Napisano 6 Marzec 201015 l Peter_f: Nie robisz nic nadzwyczajnego ? To czemu wszyscy szaleją na punkcie twojej pracy ? To już nie jest słodzenie koledze ... tutaj wszyscy mają te samo zdanie. Obojętnie czy to samochodziarze, wizkowcy czy inni to są zachwycenie twoim warsztatem. Jesteś zwyczajnie skromny :) Chyba aż do przesady.
Napisano 6 Marzec 201015 l łogieńńń, musisz bardzo lubic ten model:D, pozamiatala mna ta powietrzna avionetka:D:D, ja nie dawalem jeszcze gwiazdek tak wiec FULL* :D pozdro
Napisano 9 Marzec 201015 l Autor Dziękuję bardzo za komenty: Nvidia: dzięki bardzo, skromny? chyba nie. Zdaję sobie po prostu sprawę ze słabości swojego warsztatu widząc co robią inni. Wciąż daleko mi do zachwytu nad tym co robię. plasti: za tą awionetkę to prawie się obraziłem :P Taką potęgę nazwać awionetką!!! Goshhh... Dzięki za gwiazdy Stary:) Ania: dzięki Aniu bardzo. pabulo: ogromne dzięki Stary :) Poniżej szkic do obrazu dla kolejnego weterana: rozdziałka w oryginalnym obrazie - 11000px Edytowane 20 Marzec 201014 l przez peter_f
Napisano 9 Marzec 201015 l jakieś płaskie te ostatnie rendery :D A tak na poważnie to miazga.. pełen podziw..
Napisano 26 Marzec 201014 l Autor Tym razem nie ze stajni Avro ale z mojej własnej :D Dziś o 2.20 urodził się mój drugi synek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co los przyniesie :) Dinozaury tak czy inaczej mam już obcykane ;) Tymczasem przecieram gały z niewyspania i do roboty. Przepraszam, ale się nie mogłem powstrzymać... :) my BOY :D Edytowane 26 Marzec 201014 l przez peter_f
Napisano 26 Marzec 201014 l Gratulacje!!! Teraz jako szczęśliwy tatuś po raz kolejny pewnie będziesz miał większy zapał do roboty i coraz mniejsze oczka z dnia na dzień :)
Napisano 26 Marzec 201014 l Gratuluje chlopaka, pewnie nad lozkiem w postaci zabawek bedzie mial modele samolotow :))
Napisano 26 Marzec 201014 l Gratulacje dla Zony i Ciebie :) pewnie zamiast zabawek, nad lozeczkiem beda modele samolotow :D
Napisano 26 Marzec 201014 l Gratulację :) Oby rósł i rozwijał się zdrowo, bo to chyba najważniejsze. Jak drugi mały ? cieszy się z brata ;)? Gorzej będzie miał młodszy ze starszym... znam to z autopsji "Ejj młody weź to posprzątaj ! , Czemu ja?! Bo tak, ja nie mam czasu. " :D
Napisano 26 Marzec 201014 l Gratuluje kolejnego ojcostwa! co do pracki fajna tylko brakuje mi obrotów śmigieł i większego wrażenia ruchu.pozdro
Napisano 27 Marzec 201014 l Autor Dzięki Chłopaki :D infected: dzięki Stary :D Zapewne gały będą coraz mniejsze ale fakt, zapału nie tracę oj nie :) ETA: dzięki bardzo :) Declan: hehe, zapewne jakieś będą chociaż Mikołaj na razie woli dinozaury Marten: Dzięki, byłoby fajnie :) Pionier: dzięki Piterek :) Loozack: dzięki Pit :D Nvidia: dzięki śliczne Stary :) Mikołaj na razie bardzo pozytywnie reaguje {pewnie też dlatego, że młodszy braciszek podarował mu wymarzony helikopter ;)} Johnzi: dzięki, siatka jak marzenie :) bbandi: dzięki :) co do obrazka to tylko szkic właśnie bez śmigieł i innych pierdółek żeby przetestować tak gigantyczną rozdziałkę :) Jonasz_Real: dzięki Przyjacielu :)
Napisano 27 Marzec 201014 l Yo Piter, Gratulacje stary !! no i teraz to już całkiem nie będziesz miał czasu na modele i odpoczniesz od komputera ;) p.s co do Twojego ostatniego pytania czy mecze "Kubła" to na razie stoi w miejscu i nic się nie rusza niestety, ale wiadomo będę robił dalej :) Pozdrawiam,
Napisano 27 Marzec 201014 l oooo peter Gratki!!!!!!!!!!!! za pare lat bedzie łogień miedzy bracmi, szykuj kase na 2 kompy, inaczej wojna domowa:D:D:D jeszcze raz GRATULACJE!!!
Napisano 27 Marzec 201014 l Piterek się postarał nie tylko z Lancasterem ! :D Gratulacje dla żonki również ! :) Pozdro !
Napisano 28 Marzec 201014 l Autor JunioR: dzięki Marcinie :) ale nie, muszę znaleźć czas na moje hobby, żeby nie oszaleć :) Żebyś wiedział jak to jest przebywać w świecie dinozaurów, puzelków, bajek i zabaw w kowbojów albo strażaków :D Loki:dzięki stokrotne Krzychu :D plasti: dzięki Stary :) a co do kompów to pewnie masz rację, ale jest jeszcze chwila więc nie myślę o tym :) hcpiter: wielkie dzięki Piterku :) z lancasterem to w ogóle nie ma porównania. Z dzieci jestem naprawdę dumny bez "ale". A wszystkie pozdrowienia na pewno przekażę :)
Napisano 1 Kwiecień 201014 l Ja jeszcze mam takie jedno głupie pytanie; czemu na żadnym z renderów nie widać śmigieł?