Napisano 11 Lipiec 200816 l Witaj kocie w bitwie :) Jestem przekonany ze ukryles rozmach swojej wizji przed naszymi oczami zeby nie ploszyc potencjalnych uczestnikow :D Kurcze chyba skumalem (albo nie). TV strzelil mu headshota? Bo widze czerwona plame na karku. Powodzenia.
Napisano 11 Lipiec 200816 l Tam jakiś białas kopuluje z kosmitą... Nawet pilot pod telewizorem nie pozostał obojętny na taki obraz :P
Napisano 11 Lipiec 200816 l nie prrrszalony to nie białas z kosmitą tylko pilot wiimote wbity w telewizor, czytałem że to dość powszechne zjawisko dlatego wymyślili taką opaskę na nadgarstek żeby pilot nie wyleciał grając w baseball :D powodzenia masta ;)
Napisano 11 Lipiec 200816 l Autor czerwony to tatuś (ma kłopoty z ciśnieniem) tego żółtego tuż przed wyegzekwowaniem strasznych skutków awarii telweizora.
Napisano 13 Lipiec 200816 l Master hardcore modeling ;) dzięki, że się podzieliłeś siatką będą się z niej uczyły całe pokolenia :D
Napisano 14 Lipiec 200816 l Megajedwabisty efekt odbicia nieba/słońca w podłodze :) W czym renderujesz? :]
Napisano 14 Lipiec 200816 l O i kurcze właśnie dlatego Majszter ma szacun u mnie za " foto " podejście do tematu grafiki, a nie jakieś ciągłe " zlikwiduj te przepalenia " ;)
Napisano 15 Lipiec 200816 l gorzej juz sie nie dalo pokazac tego wnetrza ? ;] a ogolnie to powodzenia i czekam na pierwsze modele.
Napisano 18 Lipiec 200816 l Ten obok tv pokazuje fakasa temu w drzwiach? :D Jak zrobiłeś materiał ekranu tv, że tak ładnie się odbija w meblach? :)
Napisano 18 Lipiec 200816 l O i kurcze właśnie dlatego Majszter ma szacun u mnie za " foto " podejście do tematu grafiki, a nie jakieś ciągłe " zlikwiduj te przepalenia " ;) Przepalenia RlZ! Tylko mental tak potrafi :* Rozumiem Cię. Wracając do ostatniego rendera, to nie mogę zrozumieć co to wbite w tego TV jest? Pilot?
Napisano 18 Lipiec 200816 l a ja mam pytanie techniczne :) jak to możliwe że telewizor z taką dziurą nadal działa? :D
Napisano 19 Lipiec 200816 l Autor party- arch'n'dizajn z teksturą ekranu w luminance. Edytowane 31 Lipiec 200816 l przez Master Kiełbaster
Napisano 27 Lipiec 200816 l Autor Crap. Spotkało kogoś jeszcze to nieszczęście? Jest tu fast skin sss + fg + gi + sun + sky + mr exposure control.
Napisano 28 Lipiec 200816 l Autor po wywaleniu suna skaja i exposure control działa jak natura chciała morza szum, włosów test:
Napisano 28 Lipiec 200816 l włosy genialne! uber-realistik. może kolor gdzieniegdzie zróznicować... światełko też lepsze. super się to zapowiada
Napisano 28 Lipiec 200816 l No no włosy cud miód i orzeszki :D Genialnie wyszło czekam na tex twarzy i będzie git!
Napisano 31 Lipiec 200816 l hymymy... albo mi się wydaje, albo paszcza ma spłaszczone usta :) O, i... pokaż siatkę :D
Napisano 31 Lipiec 200816 l Autor brat :P choć niepodobny i tak wyszedł koszulka siateczka Edytowane 31 Lipiec 200816 l przez Master Kiełbaster
Napisano 4 Sierpień 200816 l świetna teksturka :D wygląda jak ludzka wersja laleczki chucky, taki rasowy młodociany kryminalista :D
Napisano 5 Sierpień 200816 l Wygląda trochę tak, jakby nosił perukę na peruce. Strasznie kanciaste te włosy...