Lucek Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 (edytowane) Lucek91: Krzys!3k: Morte: Krzek: incorect: zeet: Kruku: Ex3: forestt: Levus: Nielot007: Idaho: Edytowane 26 Lipiec 2009 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 jak już przedtem mówiłem, głos na zeet'a :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2009 Fajnie że aż tyle prac:) zapraszam do głosowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Zeet za tego ptaszka powinien dostać jakąś nagrodę czy coś. Myszka też fajna ale ptakołaka nic nie przebije :P Mam nadzieję, że będzie front. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Zeet tym razem choć Morte jak zwykle świetnie ;] reszta też prezentuje niezły poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 W tym tygodniu wyjątkowo fajnie i dużo. Oby tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 fajnie levus Ci wszedł sculptcik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Incorect mimika twarzy Ci świetnie wyszła :D Mój głos na Ciebie. Wysoki poziom się zrobił w tym skulpcie :D Tylko czemu te bitwy nie mają fronta? Panie moderator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Ja na morte'go, za stylee;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Głos na leviego - fajny ryjek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 zeet rzadzi!!! ale drugie miejsce dla mnie nielot007 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Ja na kruka. Podoba mi się wyraz mordy i takie to swobodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 zeet - pomimo ze ma wyraz "twarzy" jakby podnosil mydlo w wiezieniu i ktos mu zrobil niespodzianke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incorect Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Moj glos rowniez na Levusa - swietna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Oczywiście 1. miejsce zeet to nie podlega dyskusji 2. morte bo uwielbiam cartoonowe klimaty 3. levus za fajny szczegół to moje typy i myślę że inni też się zgodzą (patrząc na ankietę) Prośba do lucka91: Zmień proszę odnośnik do mojego finalnego sculpta na ten http://img411.imageshack.us/img411/7145/camelf.jpg - nie nie ni chodzi mi o głosowanie tylko o to żeby jako tako trzymało poziom, bo dałeś zdjęcie z progresu a tam to wygląda jak wygląda. Mogę Cię prosić o to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2009 Sorry idaho , dałem ostatnie jakie wrzuciłeś. Proszę wszystkich o podpisywanie prac ukończonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 uu, spoźniłem się z oddaniem głosu, jakkolwiek, gratulacje dla zeeta za fajnego ptakoczłeka, mój głos poszedłby na konto Levusa za spoko detal, szczuropodobny - mało człekokształtny ale fajnie wyrzezbiony:) zresztą graty każdemu za ciekawe sculpty, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Super sculpty everybody. Fajnie że się przyjęła ta zabawa bo nudno ostatnio tu na forum jak nigdy. Tomek dajesz następny temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Dajesz dajesz, Kirian już obiecał, że wystartuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Graty XD teraz pytam co next :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 Dzięki za głosy . Jeśli ktoś mnie wyręczy w wymyśleniu następnego tematu będę wdzięczny :) . Może , Levus rzuci hasło na ten tydzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 Postać z bajki? Wybrana postać z bajki z dzieciństwa. Od "Jasia i Małgosi", "Muzykantów z Bremy" przez "Muminki", "Smerfy" "Gumisie" i Disneya do "He-men'a", "Generała Daimosa" i "Shreka". Robimy bust (czyli główka i ramiona/kawałek ubrania) lub całą postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 (edytowane) ... no takze tego do roboty!:) / tylko idea jest taka by byla to postac z 'dziecinstwa' do ktorej czujemy sentyment/odraze/jakies emocje... a nie dzisiejsze bajki masowo robione na potrzeby cartoonnetwork czy inna kicha Edytowane 28 Lipiec 2009 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi