Amok Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 (edited) Hej wrzucam moją ostatnią zabawę w ZB [/url] Edited September 1, 2009 by KLICEK 1
WIERZBA Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Robota fajna - ożywiasz Beksińskiego :) . Kiedy patrzę to żałuję , że Bozia nie dąła mi tyle talentu , ciepliwości i czasu . Pozdrowienia
ttaaddeekk Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 to ladnie sie bawisz ;) swietne, taki beksinski^2
leander Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Pieknie. Strasznie przekonywujace te rendery. Tak to silnie dziala, ze z trudem dopuszczam mysl, ze te figurki nie istnieja w realnym swiecie.
Jonasz_Real Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 (edited) BAAAAAARdzo fajne....Amoku dawno nic nam nie pokazywalesz.... ^-^ Super. Wiecej takich prac. Pozdrawiam Jonek edit: czy moglbys pokazać, w kilku obrazkach kolejny stopień subdivision, tego modelu ... ^-^ Edited October 3, 2008 by Jonasz_Real
mirach Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Hej Krzysiek, swietna robota. Rendery wygladaja jak zdiecia zrobione w jakims ciemnym muzeum, super glebia wyszla. O detalach nie bede sie rozpisywal :) Pozostaje zalowac ze do teraz nie zabralem sie za zbrusha. pozdrawiam
dariusz Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 super praca, jak zawsze:) fajnie że żyjesz i coś dłubiesz dla siebie:] pozdrawiam
claude Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Przeraża mnie czasami że to forum jest zdominowane przez fanów Beksińskiego! Poza tym fajne Rendery, ciekawa struktura.
Amok Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Oj Darek i Daniel , co ja bym bez was zrobił :)
lashco Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 (edited) sczeka mi opadla kawal dobrej roboty Edited October 3, 2008 by jaras
Amok Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 (edited) oraz mały making of zaczynałem od pojedynczej zwartej bryły , następnie wyprowadzałem w miarę anatomiczne kształty na koniec wyżyłem sie do końca robiąc destrukcje modelu , pęknięcia deformacje złuszczenia itp... finalny model 281 mil Poli Edited October 3, 2008 by Amok
KLICEK Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 pracka rewelacja :) ale gdzies po drodze ucieklo te 281 mln poly ;)
Hindus Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 W pełni podpisuje sie pod tym co Tomek (Leander) napisał! Świetna sprawa - zwłaszcza renderki!
eco Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 o matko - rzeczywiscie kojarzy sie z Beksinskim momentalnie - nie wiem czy odbierasz to jako plus czy minus ale mi sie podoba- faktycznie bardzo przekonywujaco to wyglada - chcialbym miec taka figurke w mieszkaniu
Gotham Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bardzo ciekawe rendery, im większe, im więcej widać tego szaleństwa drobnych form tym ładniej i bardziej przekonująco to wygląda. Tylko... im mniejsze, im bardziej do ogółu się przechodzi tym gorzej, niedopracowana poza, brakuje większych dopracowanych kształtów, mas, struktur... Ale tak ogólnie to za to klimatyczne, całkiem romantyczne r2.jpg jestem na tak.
Shogun 3D Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Przyłączam się do ochów i achów. Beksiński stworzył kanon, dzięki któremu teraz każda spowita w pajęczyny mumia nieodzownie będzie się kojarzyła z nim właśnie... Ciekaw jestem ile Ci ta dłubanina zajęła?
Axis Mundi Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 to mój ulubiony klimat.. świetne , gratulacje 10/10
ferni Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Rzeźbiarsko !!! nr 4 renderka mi się najbardziej podoba.
ptfromscr Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 a ja sie zastanawialem na prawde czy to jest real foto z muzeum:P
Hynol Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ładnie. Brawa i za model i za bardzo ładne renderingi. Szkoda że takie prace nie mają szans na awarda na CGT, za to dostają je marne fotomontaże :(. Powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam
Grudzien Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 naprawdę świetne.. tak jak napisał leander ciężko uwierzyć że te postacie nie istnieją na prawdę.... myślałeś też o zrobieniu kilku innych prac z podobnym beksińskim stylem? bo naprawdę miło było by popatrzeć :]
nielot007 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam!! hmmm czy tylko ja widze, ze modele sa bardzo slabe ? dziwie sie, ze wszyscy tak to chwala, ze rewelka itp. renderki spoko wygladaja ale modele (jak dla mnie) porazka krztalty nie dopracowane wygladajace jak zabawa poczatkujacego w zbrushu ktory napchal sto milionow poligonow tylko po to zeby bylo a krztalty czli podstawy sa slabiutkie detal troche to maskuje ale tez (wedlug mnie) nie jest za dobry ogolnie jak dla mnie to slabo choc render wyglada fajnie gdyby tylko model byl lepszy... Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam... choc moze ja sie myle... pozdro
claude Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 nielot007 Zgadzam się w 100 % Moim zdaniem tu dużo działa specyficzna estetyka naszego forum, trochę wyczucia z fakturą i kojarzenie z pewnym malarzem góru. na Avarda nigdy! Tylko niech autor nie zaraża się do krytyki, takowa zawsze musi być. pozdro
Hynol Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam... De gustibum non disputanta. Ja po prostu mam dość kolejnych cycatych elfek (ale tylko w CG ;) ), mięsiastych wojowników (to też w realu) i plastikowych samochodów. Pozdrawiam
deshu Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 A ja oprocz tego czego Hynol ma dosyc, mam dosyc rowniez interiorow/exteriorow. Milo popatrzec. Bedzie wiecej renderow?
Recommended Posts