Napisano 26 Maj 200816 l Firma Evermotion zaprasza do testowania nowej wersji multikomunikatora Evermotion Communicator w wersji 2.0. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=178
Napisano 27 Maj 200816 l Czy wiecie jak CHOLERNIE trudno mi sie powstrzymac od zlosliwego komentarza w tym momencie? Naprawde... musze..... walczyc.... arghhh..... au!
Napisano 27 Maj 200816 l Czy wiecie jak CHOLERNIE trudno mi sie powstrzymac od zlosliwego komentarza w tym momencie? Naprawde... musze..... walczyc.... arghhh..... au! wiemy kolego, wiemy dobrze :D
Napisano 27 Maj 200816 l zainstalowalem i na drugi dzien odinstalowalem. mialem maly problem i zapytalem w watku na Evermotion dlaczego tak jest, odpowiedz brzmiala "bo tak jest zaprogramowany" nic o planowanych poprawkach. Po co pytac o komentarze skoro nie chce sie ich brac pod uwage. A jesli kogos interesuje problem to chodzilo o to, ze jesli kopia EC bedzie dzialac na jednym kompie to na drugim nie mozna bedzie sie zalogowac (konkretnie GG) mi sie czesto zdarza zostawic GG wlaczone w pracy i pozniej w domu przy logowaniu jestem automatycznie wylogowywany z tego ktory dziala w pracy. EC na to nie pozwala. i jeszcze jedno, jesli chcecie uzywac Skype przez EC to najpierw trzeba zainstalowac Skype w systemie :)
Napisano 27 Maj 200816 l Ktoś wie jak włączyć jezyk polski? ^^ daje w opcjach polski, ale potem nie ma ani zatwierdź ani nic...
Napisano 27 Maj 200816 l 100 lepszy od gg to na 100%. podoba mi sie że ma skype w sobie. Ale korzystam z aqq i nigdy tego nie zmienie ;) z resztą dobrzez vórek napisał że bardzo przypomina apple. Fajnie też sie przesyła pliki.
Napisano 27 Maj 200816 l Black Mamba nie ma skype'a w sobie :) ma tylko wtyczke ktora korzysta z juz zainstalowanego skype'a wiec jesli nie ma go w systemie to instalowanie samego EC nie da mozliwosci korzystania z dobrodziejstw skype.
Napisano 27 Maj 200816 l Tak jak trochę się już z nim obeznałem to dobry bajer. Tylko pole wyszukiwania kontaktów, przynajmniej w czarnej skórce, jest bardzo słabo dostrzegalne, ale oprócz tego jest w porządku.
Napisano 27 Maj 200816 l 100 lepszy od gg to na 100%. podoba mi sie że ma skype w sobie. Ale korzystam z aqq i nigdy tego nie zmienie ;) z resztą dobrzez vórek napisał że bardzo przypomina apple. Fajnie też sie przesyła pliki. Yep, AQQ rox!:) A EC 1.0 mialem, probowalem, fajne, ale po co?!
Napisano 27 Maj 200816 l Ja starą wersję kiedys testowałem...ale miałem problem z gg. A jak to teraz działa?
Napisano 27 Maj 200816 l a pomyśleć ze jestem w trakcie pisania własnego komunikatora z obsługą GG :)
Napisano 27 Maj 200816 l ...nie moge...... nie powinienm..... walcz, do cholery!..... ARGH....... wez sie w garsc..... nieee........AAAAA!!....
Napisano 27 Maj 200816 l Reanimator wyduś to z siebie w końcu:) Ja jedynki używam praktycznie od początku, nie jest zła. Dwójka do mnie nie przemawia.
Napisano 27 Maj 200816 l ...nie moge...... nie powinienm..... walcz, do cholery!..... ARGH....... wez sie w garsc..... nieee........AAAAA!!.... no powiedz ! jak sie wszyscy domyslalmy to pewnie bedzie cos w stylu 'jeeeeest wrescie jest, tak dlugo czekalem ! ' ; D edit: http://www.apple.com/ http://ec.evermotion.org/ 'THE WORLD HAS CHANGED' XD cizas Edytowane 27 Maj 200816 l przez Pionier
Napisano 28 Maj 200816 l Ej, ale co to robi w nowinkach na głównej? Płytki everów to rozumiem, są powiązane z profilem stronki, ale to? Jakby wyprodukowali wełniane gacie to też by były w nowinkach? :D