maury Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 mam nadzieję, że tą firankę namalowałeś na warstwie, żebyś mógł ją wymazać;P Lewa strona rysunku bardzo mi się podoba, ta butelka z woda wymiata (to ustronianka?:D), wszystko fajnie gdyby nie ta jakże kontrowersyjna zasłona, ale jak na kacu, to takie rzeczy się wybacza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 bardzo fajnie Ci to wychodzi, szczególnie dwie ostatnie pracki są super. Na wilku szukałem podpisu i nagle mnie olśniło. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 thx firana na warstwie była przez chwile.. nie moowie przecie ze nie korzystam z warstw :/ wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 11 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszolinda Napisano 11 Czerwiec 2010 Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Moim skromnym zdaniem pani ma chyba coś nie tak z klatką piersiową i samymi piersiątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 tiaa kurw ale gorąco ..jak nie powoodz to susza co za kraj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Buźka z przedostatniego dużo lepsza mimo rozstrzelenia oczu. W ostatnim ma coś z Sylvestra Stallone w ustach. Proporcje, rozmieszczenie, anatomia. W ostatnim dodatkowa praca z bryłą byłaby na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 (edytowane) z tymi gałami zawsze jest problem wystarczy chwila nieuwagi i rozłażą sie na boki jak starej kureeie ..heheh nogi ..ale ja te bledy widze tylko jak zwykle za poozno i niechce mi sie poprawiac..jak mozna namaznąc cos innego.. Edytowane 12 Czerwiec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 fajniste to... fajnie modelujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 O kurde. Teraz zaszalałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Ostatnie zacne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Lekkie i dojrzałe. Odstaje od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 thx rysowanie , malowanie ....kiedys myslalem ze to dwie zupełnie rożne sprawy teraz wiem ze to hu*a prawda jedno wychodzi w drugie.. przynajmniej na photoshopie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 lol chyba backed usunoł mi pare nagich szkicoow ..co za ciotyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Pewnie z zazdrości hehe =] albo że nie umieją tak malować albo że nie mają takich kobiet =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 14 Czerwiec 2010 Share Napisano 14 Czerwiec 2010 ostatnie kobiety bardzo dobrze wyszły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2010 heh no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 A masz w nos, lobuzie ty! Dobre te wszystkie b&w ostatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 ok jedna time capsule martwa natura heeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Żebyś czasem na bezpłodność nie padł... strzykasz tymi pracami jak szalony. Te linearne szkice miodne. Zazdroszczę tej lekkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Dużo, dobre. Tylko ten koleżka z przedostatniej wrzuty ma kciuk nie z tej strony co trzeba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 wiencej, wiencej... kolorki w martwej fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 thx bezpłodności nie ma szans :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 mocno zmutowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 extra ten ostatni, tak przejrzalem twoje pracki i zauwazylem jak cudnie i miodnie wychodzi ci metal od razu z gierkami IDsoftare typu doom3 czy quake 4 mi sie kojarzy ;] narysuj kiedys jakis koncept potworka-cyborga to na pewno bedzie miazdzyl ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PCZ Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Dobra teczka. Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2010 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 mała retrospekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Fajnie jest trzymać bryłę na poziomie, ale bez proporcji to jak sok pomarańczowy bez opakowania ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 karzełki mają swoje proporcje... wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Głównie miałem na myśli czerwonego kolesia, ale zawsze można zdyskredytować moją wypowiedź stwierdzeniem, że to jakiś mutant. Jeśli chodzi o tego na dole, to poza marginalnymi wręcz dysproporcjami tylko głowa zdaje się być za duża i rączki wydają się być za krótkie. Oczywiście nie odbieraj tego jako atak Sick, po prostu chciałem podzielić się spostrzeżeniami. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 (edytowane) glowa za duza bo ma cos na glowie ..wiec chcąc nie chcąc sie mu łeb powiększa a jesli proporcje mierzysz oldskoolowo "na glowy" to i cala koncpecja sie posypie zresztąąąou coraz lepiej mi to idzie..nie ma to jak samo krytyka hehe ::jedyny blod jaki zauwazylem w poprzednim i mnie wkur .. odleglosci od biodra do kolana...ale nie mozna miec wszystkiego heh Edytowane 13 Lipiec 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Wiesz jak na moje to wszystkie twoje ostatnie prace [ poprzednich nie widziałem] mają jedną wadę - problemy z proporcjami i jest to krytyka 100% poprawna, bo bryła wygląda ciekawie. A więc czekam na więcej prac, ale nastawionych obecnie na proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Dziwne to. Może nie ultra doskonała ale anatomia jest, bryła jest, a proporcje słabe. Czyli coś czego się uczy niby na początku i coś co jest najłatwiejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Właściwie to chyba tylko nogi nie grają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 ta niby wwszystko jest spoko ale jak chcesz sie dojebac to sie dojebiesz heeh eh. nic tu sie nie zmienia.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Ale ja tu Sick nie rozumiem twoich pretensji, na następny raz jak wrzucisz kolejną doskonałą pracę, to proszę uprzedź dopiskiem: Nie komentować - w pracy nie ma błędów. Chcesz, to się może jeszcze doczepię, że łamiesz regulamin swoją wypowiedzią. Dziękuję. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 sicksicksick : mnie sie podobaja Twoje prace...to ze karlowatosc bije od postaci wcale nie znaczy ze jest zle :) co kto lubi. najbardziej z teczki podoba mi sie ten malunek z demoniczna dziewczynka... a tak poza tym to fajnie ze ciagle malujesz.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 człowiek sie uczy cale zycie ..a karłowatosc to uwielbienie karykatury w malunkach jakoas idalne anatomicznie malunki mnie nudzą..ale widze ze sie powtarzam w temacie dlatego rysuje coraz wiecej i zastanawiam sie czy nie kupic cintiq 12 male to ale jednak cghyba bardziej naturalne tylko widze ze na tym są lagii opooznienia jakies w ruchu ...miał ktos stycznosc z tym urzadzeniem? Chcesz, to się może jeszcze doczepię, że łamiesz regulamin swoją wypowiedzią hehehaah zawsze w wszedzie p j b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 powykręcane ale mają charakter - concrete'ne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 wlasnie tez sie zastanawialem nad kupnem cintiq ale tego wielkiego...chyba 6 tysiecy kosztuje..to nie tak duzo...z tego co mi sie wydaje to tylko dwie osoby pracuja tu na tym..cpt i biglebowsky. wiec moze u nich trzeba by sie bylo dopytac. jak to sie spisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 Karykatury z poprzedniej strony przeswietne, ale mam wrazenie ze proporcje kurczaka z rysunku powyzej kloca sie z szesnastowiecznym kanonem piekna kurczaków ustalonym przez Michala Aniola. Chyba ze to jest czapla a nie kurczak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 14 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2010 nowy cintiq chyba 7 i trzy zera ..około; ten z 2048 czułością czy jakos tak wsumie tez bym sie uparl to, bym sobie sprawił zawsze to jakies nowe doswiadczenie.. ale wydadkoow ostatnio mam wchu.. wiec sie zastanawiam czy na tą chwile jest mi to wogule potrzebne..bo kieds bankowo sobie kupie..nawet dla samej zasdy.. Urbanboogie to nie kurczak !!to jest GOŁĄB krejizi On raczej na kanony to robi kupkee heeheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 chyba 6 tysiecy kosztuje..to nie tak duzo Chciałbym żeby z moich ust padły kiedyś takie słowa, ale na razie jestem jeszcze młody i mam czas na to żeby się tak ustawić. Może się kiedyś uda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptah Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 Cyanide - magiczne słowo "raty" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi