Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Troche czasu nic do WIPa nie wrzucalem, teraz mozecie powyzywac na starucha. :)

przod ( przejscia na masce w okolicach swiatel oczywiscie nie beda takie kanciaste ) :)

8f719dd9b2ce8570.jpg

tyl in progress :) - krzywo ale poprawie

59903757c4c361e4.jpg

felga na szybko dla zabicia zmeczenia

c5d7ceddfcd31504.jpg

prezent, stary testowy render :)

06dd01791a966906.jpg

i jeszcze taki test w studio z x6 (tez stary)

d62edfb9d37d9355.jpg

Za wszelkie niedorobki przepraszam, poprawie sie

Edytowane przez ReflectVision
  • Like 1
  • Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nad tylnim nadkolem w studiu masz taka linie, jakbys nie zweldowal vertexow, ale drobiazgi sie nie licza (tzn takie co latwo poprawic;p), och i ach ogolnie;p

Napisano

pecet - dzia

JW_2305 - to studio takie :) w modelu takich bledow sie nie robi

Kliment - wiesz ze poprawione to po co podsycasz ogien ! ;x ;p

NVidia - moze kiedys nakrece tutka ;)

Stachu - sceneria bedzie :)

Napisano

Dobra mam już siatkę felgi, teraz tylko pytanie jak do tego doszłeś :] Ja poprostu nie umiem/ nie znam sposobu jak modelować coś co okrągłe, symetryczne (lub prawie symetryczne) i skomplikowane = gęsta siatka. Dla mnie to czarna magia. Tak patrze na tą siatke patrze a w myśli: " Tiaaaa banał ;) "

Pozdrawiam mistrza :)

PS: Płace przelewem za tutka ;)

Napisano (edytowane)

polecam wszystkim tutorial "falken rim". Tam jest ładnie opisane jak zrobić fajną felgę. Może niektórym się przyda - na podstawie tego można stosunkowo łatwo budować inne felgi :) Właśnie uploaduje, bo na necie trudno dorwać ten tutorial :/

EDIT: zuploadowałem http://www.sendspace.com/file/kzyan5 mam nadzieję że komuś się przyda! Reflect wybacz że Ci wątek zaśmiecam. Poza tym to materiał felgi wyszedł poprostu super!

Edytowane przez trosiek
  • Like 1
Napisano

podziwiam za cierpliwość:) moja siada po 20minutach kiedy próbuję wydziubać jakieś auto...

Wygląda bdb, czekam na dalsze up'y :)

Napisano

Weź Qba kurde nie zaśmiecaj forum takimi syfami, przecież tego się nie da oglądać :P A tak serio to ja... idę poszukać roboty w Biedronce, nic tu po mnie :) Super modelik, czapki i tupeciki z głów.

Pozdrawiam i czekam na więcej.

Napisano (edytowane)

dobrze widzisz javor, przesunely mi sie 3 vertexy lekko do gory w okolicach tylnej szyby (efekt uboczny modelowania z 1 obiektu) :) juz dawno tego nie ma

Za niedlugo up, chwilowo nie mialem czasu

edit. ktos wie czemu max nie pokazuje siatki powyzej 65k poly ?

Edytowane przez ReflectVision
Napisano

na ostatnim screenie to laczenie miedzy maska a zderzakiem mi sie nie podoba, po lewej stronie wyglada na wklesle:P Tak poza tym to bardzo ladnie, koncz juz to:P

Napisano

hey mam takie pytanko. bo ja tu z kolega radkiem probojemy dociec jak te odbicia są. no i własnie czy ty tak robisz ze dajesz texturke panoramy 360 na sphere i autko w srodku tej sphery czy jakimis innymi sposobami?