Amok Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 (edytowane) Hej wrzucam moją ostatnią zabawę w ZB [/url] Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez KLICEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 piekne tyle powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Robota fajna - ożywiasz Beksińskiego :) . Kiedy patrzę to żałuję , że Bozia nie dąła mi tyle talentu , ciepliwości i czasu . Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 super pierwsze ujecie jak fota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 to ladnie sie bawisz ;) swietne, taki beksinski^2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 oni są piękni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Pieknie. Strasznie przekonywujace te rendery. Tak to silnie dziala, ze z trudem dopuszczam mysl, ze te figurki nie istnieja w realnym swiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Przyłączam się do gratulacji. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) BAAAAAARdzo fajne....Amoku dawno nic nam nie pokazywalesz.... ^-^ Super. Wiecej takich prac. Pozdrawiam Jonek edit: czy moglbys pokazać, w kilku obrazkach kolejny stopień subdivision, tego modelu ... ^-^ Edytowane 3 Październik 2008 przez Jonasz_Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 masakrator! świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Hej Krzysiek, swietna robota. Rendery wygladaja jak zdiecia zrobione w jakims ciemnym muzeum, super glebia wyszla. O detalach nie bede sie rozpisywal :) Pozostaje zalowac ze do teraz nie zabralem sie za zbrusha. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 super praca, jak zawsze:) fajnie że żyjesz i coś dłubiesz dla siebie:] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Przeraża mnie czasami że to forum jest zdominowane przez fanów Beksińskiego! Poza tym fajne Rendery, ciekawa struktura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 3 Październik 2008 Autor Share Napisano 3 Październik 2008 Oj Darek i Daniel , co ja bym bez was zrobił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) sczeka mi opadla kawal dobrej roboty Edytowane 3 Październik 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 a gdzie makin'? :P wypasione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 3 Październik 2008 Autor Share Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) oraz mały making of zaczynałem od pojedynczej zwartej bryły , następnie wyprowadzałem w miarę anatomiczne kształty na koniec wyżyłem sie do końca robiąc destrukcje modelu , pęknięcia deformacje złuszczenia itp... finalny model 281 mil Poli Edytowane 3 Październik 2008 przez Amok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 pracka rewelacja :) ale gdzies po drodze ucieklo te 281 mln poly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 wypas ostry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 W pełni podpisuje sie pod tym co Tomek (Leander) napisał! Świetna sprawa - zwłaszcza renderki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 o matko - rzeczywiscie kojarzy sie z Beksinskim momentalnie - nie wiem czy odbierasz to jako plus czy minus ale mi sie podoba- faktycznie bardzo przekonywujaco to wyglada - chcialbym miec taka figurke w mieszkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Bardzo ciekawe rendery, im większe, im więcej widać tego szaleństwa drobnych form tym ładniej i bardziej przekonująco to wygląda. Tylko... im mniejsze, im bardziej do ogółu się przechodzi tym gorzej, niedopracowana poza, brakuje większych dopracowanych kształtów, mas, struktur... Ale tak ogólnie to za to klimatyczne, całkiem romantyczne r2.jpg jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Przyłączam się do ochów i achów. Beksiński stworzył kanon, dzięki któremu teraz każda spowita w pajęczyny mumia nieodzownie będzie się kojarzyła z nim właśnie... Ciekaw jestem ile Ci ta dłubanina zajęła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Pompeje i Herkulanum, masakra! ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Niesamowite, to ma w sobie coś, pełna sztuka 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axis Mundi Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 to mój ulubiony klimat.. świetne , gratulacje 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 7 Październik 2008 Share Napisano 7 Październik 2008 Rzeźbiarsko !!! nr 4 renderka mi się najbardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptfromscr Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 a ja sie zastanawialem na prawde czy to jest real foto z muzeum:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Ładnie. Brawa i za model i za bardzo ładne renderingi. Szkoda że takie prace nie mają szans na awarda na CGT, za to dostają je marne fotomontaże :(. Powodzenia w dalszych pracach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 naprawdę świetne.. tak jak napisał leander ciężko uwierzyć że te postacie nie istnieją na prawdę.... myślałeś też o zrobieniu kilku innych prac z podobnym beksińskim stylem? bo naprawdę miło było by popatrzeć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Witam!! hmmm czy tylko ja widze, ze modele sa bardzo slabe ? dziwie sie, ze wszyscy tak to chwala, ze rewelka itp. renderki spoko wygladaja ale modele (jak dla mnie) porazka krztalty nie dopracowane wygladajace jak zabawa poczatkujacego w zbrushu ktory napchal sto milionow poligonow tylko po to zeby bylo a krztalty czli podstawy sa slabiutkie detal troche to maskuje ale tez (wedlug mnie) nie jest za dobry ogolnie jak dla mnie to slabo choc render wyglada fajnie gdyby tylko model byl lepszy... Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam... choc moze ja sie myle... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 nielot007 Zgadzam się w 100 % Moim zdaniem tu dużo działa specyficzna estetyka naszego forum, trochę wyczucia z fakturą i kojarzenie z pewnym malarzem góru. na Avarda nigdy! Tylko niech autor nie zaraża się do krytyki, takowa zawsze musi być. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Hynnol--> takie prace awarda, za co ? bo nie kumam... De gustibum non disputanta. Ja po prostu mam dość kolejnych cycatych elfek (ale tylko w CG ;) ), mięsiastych wojowników (to też w realu) i plastikowych samochodów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 A ja oprocz tego czego Hynol ma dosyc, mam dosyc rowniez interiorow/exteriorow. Milo popatrzec. Bedzie wiecej renderow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi