Skocz do zawartości

Polska na Euro: 52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Polska na Euro:

• zdobędzie Mistrzostwo
      7
    • wyjdzie z grupy i nic więcej
      13
    • wygra z Niemcami ale nie wyjdzie z grupy
      2
    • nie wyjdzie z grupy bo Żurawski nie strzeli karnego
      3
    • odda mecze. "Why? For Money"
      9
    • wszystko mi jedno, ważne, że można się napić
      18

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie - wszystko co związane z Euro.

To może na początek wynik Polska-Niemcy.

Chciałbym wierzyć w zwycięstwo ale, że moja realistyczna część nie pozwala to powiem 2:1 dla Niemców

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 4,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

3:1 Niemcy ale chcialbym zeby to Polska wygrala

Edytowane przez hcpiter

Napisano
0:0 Będzie

tez podobnie mysle... ew. 1:1 max (ale co to by bylo gdybysmy jednak wygrali-kiedys musi byc z nimi ten pierwszy raz :D)

Napisano

A ja stawiam, że Polska wygra, choć jest to tak możliwe jak to, że kiedyś skończę jakiś projekt :D

Napisano

A widzieliscie to?

Polska - niemcy - 08.06.2008

08 + 06 = 14

2 + 0 + 0 + 8 = 10

czyli razem

1410

Także myślę że wygramy ;)

Napisano

dokladnie mgr Ziomek wie co mowi... jak to na jutubie jest

Polska 1410 vs 0 Niemcy

Napisano

Polska wygra i koniec. Nie po to kupiłem 12 pak Tyskiego żeby flage dostać i ją sciągnać po 1szym meczu:D

Napisano
  • Autor

SSn4k3 - Ale czy wygraja czy przegrają i tak można to obalić :P

Napisano

wygramy wygramy wygramy!!!

Będzie rewanż i są realne szanse na to że jeśli chłopaki nie pękną psychicznie to mamy szanse:D

Leo potrafi motywować, więc jeśli Niemcy przegrali by z Polską to mieli by nie lada problem... ;)

Chorwacja uwierzyła by że ten niby czołg można zatrzymać to po ptokach... :P :D

Zobaczymy jak będzie!!!

P.s.

Pozdrawiam wszystkich którzy nie wierzyli w awans do Euro 2008... ;)

Napisano

uf...to bede po robocie juz!:D dziex

z regoly nie ogladam meczy, ale polska tak rzadko jest w mistrzostwach ze musze ogladnac!:D

Napisano

Bądzmy realni dla polski będzie tylko 15:0 . Heh he żartuje patrząc real to 1:0 dla Polski

Napisano

do bani to - wstaw ankiete i wpisz 15 przewidywanych wariantów i wtedy zobaczymy

Napisano

marudny jestem - nie podoba mi się (ale nie musi)

gdzie opcja - przegra ze szkopami ale wyjdzie z grupy ?

miałem na myśli warianty liczbowe najblizszego meczu ale spoko

Napisano

Właściwie to żadna opcja mi nie pasuje...Najblizsza jest mi ostatnia...ale jestem abstynent o_O

Niech będe patriotą...i zaznacze "wygra z Niemcami ale nie wyjdzie z grupy" :)

Właściwie o co tyle szumu?

Napisano

Tak, to ja zaglosowalem ze zdobedziemy mistrzostwo! Trzeba wierzyc w chlopakow XD poza tym ziomuś mnie zmotywowal :D

Napisano

i tak wszyscy będą świętować zwycięstwo Kubicy i zapomną o porażce z Niemcami chociaż liczę na remis 1:1 ale to tylko jak sobie Niemcy samobója wbiją:)

Napisano

Rok bitwy pod grunwaldem :D But...

>> 08.06.2008

8+11=19

6+33=39

czyli 1939 >> W tym roku rozpoczęła się II Wojna Światowa gdzie Polacy dostali baty

Napisano

Ale skad ty wziales 11 i 33? W ten sposob to mozna kazda date w dowolna inna zamienic :D Poza tym szwaby przegraly 2wś.

Napisano

ziomuś dobre:P

ważne że będzie miła atmosfera... i za to pewnie większość lubi mistrzostwa... ;)

pozdrawiam!

Napisano

No, z opisu gg owcy to ściągnełem ;)

ale jak to nie jest dobra wróżba to nie wiem co nią może być ;)

Napisano

co sądzicie o meczu otwarcia???

bo będąc obiektywnym to sędzia zawalił karnego... była ewidentnie ręka, tor lotu piłki został zmieniony i nic... :/

Napisano

Floo chodzi ci o ta podniesiona reke? No niby tak ale mieli dzieki temu swietna okazje bo pilka wpadla pod nogi ktoremus i jeszcze dobitka byla, wiec mysle ze nie powinni czuc sie skrzywdzeni. Sami schrzanili. Prawda jest taka ze gdyby strzelili wtedy to kazdy mowilby - dobrze ze nie bylo karnego bo moze by nie strzelil :)

Napisano

szczerze to dla mnie powinien być karny tak czy tak... ;)

zobaczymy jak druga połowa meczu z Turcji z Portugalią wypadnie... ;)

Napisano

Jeszcze tylko kilka godzin do meczu. Ja obstawiam remis 1:1. Chociaż mój wrodzony optymizm zaczyna powoli brać górę i skłaniam się powoli do 2:1 dla Polski. Jeśli nawet przegramy, to trzeba pamiętać, że to nie tragedia. I tak możemy wyjść wtedy z grupy :)

Napisano
  • Autor

Ciekawostka: Na mieście wiecej flag niż w Dzień Niepodległości :)

Napisano

DraB troszkę to nie bardzo... szkoda... :( Polacy chyba zbytnio się utożsamiają... Reprezentacje widzą jako coś pozytywnego - i dobrze, tylko szkoda że nie patrzą w ten sposób na dzień niepodległości... (chyba zbytnio kojarzą to z politykami, czyli coś negatywnego)

trzeba sie teraz wyposażyć w prowiant, zrobić odprawę i przygotować odpowiednio... :)

P.s.

czy u was również nie było głosu na polsacie przez dłuższy czas???

Słabo coś przygotowani, bo nie miałem głosu praktycznie od pewnej części meczu Portugali...

brak zegara i wyniku też jakoś mi nie odpowiada... :P

Napisano
  • Autor

Ekhm, jak Chorwacja pokona Niemców to jesteśmy w pupie? A jak bedzie remis to co?

Napisano

Chorwacja pokonała Szkopów :)

czyli jak się chce to jednak można...

Napisano

Kibicowalem Holandii ale 4:1 sie nie spodziewalem :D Holandia bedzie mistrzem i nie ma bata.

Napisano
  • Autor

Hah, czujecie się przygnębieni pomyślcie co teraz mają Czesi :)

Świetny mecz, był.

Napisano

Bez Komentarza, przez 2 lata i 4 lata nic się nie zmieniło więc i na przyszłość pewnie nic się nie zmieni, Piksar :D, pytania w ankiecie są tendencyjne ;). Powinieneś dodać opcję będą wracać do domu piechotą, z dużym bagażem złych doświadczeń.

//Pozdr.

Napisano

to było żałosne...spacerowali sobie po boisku...oni chyba myśleli że na wczasy pojechali...

Napisano

to bedzie wkoncu to mistrzostwo?

+

do pitera:

w 2012 bedzie koniec swiataaaaaaaaaaa, wiec nic z tego, moze w przyszlosci po dinozaurach, po oni chyba lepiej graja od polakow :O

Edytowane przez JunioR

Napisano

wygralismy ?:D a w 2012 wygramy ? A bedziemy musieli grac dalej o wyjscie ?:) a wogole co robi Wiedzmin Benchaker jak wroci do polski ?

edit:

Kto dzis zje*** znow sedzia ?;) czy moze ekipa... jak zawsze ?:D

Napisano

Yeeees, Niemcy przeszli, jak wygrają to chociaż zwrócą mi się pieniądze przepite przez te mistrzostwa. :D

A nasza reprezentacja nie zawiodła ;)...