Napisano 3 Sierpień 200816 l Powoli ale mam nadzieje że do przodu. speedy i niespeed Edytowane 13 Maj 20159 l przez Varmer
Napisano 7 Sierpień 200816 l Czołg i ta kobieta w szarościach bardzo fajnie wyszły. Nie ma zbędnych pociągnięć pędzla i jest uproszczona forma. Tak trzymać.
Napisano 18 Sierpień 200816 l Autor PLS, mayk, Farvus, Shaggi - Ogromniaste dzięki panowie za tygodniową dawkę zapotrzebowania na motywacje. Farvus dzięki właśnie do tego dąże żeby zaczynać od prostej formy i jak najmniej machać pędzlem. Edytowane 15 Listopad 200816 l przez Varmer
Napisano 16 Listopad 200816 l fajna babeczka i niezła refka trochę nie pasuje mi dłoń ale reszta bardzo fajnie :)
Napisano 18 Luty 200916 l Autor odkurzam.... ale ja się o π R dalam... taki wip/speed myszką dziergany (zamierzam kończyć, więc wszelkie sugestie na tym etapie mile widziane) i tak żeby się zmobilizować do złapania za skieczbuka, dwie martwe ołówczane 50x70 (odkryłem że nie umiem robić zdjęć :] ) pozdrawiam
Napisano 18 Luty 200916 l Założe się że masz jakąś cichą umowę z Vision Express albo innym optykiem i dlatego wklejasz malutkie arty =]. To tak lekkim żartem. Gorset pierwszej pani kałbojki lekko ją wydłuża i nie wiem czy to złudzenie apteczne czy tak ma być. Bardzo mi się Twoje kolorki podobają, a jeżeli chodzi o ołówki to ja się jeszcze nie znam ale inni by pewnie chcieli też na kreskę popatrzeć (a że małe to sobie nie popatrzą) bo moim skromnym zdaniem ładnie to wyszło. Drugi obrazek ciekawie się zapowiada i chętnie bym zobaczył dokończony skoro to wip.
Napisano 19 Luty 200916 l bardzo mi sie podoba ten speed myszka...cos pieknego.. ruch, ekspresja ta dynamika... super
Napisano 19 Luty 200916 l Good stuff! Szczegolnie ten myszka. Sugestia tylko taka, zebys taka dynamike dalej utrzymal :)
Napisano 17 Maj 201014 l Autor rozbujali się wszyscy na wiosnę to może i ja jakoś ruszę z miejsca (chociaż taki się ostatnio dekadentyzm na forum szerzy że nie wiem czy jest sens z łóżka wstawać ;] ) wipy? zakurzony martwiak jakiś i ekstre...eksperymenty ze skeczbukiem pozdrawiam ps: z lekkim opóźnieniem ale dzięki za te komenty zeszłoroczne ;] Edytowane 30 Czerwiec 201014 l przez Varmer
Napisano 17 Maj 201014 l Fajna martwa... co mi mówi, że sam muszę znowu zebrać się żeby malować martwe... :)
Napisano 17 Maj 201014 l Mocny jestes, panna misiem ma chyba najseksowniejsze nogi na swiecie... no dobra moze nie, ale podolales. Brawo.
Napisano 17 Maj 201014 l Pierwsza Pani zacnie... uznałbym to za finish raczej... druga owszem można jeszcze popracować, fajnie się wyłania scena... dobry skeczbuk, graficznie i kompozycyjnie wypasik, pozdro
Napisano 15 Lipiec 201014 l Autor dzięki panowie! sobie na ostatnią chwilę zrobiłem ilustrację na fabrykowy "konkurs" raczej inspirowany naprawdę fajnym opowiadaniem niż chęcią walki na liczbę znajomych o uścisk ręki prezesa ;] www.fabryka.pl/konkurs pozdrawiam Edytowane 7 Listopad 201014 l przez Varmer
Napisano 15 Lipiec 201014 l Huh, moim skromnym zdaniem ta okladka jest zdecydowanie najlepsza z tych wszystkich dotychczas zgloszonych, gud łerk!
Napisano 15 Lipiec 201014 l Zgadzam się z powyższą opinią... mnie razi tylko imię i nazwisko pisane minuskułą... ogólnie gites, font mi się podobuje, pasuje... pozdro i życzę wygranej
Napisano 16 Lipiec 201014 l Świetna praca, od razu zwróciłam na nią uwagę. Szkoda, że to głosowanie polega tylko na jednym :(
Napisano 18 Lipiec 201014 l Autor Urbanboogie, Rotcore, Myszolinda dziękować mnie razi tylko imię i nazwisko pisane minuskułą... ja natomiast nie darze uczuciem majuskuły [: trochę szkicownika (z komóry...) żeby nie lecieć na pusto i znikam na tydzień edit : znajdzie się jakiś miły mod i zmieni mi tytuł teczki na po prostu "Teczka 2D : varmer" ? bo moich zmian niestety nie zapisuje... pozdrawiam Edytowane 18 Lipiec 201014 l przez Varmer
Napisano 17 Październik 201014 l Autor joel - dzieki męczę sobie starego speeda... raczej się warsztatowo bawię, bez oszałamiającego pomysłu na całość, więc nie wiem czy cisnąć to dalej... ? pozdrawiam
Napisano 17 Październik 201014 l Nie wiem, dlaczego jeszcze nikt nie odpowiedzial. Ja jestem zdecydowanie na tak, ten szkic ma w sobie to cos.
Napisano 17 Październik 201014 l Popracuj nad tym, ale w takiej formie też to świetnie wygląda i spokojnie można tak zostawić jako speed.
Napisano 7 Listopad 201014 l z nogą u pani coś chyba nie teges, oprócz tego bardzo przyjemne. będziesz jeszcze kontynuował to? stworek z drugiego speeda bardzo mi się podoba:) uwagę od niego odciąga te glizdowate coś z oczkami po prawej stronie, przez duży kontrast, chyba można to trochę złagodzić. tyle moich luźnych przemyśleń pozdro
Napisano 27 Listopad 201014 l Autor Areien, mrozik26 - dzięki KhazadThard - no właśnie z nogami nie mogłem się wstrzelić, obrazek na razie do szuflady nie mam na niego koncepcji znowu zabawa starym speedem...
Napisano 27 Listopad 201014 l lubie takie smialo malowane speedy. super dynamika, chociaż na 1 plan tez moglo jej troche skapnac, jak dla mnie chyba przydaloby sie troche blikow na pancerzach to może wysuneloby 1 plan do przodu, no i skoczek mogłby sie znalesc troszke po prawej to chyba bardziej lapałby sie w zlotym podziale/albo sie myle =] Fajne jakies refki?
Napisano 27 Listopad 201014 l przyjemny spidzik, niewymęczony skoczek w prawo tak jak Bedyk napisał;)
Napisano 1 Styczeń 201213 l Autor witam znowu po długiej przerwie i znowu raczej tylko forma bez treści ale chyba najważniejsze że coś się dzieje (odpocznę od tego i pewnie jeszcze podciągnę) i trochę szkicownika podciągniętego w ps
Napisano 18 Marzec 201212 l Autor bezio, Denae - dzięki trochę pomęczyłem to ostatnie i coś nowego pozdrawiam
Napisano 20 Marzec 201212 l A ja mam pytanie np tego ostatniego obrazka ostateczny efekt jest uzyskany dzięki pędzlom czy filtrom a może jakimś innym bajerom no i ile czasu zajęło ci namalowanie go?
Napisano 20 Marzec 201212 l Uahh. Dopiero odkryłem Twoją teczkę. Uwielbiam takie ekspresyjne pociągnięcia. Świetne kolorki. Chcę więcej! :D
Napisano 20 Marzec 201212 l Autor Bombadil - dzięki Pasiterek - raczej nie stosuje, a nawet nie znam zbyt wielu magicznych sztuczek; używam głównie jednego pędzla (z paczki od kapitana), wiadomo jakaś zabawa kontrastem i innymi suwakami, w tym ostatni na koniec całość wyostrzyłem i dodałem trochę ziarna. Jeśli chodzi o czas to nie mam pojęcia bo to są luźne rzeczy robione z doskoku między studiowaniem. Rothbart - też lubię ekspresyjne pociągnięcia :} teraz postaram się wrócić do szkicownika bo nadgarstek rdzewieje :} pozdrawiam
Napisano 22 Marzec 201212 l te dwa ostatnie mega. lubie taki styl. ogolnie fajny design postaci, szczegolnie ta ruda
Napisano 1 Listopad 201212 l Autor hej! taki wip od którego muszę trochę odpocząć i dorzucić trochę datalu gratis martwa i szkicownik Edytowane 1 Listopad 201212 l przez Varmer
Napisano 2 Listopad 201212 l A - częściej. B - więcej. C - Dzieciaki mają super klimat. Wykończ to :D
Napisano 5 Listopad 201212 l A - częściej. B - więcej. C - Dzieciaki mają super klimat. Wykończ to :D ↑ racja! racja!