Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

BAAAAAARdzo fajne....Amoku dawno nic nam nie pokazywalesz.... ^-^ Super. Wiecej takich prac.

Pozdrawiam Jonek

edit:

czy moglbys pokazać, w kilku obrazkach kolejny stopień subdivision, tego modelu ... ^-^

Edytowane przez Jonasz_Real
Napisano

Hej Krzysiek, swietna robota. Rendery wygladaja jak zdiecia zrobione w jakims ciemnym muzeum, super glebia wyszla. O detalach nie bede sie rozpisywal :)

Pozostaje zalowac ze do teraz nie zabralem sie za zbrusha.

pozdrawiam

Napisano (edytowane)

oraz mały making of

zaczynałem od pojedynczej zwartej bryły , następnie wyprowadzałem w miarę anatomiczne kształty

na koniec wyżyłem sie do końca robiąc destrukcje modelu , pęknięcia deformacje złuszczenia itp...

finalny model 281 mil Poli

Edytowane przez Amok
Napisano

o matko - rzeczywiscie kojarzy sie z Beksinskim momentalnie - nie wiem czy odbierasz to jako plus czy minus ale mi sie podoba- faktycznie bardzo przekonywujaco to wyglada - chcialbym miec taka figurke w mieszkaniu

Napisano

Bardzo ciekawe rendery, im większe, im więcej widać tego szaleństwa drobnych form tym ładniej i bardziej przekonująco to wygląda. Tylko... im mniejsze, im bardziej do ogółu się przechodzi tym gorzej, niedopracowana poza, brakuje większych dopracowanych kształtów, mas, struktur...

Ale tak ogólnie to za to klimatyczne, całkiem romantyczne r2.jpg jestem na tak.

Napisano

Przyłączam się do ochów i achów. Beksiński stworzył kanon, dzięki któremu teraz każda spowita w pajęczyny mumia nieodzownie będzie się kojarzyła z nim właśnie...

Ciekaw jestem ile Ci ta dłubanina zajęła?

Napisano

Ładnie. Brawa i za model i za bardzo ładne renderingi. Szkoda że takie prace nie mają szans na awarda na CGT, za to dostają je marne fotomontaże :(. Powodzenia w dalszych pracach.

Pozdrawiam

Napisano

naprawdę świetne.. tak jak napisał leander ciężko uwierzyć że te postacie nie istnieją na prawdę.... myślałeś też o zrobieniu kilku innych prac z podobnym beksińskim stylem? bo naprawdę miło było by popatrzeć :]

Napisano

Witam!!

hmmm czy tylko ja widze, ze modele sa bardzo slabe ? dziwie sie, ze wszyscy tak to chwala, ze rewelka itp. renderki spoko wygladaja ale modele (jak dla mnie) porazka

krztalty nie dopracowane wygladajace jak zabawa poczatkujacego w zbrushu ktory napchal sto milionow poligonow tylko po to zeby bylo a krztalty czli podstawy sa slabiutkie detal troche to maskuje ale tez (wedlug mnie) nie jest za dobry

ogolnie jak dla mnie to slabo choc render wyglada fajnie gdyby tylko model byl lepszy...

Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam...

choc moze ja sie myle...

pozdro

Napisano

nielot007

Zgadzam się w 100 %

Moim zdaniem tu dużo działa specyficzna estetyka naszego forum, trochę wyczucia z fakturą i kojarzenie z pewnym malarzem góru.

na Avarda nigdy!

Tylko niech autor nie zaraża się do krytyki, takowa zawsze musi być.

pozdro

Napisano

Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam...

De gustibum non disputanta.

Ja po prostu mam dość kolejnych cycatych elfek (ale tylko w CG ;) ), mięsiastych wojowników (to też w realu) i plastikowych samochodów.

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności