Varmer Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 (edytowane) Powoli ale mam nadzieje że do przodu. speedy i niespeed Edytowane 13 Maj 2015 przez Varmer
Farvus Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Czołg i ta kobieta w szarościach bardzo fajnie wyszły. Nie ma zbędnych pociągnięć pędzla i jest uproszczona forma. Tak trzymać.
Varmer Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 (edytowane) PLS, mayk, Farvus, Shaggi - Ogromniaste dzięki panowie za tygodniową dawkę zapotrzebowania na motywacje. Farvus dzięki właśnie do tego dąże żeby zaczynać od prostej formy i jak najmniej machać pędzlem. Edytowane 15 Listopad 2008 przez Varmer
Varmer Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 refa :] http://img371.imageshack.us/my.php?image=dc213rc7.jpg
Coyote Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 fajna babeczka i niezła refka trochę nie pasuje mi dłoń ale reszta bardzo fajnie :)
maxbielecki Napisano 11 Grudzień 2008 Napisano 11 Grudzień 2008 widze ze Tobie te uproszczone formy leciutko ida. :) Swietne pracki.
Varmer Napisano 18 Luty 2009 Autor Napisano 18 Luty 2009 odkurzam.... ale ja się o π R dalam... taki wip/speed myszką dziergany (zamierzam kończyć, więc wszelkie sugestie na tym etapie mile widziane) i tak żeby się zmobilizować do złapania za skieczbuka, dwie martwe ołówczane 50x70 (odkryłem że nie umiem robić zdjęć :] ) pozdrawiam
emmilius Napisano 18 Luty 2009 Napisano 18 Luty 2009 Założe się że masz jakąś cichą umowę z Vision Express albo innym optykiem i dlatego wklejasz malutkie arty =]. To tak lekkim żartem. Gorset pierwszej pani kałbojki lekko ją wydłuża i nie wiem czy to złudzenie apteczne czy tak ma być. Bardzo mi się Twoje kolorki podobają, a jeżeli chodzi o ołówki to ja się jeszcze nie znam ale inni by pewnie chcieli też na kreskę popatrzeć (a że małe to sobie nie popatrzą) bo moim skromnym zdaniem ładnie to wyszło. Drugi obrazek ciekawie się zapowiada i chętnie bym zobaczył dokończony skoro to wip.
leszek_lenia Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 bardzo mi sie podoba ten speed myszka...cos pieknego.. ruch, ekspresja ta dynamika... super
leander Napisano 19 Luty 2009 Napisano 19 Luty 2009 Good stuff! Szczegolnie ten myszka. Sugestia tylko taka, zebys taka dynamike dalej utrzymal :)
Varmer Napisano 17 Maj 2010 Autor Napisano 17 Maj 2010 (edytowane) rozbujali się wszyscy na wiosnę to może i ja jakoś ruszę z miejsca (chociaż taki się ostatnio dekadentyzm na forum szerzy że nie wiem czy jest sens z łóżka wstawać ;] ) wipy? zakurzony martwiak jakiś i ekstre...eksperymenty ze skeczbukiem pozdrawiam ps: z lekkim opóźnieniem ale dzięki za te komenty zeszłoroczne ;] Edytowane 30 Czerwiec 2010 przez Varmer
SBT77 Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 Fajna martwa... co mi mówi, że sam muszę znowu zebrać się żeby malować martwe... :)
ICE Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 Mocny jestes, panna misiem ma chyba najseksowniejsze nogi na swiecie... no dobra moze nie, ale podolales. Brawo.
Rotcore Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 Pierwsza Pani zacnie... uznałbym to za finish raczej... druga owszem można jeszcze popracować, fajnie się wyłania scena... dobry skeczbuk, graficznie i kompozycyjnie wypasik, pozdro
Areien Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 nogi pannie z misiem dodaja uroku! :)) brawo za pracki ;))
KhazadThard Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 bardzo przyjemne prace, nic tylko wołać o więcej;)
Varmer Napisano 15 Lipiec 2010 Autor Napisano 15 Lipiec 2010 (edytowane) dzięki panowie! sobie na ostatnią chwilę zrobiłem ilustrację na fabrykowy "konkurs" raczej inspirowany naprawdę fajnym opowiadaniem niż chęcią walki na liczbę znajomych o uścisk ręki prezesa ;] www.fabryka.pl/konkurs pozdrawiam Edytowane 7 Listopad 2010 przez Varmer
Urbanboogie Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Huh, moim skromnym zdaniem ta okladka jest zdecydowanie najlepsza z tych wszystkich dotychczas zgloszonych, gud łerk!
Rotcore Napisano 15 Lipiec 2010 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgadzam się z powyższą opinią... mnie razi tylko imię i nazwisko pisane minuskułą... ogólnie gites, font mi się podobuje, pasuje... pozdro i życzę wygranej
Myszolinda Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Świetna praca, od razu zwróciłam na nią uwagę. Szkoda, że to głosowanie polega tylko na jednym :(
Varmer Napisano 18 Lipiec 2010 Autor Napisano 18 Lipiec 2010 (edytowane) Urbanboogie, Rotcore, Myszolinda dziękować mnie razi tylko imię i nazwisko pisane minuskułą... ja natomiast nie darze uczuciem majuskuły [: trochę szkicownika (z komóry...) żeby nie lecieć na pusto i znikam na tydzień edit : znajdzie się jakiś miły mod i zmieni mi tytuł teczki na po prostu "Teczka 2D : varmer" ? bo moich zmian niestety nie zapisuje... pozdrawiam Edytowane 18 Lipiec 2010 przez Varmer
Varmer Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 joel - dzieki męczę sobie starego speeda... raczej się warsztatowo bawię, bez oszałamiającego pomysłu na całość, więc nie wiem czy cisnąć to dalej... ? pozdrawiam
ICE Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Nie wiem, dlaczego jeszcze nikt nie odpowiedzial. Ja jestem zdecydowanie na tak, ten szkic ma w sobie to cos.
Paweł Kaczmarczyk Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Popracuj nad tym, ale w takiej formie też to świetnie wygląda i spokojnie można tak zostawić jako speed.
Varmer Napisano 7 Listopad 2010 Autor Napisano 7 Listopad 2010 dzięki panowie trochę pomęczyłem... i takie speedowanie
mrozik26 Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 Szkice wcześniejsze i ta pani teraz ... coś pięknego :)
KhazadThard Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 z nogą u pani coś chyba nie teges, oprócz tego bardzo przyjemne. będziesz jeszcze kontynuował to? stworek z drugiego speeda bardzo mi się podoba:) uwagę od niego odciąga te glizdowate coś z oczkami po prawej stronie, przez duży kontrast, chyba można to trochę złagodzić. tyle moich luźnych przemyśleń pozdro
Varmer Napisano 27 Listopad 2010 Autor Napisano 27 Listopad 2010 Areien, mrozik26 - dzięki KhazadThard - no właśnie z nogami nie mogłem się wstrzelić, obrazek na razie do szuflady nie mam na niego koncepcji znowu zabawa starym speedem...
Bedyk Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 lubie takie smialo malowane speedy. super dynamika, chociaż na 1 plan tez moglo jej troche skapnac, jak dla mnie chyba przydaloby sie troche blikow na pancerzach to może wysuneloby 1 plan do przodu, no i skoczek mogłby sie znalesc troszke po prawej to chyba bardziej lapałby sie w zlotym podziale/albo sie myle =] Fajne jakies refki?
KhazadThard Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 przyjemny spidzik, niewymęczony skoczek w prawo tak jak Bedyk napisał;)
Varmer Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Napisano 1 Styczeń 2012 witam znowu po długiej przerwie i znowu raczej tylko forma bez treści ale chyba najważniejsze że coś się dzieje (odpocznę od tego i pewnie jeszcze podciągnę) i trochę szkicownika podciągniętego w ps
Varmer Napisano 18 Marzec 2012 Autor Napisano 18 Marzec 2012 bezio, Denae - dzięki trochę pomęczyłem to ostatnie i coś nowego pozdrawiam
badassky Napisano 20 Marzec 2012 Napisano 20 Marzec 2012 Bardzo lubię ten styl. Ostatni jest naprawdę fajny.
Pasiterek Napisano 20 Marzec 2012 Napisano 20 Marzec 2012 A ja mam pytanie np tego ostatniego obrazka ostateczny efekt jest uzyskany dzięki pędzlom czy filtrom a może jakimś innym bajerom no i ile czasu zajęło ci namalowanie go?
WojtekFus Napisano 20 Marzec 2012 Napisano 20 Marzec 2012 Uahh. Dopiero odkryłem Twoją teczkę. Uwielbiam takie ekspresyjne pociągnięcia. Świetne kolorki. Chcę więcej! :D
Varmer Napisano 20 Marzec 2012 Autor Napisano 20 Marzec 2012 Bombadil - dzięki Pasiterek - raczej nie stosuje, a nawet nie znam zbyt wielu magicznych sztuczek; używam głównie jednego pędzla (z paczki od kapitana), wiadomo jakaś zabawa kontrastem i innymi suwakami, w tym ostatni na koniec całość wyostrzyłem i dodałem trochę ziarna. Jeśli chodzi o czas to nie mam pojęcia bo to są luźne rzeczy robione z doskoku między studiowaniem. Rothbart - też lubię ekspresyjne pociągnięcia :} teraz postaram się wrócić do szkicownika bo nadgarstek rdzewieje :} pozdrawiam
xmichalinx Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 te dwa ostatnie mega. lubie taki styl. ogolnie fajny design postaci, szczegolnie ta ruda
Varmer Napisano 1 Listopad 2012 Autor Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) hej! taki wip od którego muszę trochę odpocząć i dorzucić trochę datalu gratis martwa i szkicownik Edytowane 1 Listopad 2012 przez Varmer
WojtekFus Napisano 2 Listopad 2012 Napisano 2 Listopad 2012 A - częściej. B - więcej. C - Dzieciaki mają super klimat. Wykończ to :D
karola-j Napisano 5 Listopad 2012 Napisano 5 Listopad 2012 A - częściej. B - więcej. C - Dzieciaki mają super klimat. Wykończ to :D ↑ racja! racja!
Rekomendowane odpowiedzi