Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj kocie w bitwie :)

Jestem przekonany ze ukryles rozmach swojej wizji przed naszymi oczami zeby nie ploszyc potencjalnych uczestnikow :D

Kurcze chyba skumalem (albo nie). TV strzelil mu headshota? Bo widze czerwona plame na karku.

Powodzenia.

Napisano

nie prrrszalony to nie białas z kosmitą tylko pilot wiimote wbity w telewizor, czytałem że to dość powszechne zjawisko dlatego wymyślili taką opaskę na nadgarstek żeby pilot nie wyleciał grając w baseball :D

powodzenia masta ;)

Napisano

SWRSC - dlaczego? Chodziło mi o siatkę napisu :P Chyba, że to tex :D

Napisano

Megajedwabisty efekt odbicia nieba/słońca w podłodze :)

W czym renderujesz? :]

Napisano

O i kurcze właśnie dlatego Majszter ma szacun u mnie za " foto " podejście do tematu grafiki, a nie jakieś ciągłe " zlikwiduj te przepalenia " ;)

Napisano

gorzej juz sie nie dalo pokazac tego wnetrza ? ;]

a ogolnie to powodzenia i czekam na pierwsze modele.

Napisano

Ten obok tv pokazuje fakasa temu w drzwiach? :D

Jak zrobiłeś materiał ekranu tv, że tak ładnie się odbija w meblach? :)

Napisano
O i kurcze właśnie dlatego Majszter ma szacun u mnie za " foto " podejście do tematu grafiki, a nie jakieś ciągłe " zlikwiduj te przepalenia " ;)

Przepalenia RlZ!

Tylko mental tak potrafi :*

Rozumiem Cię.

Wracając do ostatniego rendera, to nie mogę zrozumieć co to wbite w tego TV jest? Pilot?

Napisano

włosy genialne! uber-realistik. może kolor gdzieniegdzie zróznicować... światełko też lepsze. super się to zapowiada

Napisano

No no włosy cud miód i orzeszki :D Genialnie wyszło czekam na tex twarzy i będzie git!

Napisano

hymymy... albo mi się wydaje, albo paszcza ma spłaszczone usta :)

O, i... pokaż siatkę :D

Napisano

Wygląda trochę tak, jakby nosił perukę na peruce. Strasznie kanciaste te włosy...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności