dac77 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Dłonie fajnie wyszły. Czy ta poza to efekt strachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2010 chetnie zobacze final render, popracuj jeszcze nad ekspresją twarzy i desymetrią :) Hej dzięki,popracuje ale finalnego rendera to sie raczej nie spodziewaj,podejrzewam że zdążę się znudzić dużo wcześniej;) Dłonie fajnie wyszły. Czy ta poza to efekt strachu? Dzieki:)Chyba strachu,nie wiem znalazłem gdzieś taką fotkę i mi sie spodobała,aczkolwiek nie do końca jeszcze wyszło tak jak powinno:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2010 Szyderczy update:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 fajnie całkiem:) Fajnie ci te emocje wychodzą - już cię nie lubię cholera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Płacze bo mu ukradli spodnie? :D Bardzo masywne nogi i szeroko rozstawione w okolicach krocza. Ogólnie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Nogi zbyt rozbudowane i stopy zdecydowanie za duże we wszystkich wymiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Pępek mu wystaje chyba przez koszulkę :P Ogólnie pozytywnie i dobrze to wygląda. Fajnie, że mu charakter dodajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 fajnie fajnie :), stopy faktycznie minimalnie za duże i może kości udowe powinny być bardziej pod kątem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2010 hej,dzięki za komentarze,zgadzam sie że nogi za grubaśne i stopy za wielkie:) A tutaj mały czekoladowy update:).Poze trzeba by dopracować ale ...;) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 ale to kobieta jest ? bo jakos ma dlugie wlosy , chlopa srednio przypomina a jak kobieta to piersi nie ma wiec o co tu chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2010 A,właśnie to kobieta,piersi ma ale malutkie:),jak dokończe koszulke to może będzie lepiej widać:P.No cóż piękna nie jest nie każdy musi być miss polonia:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 fajne grubsze nogi, zrezygnowalbym jednak calkowicie z zaznaczania miesni, troche to odbiera kobiecosci, a rozumiem ze to zwykla turystka ;) twarz, rece i nogi no calosc troche malo kobieca, glownie twarz, troche chyba owal twarzy nie siedzi, ale grymas piekny ! powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 To jest pewnie Tereska ;] dlatego nic ma płasko :) Fajne, fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 ale ta lacha ma nogiiiiii!!!!! ja cie sune:D pewnie samolot przeciaga:D bardzo super, ubranie miazdzy, faldki itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 Hej,dzięki za komentarze,wziąłem pod uwagę rady(zwłaszcza Klicka o mięśniach) i troche ją przeleciałem na szybko smoothem;) Lepiej?Może fejsa jeszcze trochę smoothnąć? Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Chyba stopy są ciut za duże? Wydaje mi się również, że czoło jest zbyt guzowate, troszeczkę bym wygładził jego kształty, może dziewczyna nabrała by kobiecości. Ta maska trochę mnie rozczarowała, liczyłem na ciekawsze rozwinięcie postaci. Technicznie super, tutaj mogę tylko podpisać się pod wyrazami uznania poprzedników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 dalej ma bardzo meskie stopy i nogi.,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Mafida baaaardzo bardzo ladnie:)) (dziewczyna ma lekko meskie nogi ale to kwestia gustu:) ale prosze dopracuj faldki na ubraniu jeszcze i bedzie kompletny modelik:) ps zaskoczyles mnie 'kim bedzie ta laska i czego sie boi';D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Z twarzy trochę jak chłopak, tylko trudno mi określić na czym to polega. Za to wyraz twarzy dobrze wyszedł. Koszulka zbyt gumiasta (pasowałaby taka mokra, lepiąca się do ciała), spodenki fajne. Dojdzie coś obleśnego czego się boi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 albo kogo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 Hej,dzięki za komentarze:)Ciuszki jeszcze dopracuje chyba,narazie to raczej takie szkicowe gluty jeszcze.A czego czy kogo się boi,hmm nie mam pojęcia:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Nie chciało mi się poprawiać koszulki,zrobiłem ośmiornicę,che,che sorry:) To dziwne w łapie to miał być lizak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Fajnie, ale ja bym umieścił ośmiornicę w kole ratunkowym z głową kaczuszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 mogaby ten lizak mocniej trzymać (bardziej owinąć łapę). i chyba bym pomniejszyła i ośmiornicę i lizaka, bo dziwnie wygląda taki ogromny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Rządzi:) Musisz koniecznie skończyć to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ta postać to kobieta? Jeśli tak, to wygląda strasznie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ta postać to kobieta? Jeśli tak, to wygląda strasznie ;) ??????? Ale mnie zaskoczyłeś. Dla mnie jest oczywiste że to facet, tyle że ma trochę dziecinną twarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Hej,mniejsza ośmiornica,z mniejszym lizakiem.Kaczki nie chciało mi się robić:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Dziewoja powinna bardziej spoglądać na malca. No chyba że na scenie pojawi się jeszcze jakiś gigantyczny kalmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Ja pierniczę! Czad! Świetna scena i niesamowity skill! 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus23 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 jaka scena to prawie dioram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 niech Ci będzie dioram. Tak czy inaczej super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus23 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 tak, tak czy inaczej hehe łednie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2010 Hej,dzięki za komentarze:) Dopracowałem trochę koszulkę,gacie i włosy jeszcze nie ruszane. Nogi wydawały mi się za chude więc pogrubiłem :D Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 O rany, to rzeczywiście kobita. No piękna to ona nie jest i umięśniona mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 No, teraz to faktycznie jest kobieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Rewelacyjna robota. Kobitka ma świetne kształty IMO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Spore te bicepsy. Chyba na co dzień trenuje rzut młotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 ładne nóżki ;) hmm może trochę kobiecości nadałoby zmniejszenie delikatnie barków tak żeby miednica była od nich szersza, no i ten bic też minimalnie mniejszy. Z drugiej strony to już kwestia gustu, nie wiem jakia jest twoja koncepcja co do jej wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Z jednej strony rzeczywiście ona nie musi być ładna, ale z drugiej trochę za bardzo przypomina facetów których Ci się zdarza rzeźbić. A to już źle. Robiłeś ją z jakiejś refki? Zdecydowanie powinieneś poprawić tył nóg na wysokości kolan, zwłaszcza na zgiętej nodze. Ten wałeczek tam jest raczej nieanatomiczny. 2 refki, dzieci nie zaglądać: http://www.luki3d.com/duperele/refki/1.jpg http://www.luki3d.com/duperele/refki/2.jpg Bardzo mi się za to podoba jej wyraz twarzy i dłonie. Bardzo dobrze odwzorowałeś emocje, chociaż do tej przerażonej i zastygłej pozy pasowałby albo jakiś naprawdę duży potwór, albo jakaś drobnostka wielkości myszy;). I w ogóle być może ona odbiega od "przyjętego" kanonu urody, ale model jest bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2010 Dzięki za komentarze:) Wiem że umięśniona wyszła ale niestety miałem tylko jedną refkę 200X300pix z ujęciem głowy i dłoni.Akurat nie miałem żadnej chętnej modelki więc pstryknąłem fotkę swojej ręki jako refkę i wyszła zawodniczka rzutu młotem z barami jak enerdowska pływaczka:) Ale co tam ,mi się podoba przynajmniej zabawnie wygląda,taki lajtowy freestyle;) Luki Luki-dizęki za refki poprawię jej tego tłuszczaka na nodze:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Akurat nie miałem żadnej chętnej modelki Nawet żona nie chciała? :D Fajnie to wygląda. Jeszcze tylko małe poprawki + render i będzie git :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 ale niestety miałem tylko jedną refkę 200X300pix z ujęciem głowy i dłonigoogle się zepsuło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2010 Nawet żona nie chciała? :D Czyja żona?;) google się zepsuło? Taa,akurat tak łatwo znależć fotkę akurat takiej pozy,z takim ułożeniem rąk...łatwiej samemu zrobić zdjęcie. pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 ale nie musi być taka sama poza, można składać z różnych poz. chodzi o to żeby ręka i stopa nie wyglądała na męską. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 Ach,ona jest poskładana z różnych póz,ale w wypadku samej ręki i dłoni musiałem je mieć w odpowiednim położeniu.Dłoń i przedramię są trudne,w takiej pozycji jak u mojej panny nie umiałbym ich tak sobie z głowy czy z refek z ręką w innej pozycji wyrzeżbić.Za cieńki jestem jeszcze na takie zabawy z anatomią:) Stopa jest z refki kobiety:)Może miała męskie akurat:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Ładnie sobie poczynasz panie:-) Zrobiłeś mniej kobiecą panią, takie też można spotkać. Sam znam taką bardziej postawną, a i znam też taką co ma nawet wąsy także twoja jest jeszcze lajtowa:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Czyja żona?;)Na pewno nie moja ;) Wywnioskowałem to po dacie urodzenia ;] Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2010 forestt-Dzięki,pewnie że lajtowa,nie takie widziałem:) VegA92-Wnioskuj dalej:P Beauty shot;) Trzeba by gacie dopracowac ale już mi sie znudziło i zacznę coś nowego.Następną zrobię ładną:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Styczeń 2010 Share Napisano 22 Styczeń 2010 Bardzo fajne. Podoba mi się że nie kolejna anorektyczna modelka. Ale ze stopami kolega przesadził. Są zdecydowanie za duże i to jest jedyny element który mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi