yarosh Napisano 30 Lipiec 2018 Autor Napisano 30 Lipiec 2018 (edytowane) a się odgrzebię odrobinę ;] Edytowane 30 Lipiec 2018 przez yarosh
polka dot Napisano 30 Lipiec 2018 Napisano 30 Lipiec 2018 fajny tajger, szukać okularów 3d? skojarzyło mi się z teledyskiem Masłowskiej btw
yarosh Napisano 21 Październik 2021 Autor Napisano 21 Październik 2021 siemanko, dawno mnie nie było i trochę z obiegu wypadłem, ale dalej działam do szuflady 🙂 7
yarosh Napisano 29 Listopad 2021 Autor Napisano 29 Listopad 2021 (edytowane) Edytowane 30 Listopad 2021 przez yarosh 4
yarosh Napisano 30 Listopad 2021 Autor Napisano 30 Listopad 2021 17 godzin temu, Soulinka12 napisał: mega ten busik !! 😄 Dzięki, mam jeszcze w zanadrzu trochę rzeczy 😄 5
KLICEK Napisano 30 Listopad 2021 Napisano 30 Listopad 2021 to dawaj wiecej 🙂 i jak cos, to zapraszam na wrzutki do galerii 🙂 https://max3d.pl/galeria/ 1
yarosh Napisano 6 Grudzień 2021 Autor Napisano 6 Grudzień 2021 (edytowane) W dniu 30.11.2021 o 10:40, KLICEK napisał: to dawaj wiecej 🙂 i jak cos, to zapraszam na wrzutki do galerii 🙂 https://max3d.pl/galeria/ chciałbym regularnie wrzucać i tworzyć, ale niestety malutko czasu mi zostaje. Do galerii to jeszcze za wysokie progi 🙂 Edytowane 6 Grudzień 2021 przez yarosh 4
michalo Napisano 6 Grudzień 2021 Napisano 6 Grudzień 2021 Jakie za wysokie progi? Ja wrzucam 🙂 Fajny styl, taki miły dla oka. Widział by to we wszelkiej maści książkach i podręcznikach dla dzieci. 2
yarosh Napisano 7 Grudzień 2021 Autor Napisano 7 Grudzień 2021 (edytowane) W dniu 6.12.2021 o 09:30, michalo napisał: Jakie za wysokie progi? Ja wrzucam 🙂 Fajny styl, taki miły dla oka. Widział by to we wszelkiej maści książkach i podręcznikach dla dzieci. Miło mi, ale trochę różnice zauważam w poziomie :). Nie mam szczęścia do zleceń na razie 🙂 Edytowane 9 Grudzień 2021 przez yarosh 5
Destroyer Napisano 7 Grudzień 2021 Napisano 7 Grudzień 2021 4 minutes ago, yarosh said: Miło mi, ale trochę różnice zauważam w poziomie :). A pi***lisz Pan 🙂 Bardzo fajne obrazki, proste ale przyjemne dla oka i jest w nich jakaś harmonia kolorów i kształtów i dobrze się na to patrzy więc nie biczować się tylko wychodzić z podejściem " to jest dzieło mojego życia, zachwycajcie się, a jak się komuś nie podoba to wp***ol" i od razu będzie szacunek wśród kolegów artystów albo chirurgów szczękowych 😄 Ciśnij dalej i się nie poddawaj, jak już Ci się uda gdzieś zaczepić to potem powinno już iść z górki. 3
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2021 Napisano 9 Grudzień 2021 super 🙂 wrzuc tez w galerie to bede mogl rekomendowac 🙂 https://max3d.pl/galeria/ 2
yarosh Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Napisano 9 Grudzień 2021 39 minut temu, KLICEK napisał: super 🙂 wrzuć też w galerie to będę mógł rekomendować 🙂 https://max3d.pl/galeria/ wrzucone pierwsze koty za płoty 7
yarosh Napisano 16 Grudzień 2021 Autor Napisano 16 Grudzień 2021 szkice to to na co czas mi pozwala ostatnio jedynie, przydałoby się robotę zmienić ;D 7
yarosh Napisano 18 Styczeń 2022 Autor Napisano 18 Styczeń 2022 trochę starych rzeczy o których zapomniałem 🙂 5
yarosh Napisano 18 Styczeń 2022 Autor Napisano 18 Styczeń 2022 1 minutę temu, KLICEK napisał: swietne 🙂 miód na me serce 🙂 5
RaVirr Napisano 18 Styczeń 2022 Napisano 18 Styczeń 2022 13 godzin temu, yarosh napisał: trochę starych rzeczy o których zapomniałem 🙂 MEGA, super estetyczne i przyjemne dla oka 🙂
yarosh Napisano 19 Styczeń 2022 Autor Napisano 19 Styczeń 2022 8 godzin temu, RaVirr napisał: MEGA, super estetyczne i przyjemne dla oka 🙂 Dziękuję, ciesze się że nie tylko mi się to spodobało, ostatnio mam problem z samoakceptacją xD. Odgrzebałem to ostatnio i sam się zdziwiłem że w sumie tak fajnie wyszło Fajnie mi się tworzyło i można układać kilka rodzajów samochodów z różnych dostępnych cześć na kilku tłach, finalnie nie wiem czy w ogóle to wyszło jako grywalny produkt. Szkoda ze nie ogarniam sam zaprogramowania takiej ubieranki 😛 2
yarosh Napisano 23 Luty 2022 Autor Napisano 23 Luty 2022 ostatnio udało mi się coś takiego zdziałać 🙂 3
yarosh Napisano 18 Marzec 2022 Autor Napisano 18 Marzec 2022 coś nowego próbuję, ale jeszcze cały czas długa droga 5
yarosh Napisano 24 Marzec 2022 Autor Napisano 24 Marzec 2022 i wersja sedan Trzeba się na jakieś szkolenie wybrać w końcu :) 3
yarosh Napisano 24 Marzec 2022 Autor Napisano 24 Marzec 2022 Godzinę temu, michalo napisał: Wybieraj się bo potencjał masz b. duży. polecano mi fenomenarium, może uda się w końcu zebrać
Destroyer Napisano 2 Kwiecień 2022 Napisano 2 Kwiecień 2022 (edytowane) To jest wektor? Wygląda bardzo dobrze, odbicia na lakierze super tylko koła i felgi trochę odstają bo są płaskie i matowe w porównaniu do karoserii. Edytowane 2 Kwiecień 2022 przez Destroyer 1
yarosh Napisano 2 Kwiecień 2022 Autor Napisano 2 Kwiecień 2022 7 godzin temu, Destroyer napisał: To jest wektor? Wygląda bardzo dobrze, odbicia na lakierze super tylko koła i felgi trochę odstają bo są płaskie i matowe w porównaniu do karoserii. Tak wektor, w końcu zaczynają te auta powoli wychodzić. Zawsze chciałem sìę naumieć 😊. Felgi realnie są takie w miarę, ale rzeczywiście zeby lepiej się komponowało to warto by podkręcić. Muszę monitor kupić bo mój się pobił 😆 1
Destroyer Napisano 2 Kwiecień 2022 Napisano 2 Kwiecień 2022 No to lakierek wyszedł bardzo fajnie ale koła w szczególności opony to by się tam przydała jakaś warstwa cienia i budowania jakiejś formy bo jest bardzo płasko. Tak czy inaczej najlepszy Twój samochód so far 🙂 Możesz sobie przybić piątkę bo zasłużyłeś 🙂 2
Sebazx6r Napisano 3 Kwiecień 2022 Napisano 3 Kwiecień 2022 W oponach chyba jest problem z perspektywa. Poza tym 🙂 1
yarosh Napisano 6 Kwiecień 2022 Autor Napisano 6 Kwiecień 2022 Dzięki bardzo za pokrzepiające słowa, perspektywa kół to zawsze bolączka u mnie :(. Muszę poprawić kilka szczegółów żeby juz zamknąć ta grafikę 🙂 Dla porównania jeden z pierwszych samochodów, tyle ze z wyobraźni 🙂 wybaczcie za jakość 3
yarosh Napisano 22 Kwiecień 2022 Autor Napisano 22 Kwiecień 2022 Trochę szkiców na kolanie, brak czasu na coś konkretnego 7
yarosh Napisano 23 Kwiecień 2022 Autor Napisano 23 Kwiecień 2022 15 godzin temu, Destroyer napisał: Bardzo fajne rysunki, podoba się 🙂 Dziekuję. Wszelkie wskazówki ukierunkowanie mile wskazane i okraszone wdzięcznością
michalo Napisano 23 Kwiecień 2022 Napisano 23 Kwiecień 2022 Mi też się podobają. Trochę chyba ci proporcje uciekają przy tych głowach i tej postaci ostatniej. 1
yarosh Napisano 26 Kwiecień 2022 Autor Napisano 26 Kwiecień 2022 W dniu 23.04.2022 o 13:19, michalo napisał: Mi też się podobają. Trochę chyba ci proporcje uciekają przy tych głowach i tej postaci ostatniej. Zgadza się miało być napompowanie kombinezonu wokół postaci taki styl kombinezonu nurka z lat 40 ale trochę za bardzo pojechałem. Moje oczy mnie zawodzą przez astygmatyzm niestety imi się wydaje prosto 😔
michalo Napisano 26 Kwiecień 2022 Napisano 26 Kwiecień 2022 45 minut temu, yarosh napisał: Zgadza się miało być napompowanie kombinezonu wokół postaci taki styl kombinezonu nurka z lat 40 ale trochę za bardzo pojechałem. Moje oczy mnie zawodzą przez astygmatyzm niestety imi się wydaje prosto 😔 Obszerność kombinezonu jest spoko, ale jak sobie wyobrażam tam ludka to zdawało mi się, że proporcjonalnie coś jest nie tego. Ale to może bytć tylko wrażenie przez to, ze jego prawa ręka jest wyciągnięta do przodu co trochę zmienia perspektywę. 1
yarosh Napisano 26 Kwiecień 2022 Autor Napisano 26 Kwiecień 2022 1 godzinę temu, michalo napisał: Obszerność kombinezonu jest spoko, ale jak sobie wyobrażam tam ludka to zdawało mi się, że proporcjonalnie coś jest nie tego. Ale to może bytć tylko wrażenie przez to, ze jego prawa ręka jest wyciągnięta do przodu co trochę zmienia perspektywę. Z racji tego że nie Ty jeden mi na to zwróciłeś uwagę, jest to coś do poprawienia i ma wpływ na czytelność koncepcji. 1
yarosh Napisano 8 Czerwiec 2022 Autor Napisano 8 Czerwiec 2022 hejak dawno mnie nie było, ale życie nie rozpieszcza nadmiarem czasu, ostatnio obczajam blendera i robie radosne model bashingi pod późniejsze malowanie. 2
Rekomendowane odpowiedzi