ReflectVision Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 (edytowane) Troche czasu nic do WIPa nie wrzucalem, teraz mozecie powyzywac na starucha. :) przod ( przejscia na masce w okolicach swiatel oczywiscie nie beda takie kanciaste ) :) tyl in progress :) - krzywo ale poprawie felga na szybko dla zabicia zmeczenia prezent, stary testowy render :) i jeszcze taki test w studio z x6 (tez stary) Za wszelkie niedorobki przepraszam, poprawie sie Edytowane 7 Listopad 2008 przez ReflectVision 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Sie schowaj z tym wipem, ludzi nie denrwuj :p Felga masakruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW_2305 Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Nad tylnim nadkolem w studiu masz taka linie, jakbys nie zweldowal vertexow, ale drobiazgi sie nie licza (tzn takie co latwo poprawic;p), och i ach ogolnie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 a co tam sie dzieje pod kółkami loga audii na feldze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Poproszę siatkę felgi :) Zrobiłbyś kiedyś tuta jak w poly modelować szybko i dobre felgi ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 'och' i 'ach' ;p tylko jesli nie jest to jakis na zlecenie to dawaj do jakiejs scenerii :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 pecet - dzia JW_2305 - to studio takie :) w modelu takich bledow sie nie robi Kliment - wiesz ze poprawione to po co podsycasz ogien ! ;x ;p NVidia - moze kiedys nakrece tutka ;) Stachu - sceneria bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Siatke proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 siatka auta bedzie jak skoncze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Auto jak auto - nowe to paskudne :P Ale model znakomity, jak zawsze zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Oj nie przesadzaj Marek, ten niezły faktycznie ale wcześniej to tak średnio bywało...ale młody jest to się podciągnie jeszcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Pracka jest znakomita :) Ten materiał felgi znasz z jakiegoś tutka czy sam wymyśliłeś?? :D Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 przeciez to prosty material wiec o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 s8 super fure se wybrales ,model wymiata bede zagladal,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Model super, zresztą jak zawsze. Chyba widze jakiegos bubla na feldze na samym srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 pisalem, ze naprawione a render stary testowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 qba, nie sciemniaj tylko popraw:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Dobra mam już siatkę felgi, teraz tylko pytanie jak do tego doszłeś :] Ja poprostu nie umiem/ nie znam sposobu jak modelować coś co okrągłe, symetryczne (lub prawie symetryczne) i skomplikowane = gęsta siatka. Dla mnie to czarna magia. Tak patrze na tą siatke patrze a w myśli: " Tiaaaa banał ;) " Pozdrawiam mistrza :) PS: Płace przelewem za tutka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Nvidia, ćwiczenie czyni mistrza... jak widać na załączonej ilustracji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 (edytowane) polecam wszystkim tutorial "falken rim". Tam jest ładnie opisane jak zrobić fajną felgę. Może niektórym się przyda - na podstawie tego można stosunkowo łatwo budować inne felgi :) Właśnie uploaduje, bo na necie trudno dorwać ten tutorial :/ EDIT: zuploadowałem http://www.sendspace.com/file/kzyan5 mam nadzieję że komuś się przyda! Reflect wybacz że Ci wątek zaśmiecam. Poza tym to materiał felgi wyszedł poprostu super! Edytowane 1 Listopad 2008 przez trosiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 No i elegancko, jak zawsze wiec ameryki nie odkryłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrześDuro Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Vip a juz jest na co popatrzec. Kawal sztuki z tą felą jesli chodzi o modelowanie. Oczywiscie pamietasz o wentylu? bd zagladał zdaje sie dosc czesto;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Grześ - wentyl bedzie, faktycznie zapomnialem w biegu :) grubości nadane + pare dupereli Pare bledow dostrzeglem jeszcze o tej porze, takze jutro beda dodlubane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 podziwiam za cierpliwość:) moja siada po 20minutach kiedy próbuję wydziubać jakieś auto... Wygląda bdb, czekam na dalsze up'y :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolin101 Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Niezły masz sprzęt. Ponad 220 tys poly i ponad 100 FPS fiu fiu ;-p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Trosiek: Dzięki ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Weź Qba kurde nie zaśmiecaj forum takimi syfami, przecież tego się nie da oglądać :P A tak serio to ja... idę poszukać roboty w Biedronce, nic tu po mnie :) Super modelik, czapki i tupeciki z głów. Pozdrawiam i czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 no Panie ReflectVision jest super, dobra robota już czekam na render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 jeśli dobrze widze to masz krzywą linie boczną - tą między górnymi krawędziami świateł przednich i tylnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 wow świetnie to wyglada, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Listopad 2008 Autor Share Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) dobrze widzisz javor, przesunely mi sie 3 vertexy lekko do gory w okolicach tylnej szyby (efekt uboczny modelowania z 1 obiektu) :) juz dawno tego nie ma Za niedlugo up, chwilowo nie mialem czasu edit. ktos wie czemu max nie pokazuje siatki powyzej 65k poly ? Edytowane 6 Listopad 2008 przez ReflectVision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 Dorzucam taki maly progressik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 ładnie to wygląda super siatka, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 maly upek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 nic więcej nie da się napisać poza tym ze jest super i że jesteś moim guru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz89016 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 jak zwykle genialnie xD nic dodać, nic ująć - a może coś szepniesz o studiu i materiale? ;D pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 na ostatnim screenie to laczenie miedzy maska a zderzakiem mi sie nie podoba, po lewej stronie wyglada na wklesle:P Tak poza tym to bardzo ladnie, koncz juz to:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 i taki bonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor_v Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 KAPITALNE moglbys zdradzic sekret studia? strasznie podoba mi sie rozlozenie odbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 ReflectVision ty i mrkrzysiek poprostu niszczycie mi czaszke takimi modelami :P szczena opada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Fajne ciemne studio:) takie jak lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 O kurtka! Ale świetne ujęcie. Może jeszcze jakiś dof na znaczek? :D Na prawdę mega praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 O maj gad! świetne! Jak zdjęcie normalnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 hey mam takie pytanko. bo ja tu z kolega radkiem probojemy dociec jak te odbicia są. no i własnie czy ty tak robisz ze dajesz texturke panoramy 360 na sphere i autko w srodku tej sphery czy jakimis innymi sposobami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 hdri . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Generalnie jakoś nie pasjonują mnie modele samochodów, ale jak się widzi coś takiego to koparka opada. Grtz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 super grill coś czuje że finał będzie piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Normalnie miażdżysz całe forum jeżeli chodzi o wózki jak dla mnie ... czekam na final ... Ale poważnie koparka opada ,dosłownie ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 no nie ;p felga z nudów :P dawaj tuta jak takie robisz. i powiedz mi jak zrobiles szybe ze ma takie ladne odbicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi