telthona Napisano 25 Listopad 2011 Napisano 25 Listopad 2011 w tym: http://img211.imageshack.us/img211/3669/autoportret1.jpg super kolory Ci wyszły. takie nieco przybruszone, ale mają super klimat. Ten ostatni robot też ma fajne kolorki :D nawet design jest spoko :D i poza też ok, wydaje sie taki zagubiony :D
Bedyk Napisano 26 Listopad 2011 Autor Napisano 26 Listopad 2011 rice: thx, wogole powinienem odejsc od tych statycznych konceptow, jakos tak jednak nie moge sie przemoc talthona: thx, zagubiony bo retro, jego czasy juz minely ;]
Monttsserat Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Dzisiejsze prace zdecydowanie bardziej podobają mi się niż poprzednie twarze. Ciekawa kreska i rozwiązania kolorystyczne.
mysz Napisano 20 Luty 2012 Napisano 20 Luty 2012 wypasik! szczególnie dwie ostatnie!!1! widac wiekszy luz i pewność, cos czego brakowalo w tych portreciwach wczesniejszych (chociaz pierwszy i pani na czerwonym tle sa spox!). pozdrrr
Soulinka12 Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 ten robocik z parasolką jest boski ^^ głosowałam na niego. XD Świetny luz .Zeniu przoduje XD
Rotcore Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 świetnie sobie ostatnio poczynasz, ale odniosę się tylko do ostatniego bo mam tylko chwilę... świetna postać, charakterna, dobre kolory... szczegół to brak zaznaczenia że butelka jest w tej kieszeni... chętnie zobaczyłbym mini serię takich postaci, jest gites, pozdro
Bedyk Napisano 30 Marzec 2012 Autor Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) Soulinka12, pums: thx Rotcore: thx, a z tą butelką to takie załamanie czasoprzestrzeni, ale całkowicie zamierzone=] A ostatnio zainspirowany archiwalnymi zdjęciami NYC wysmażyłem takiego placka: (uwagi jak zwykle mile widziane, zwłaszcza nt światła bo jechałem z nim na wolno=]) Edytowane 30 Marzec 2012 przez Bedyk wer
badassky Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 Ogółem jest bardzo fajne ale zbójnik wygląda jakby chciał coś po cichu wziąć ze stołu. I chyba coś z perspektywą jest nie tak.
sucharek Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 toż to Joker ;) też odnoszę wrażenie, że perspektywa sie tutaj posypała ale i tak ilustracja mi się podoba, bardzo przyjemne kolory :)
karola-j Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 Tak, coś jest nie tak z perspektywą. Poza tym praca z klimatem i dobrą kolorystyką.
Urbanboogie Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Kapitalne kolorki i swiatlo, co do perspektywy to mnie jakoś szczególnie nie razi, wyglada troche jak zakrzywienie soczewki, mysle ze daloby się to jeszcze nieco zaakcentowac w kilku miejscach niewielkim nakladem pracy, tak żeby efekt się bardziej bronił. Nie wiem czy Ci kolega Tomek przekazał, ale na podstawie twoich autoportretów rozpoznalem Cię przypadkiem na jakichs randomowych zdjęciach :D Gud dżab! :))
Bedyk Napisano 31 Marzec 2012 Autor Napisano 31 Marzec 2012 chyba jednak za wcześnie odłożyłem ten obrazek, albo przerwa była wskazana bo teraz tez widzę te krzywulce w tle. Spoko i tak muszę do niego wrócić bo spać mi po nocach nie daje ten śmieszny kaloryfer u Batmana Urbanboogie: hehe, rozumiem, ze masz na myśli Spukera? Gamoń nie wspomniał a w zeszłym tyg się z nim widziałem bo na chwile przelotem wpadł do ojczyzny.
slabiak Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 olałbym komenty na temat perspektywy, tak jak jest, jest gites :). możliwe ze ciut więcej pokazałbym miasta, troszke bym uciał nieba, ale i tak jest mega
rice Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 slabiak nie wiem czy za t ozdanie cie nie zlinczuja ;p praca oczywiscie świetna
Bedyk Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Napisano 10 Kwiecień 2012 taki "plakacik" ostatnio zmajstrowałem. przy okazji jakby ktoś miał ochotę to zapraszam twórców i miłośników tego typu ekspresji ArtBuzz batle
Maciek_ Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Super ta praca konkursowa : ) Co do plakatu, jak to jest z tego typem imprezy? trzeba byc mega koksem żeby sobie pomalować, czy wystarczy mieć własny sprzęt?
Bedyk Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Napisano 10 Kwiecień 2012 thx co do jamu (mega kokse? w rozumieniu?) własny sprzęt i najlepiej skilsy=] ścianę udostępniły osoby prywatne z nadzieją, że powstaną tam konkretne produkcje, dla osób które zaczynają na pewno może się to okazać dobra okazja żeby podpatrzeć na czym rzecz polega
Maciek_ Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 aha, czyli osoby które będą malować są już właściwie wytypowane, a jak ktos chce to może sobie przyjśc i popatrzeć jak cuda powstają ? Pytam się, bo chociaż teraz i tak pewnie bym nawet nie miał czasu żeby przyjechać to zacząlem się ostatnio bardzo mocno interesować tematem, nawet kupiłem juz sobie farby, ale zastanawiam się co zrobić, żeby móc tworzyć w legalnych miejscach, bo jak narazie to tylko same opuszczone budynki mi pozostają, nie mam zamiaru nikomu ściany niszczyć. A mega koksem, to chodziło mi to, czy to muszą być pro masterzy którzy już maja jakieś "portfolio", aczkolwiek zastanawiam się jak pozyskuje się w sposób oficjalny graficiarzy, skoro właściwie to raczej większość pod ukryciem działa : )
Bedyk Napisano 21 Kwiecień 2012 Autor Napisano 21 Kwiecień 2012 poddaje to Waszej opinii bo ja już chyba za długo się w to gapie
Pinokio Napisano 21 Kwiecień 2012 Napisano 21 Kwiecień 2012 Uwielbiam tego typu tematykę, jak ostatni. Wg. mnie jest w tym klimat
pumax Napisano 21 Kwiecień 2012 Napisano 21 Kwiecień 2012 Uuu ciekawie się zaczyna :) Skałki bomba :D Jakimś wymiataczem nie jestem żeby mieć na pewno rację ale osobiście dodałabym trochę innego koloru na te machiny latające ,aby nie były takie jednolite fioletowe [purpurowe?], tą dalszą bym trochę bardziej "przygasiła" żeby było widać przestrzeń jeszcze wyraźniej :) W ogóle te skałki i okolice wodospadu kojarzą mi się nie wiedzieć czemu z Turnerem :D
badassky Napisano 23 Kwiecień 2012 Napisano 23 Kwiecień 2012 Bardzo klimatyczne. Jestem za Pumax w sprawie, przygaszenia, ale zmiana barw jest chyba zbędna jeśli to nie machiny latające są głównym obiektem.(popraw mnie jeśli się mylę).
Bedyk Napisano 24 Kwiecień 2012 Autor Napisano 24 Kwiecień 2012 (edytowane) z machinami muszę jeszcze powalczyć, ale bardziej myślałem o skali i designie. żeby nie było na pusto to trochę szpargałów z szuflady=] konstruktywna krytyka mile widziana cartoony Wprawki z refek Edytowane 24 Kwiecień 2012 przez Bedyk dcf
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Kwiecień 2012 Napisano 25 Kwiecień 2012 Super sobie poczynasz powiem Ci. Najbardziej mi się podoba ten ryj z goglami w nietypowych barwach i ta czynszówka z dziurą w murze. Cartoony też spoko, ale moim zdaniem trochę za brudne. Spróbuj używać więcej gradientów na formie bo Ci się spłaszcza. Ale generalnie miło się ogląda te twoje eksperymenty. Ja bym chciał zobaczyć więcej i jeszcze odważniej.
Bedyk Napisano 17 Wrzesień 2012 Autor Napisano 17 Wrzesień 2012 TSP: Maska pociągnięty dalej. Co powiecie?
Gość porrr13 Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 Przypomina mi pewną postać z serialu Gra o Tron, jak dla mnie elegancko, fajny luźny styl, mordka może już nie taka luzacka :D ale to dobrze :P
Lucek Napisano 17 Wrzesień 2012 Napisano 17 Wrzesień 2012 Bardzo daje radę! Podciągniesz płaskie ucho i jest ekstra praca.
Bedyk Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 porrr13: zgadza się, inspiracją do obrazka był Grzechocząca Koszula Lucek: thx, nie znoszę podciągać płaskich uszu, ale chyba by jednak należało=]
kamesanin Napisano 25 Wrzesień 2012 Napisano 25 Wrzesień 2012 genialna teka:) chciałbym tak "władać" kolorami...
Bedyk Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Napisano 25 Wrzesień 2012 kamesanin: dzięki, ale nie ucz się władania kolorami ode mnie bo daleko nie zajdziesz=] kolor to u mnie leży i kwiczy
Coyote Napisano 25 Wrzesień 2012 Napisano 25 Wrzesień 2012 myszka prześwietny pomysł czasem przydało by sie dokładniejsze dopracowanie pewnych elementów bo wszystko wygląda szkicowo. trochę się miotasz miedzy tym graffiti a realistycznym malowaniem przydało by się odważniej obrać pewną stronę wydaje mi sie :)
Bedyk Napisano 12 Listopad 2012 Autor Napisano 12 Listopad 2012 Hej Słuchajcie gawiedzi =] W dziale Dyskusje założyłem taki temat: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=86168 "Digital Painting - historia nieznana" Jeżeli posiadacie wiedzę lub ciekawe źródła, którymi chcielibyście się ze mną, ale także resztą użytkowników podzielić to zapraszam serdecznie. Wiedza ta przyda mi się w pisaniu pracy magisterskiej, gdyż ponieważ, bo kończę malarstwo i czas się z tam tond zawijać, ale myślę że nikomu ona nie zaszkodzi=] Zapraszam serdecznie Peace, Love, na górze róże na dole fiołki ;]
Bedyk Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) jak zwykle po dłuższej przerwie Coyote: żeby to było takie proste ;) i mała wariacja na temat: Edytowane 24 Grudzień 2012 przez Bedyk blad
Rotcore Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 sympatycznie się dzieje, jest w Twoich pracach specyficzna krecha i kolor, który od razu (przynjmniej mi) mówi kto jest autorem... chłopak b&w bardzo fajny, gollum i butcher +++, portrety troche drewniane, kamienne miny, w postaci psuje mi odbiór efekciarskie tło... rzeźnik taki najbardziej "bedykowy" i z tego względu fajny, podoba mi się jak rozkmniłeś graffiti z tego, gdyby ten noasi był jeszcze bardziej mięsny i krwisty kolorystycznie to git... pozdro
CanisLatrans Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 faktycznie, też sporo tutaj ładnych kontrastów kolorystycznych.. musze podpatrywać ;> z ostatnich najbardziej podoba mi się chyba gollum, dwa ostatnie też najs.
serio Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Bardzo fajne prace. Rzeźnik bardzo pomysłowy.
Igi Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Rzeźnik, sympatyczny gość, choć mi najbardziej podobają się te ostatnie, czarno białe.
WojtekFus Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Super wrzutka. Poleciały gwiazdki :) Rzeźnik bardzo na plus, przypomina mi prace mayka :)
Bedyk Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Napisano 18 Grudzień 2012 (edytowane) Witam Wojtek Fus: Dzięki, tylko nie wiem czym zasłużyłem? =] Dzisiaj mam do pokazania coś z trochę innej beczki. Jakiś czas temu miałem przyjemność zilustrować książkę "Królewna i Goblin", George'a MacDonalda i zupełnie zapomniałem się tym pochwalić ;D Tym samym nadrabiam zaległości. W środku jest sporo moich mniejszych i większych ilustracji, tutaj pokażę ich tylko część, dla smaczku=] Polecam tą pozycję szczególnie fanom opowieści J.R.R. Tolkiena i C.S. Lewisa. Sam momentami byłem zdziwiony ile podobieństw do świata Tolkiena w niej znalazłem, zresztą obaj panowie nie ukrywali, że twórczość MacDonalda miała na nich duży wpływ. Tak więc jeżeli macie jeszcze problem z jakimś prezentem to zachęcam do kopnięcia się do jakiejś dobrej księgarni =] Edytowane 18 Grudzień 2012 przez Bedyk blad
Coyote Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 Fajne rzeczy sam bym porobił :D Troche stylistyką kojarzy mi sie z Limbo tylko u ciebie jest wszystko troche bardziej ostre. pozdro
Bedyk Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Napisano 18 Grudzień 2012 Jesteś drugą osobą która zwraca mi na to uwagę więc coś w tym może być=] Z Limbo zetknąłem się już po publikacji gdzieś na yt ale zajarałem się od pierwszego wejrzenia, czasu tylko brak żeby popykać
Urbanboogie Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 Gratulacje! Okładka też Twoja? http://imageshack.us/a/img823/1285/korytarzpocity.jpg
Rekomendowane odpowiedzi