Reanimator wyduś to z siebie w końcu:) Ja jedynki używam praktycznie od początku, nie jest zła. Dwójka do mnie nie przemawia.
Pionier Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 (edytowane) ...nie moge...... nie powinienm..... walcz, do cholery!..... ARGH....... wez sie w garsc..... nieee........AAAAA!!.... no powiedz ! jak sie wszyscy domyslalmy to pewnie bedzie cos w stylu 'jeeeeest wrescie jest, tak dlugo czekalem ! ' ; D edit: http://www.apple.com/ http://ec.evermotion.org/ 'THE WORLD HAS CHANGED' XD cizas Edytowane 27 Maj 2008 przez Pionier
Gotham Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 Ej, ale co to robi w nowinkach na głównej? Płytki everów to rozumiem, są powiązane z profilem stronki, ale to? Jakby wyprodukowali wełniane gacie to też by były w nowinkach? :D
-hpx- Napisano 28 Maj 2008 Napisano 28 Maj 2008 wełniane gacie w wersji 3D z dofem, blurem napewno by były!
Rekomendowane odpowiedzi