NV Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Peter_f: Nie robisz nic nadzwyczajnego ? To czemu wszyscy szaleją na punkcie twojej pracy ? To już nie jest słodzenie koledze ... tutaj wszyscy mają te samo zdanie. Obojętnie czy to samochodziarze, wizkowcy czy inni to są zachwycenie twoim warsztatem. Jesteś zwyczajnie skromny :) Chyba aż do przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 łogieńńń, musisz bardzo lubic ten model:D, pozamiatala mna ta powietrzna avionetka:D:D, ja nie dawalem jeszcze gwiazdek tak wiec FULL* :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 piękne tekstury i model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 ten projekt jest w całości absolutnie niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 9 Marzec 2010 Autor Share Napisano 9 Marzec 2010 (edytowane) Dziękuję bardzo za komenty: Nvidia: dzięki bardzo, skromny? chyba nie. Zdaję sobie po prostu sprawę ze słabości swojego warsztatu widząc co robią inni. Wciąż daleko mi do zachwytu nad tym co robię. plasti: za tą awionetkę to prawie się obraziłem :P Taką potęgę nazwać awionetką!!! Goshhh... Dzięki za gwiazdy Stary:) Ania: dzięki Aniu bardzo. pabulo: ogromne dzięki Stary :) Poniżej szkic do obrazu dla kolejnego weterana: rozdziałka w oryginalnym obrazie - 11000px Edytowane 20 Marzec 2010 przez peter_f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orcher Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 jakieś płaskie te ostatnie rendery :D A tak na poważnie to miazga.. pełen podziw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 26 Marzec 2010 Autor Share Napisano 26 Marzec 2010 (edytowane) Tym razem nie ze stajni Avro ale z mojej własnej :D Dziś o 2.20 urodził się mój drugi synek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co los przyniesie :) Dinozaury tak czy inaczej mam już obcykane ;) Tymczasem przecieram gały z niewyspania i do roboty. Przepraszam, ale się nie mogłem powstrzymać... :) my BOY :D Edytowane 26 Marzec 2010 przez peter_f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratulacje!!! Teraz jako szczęśliwy tatuś po raz kolejny pewnie będziesz miał większy zapał do roboty i coraz mniejsze oczka z dnia na dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Miodna pracka :D no i gratuluję pociechy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Declan Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratuluje chlopaka, pewnie nad lozkiem w postaci zabawek bedzie mial modele samolotow :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Declan Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratulacje dla Zony i Ciebie :) pewnie zamiast zabawek, nad lozeczkiem beda modele samolotow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marten Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratulacje, szykuje się nowe pokolenie z nową wizją 3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 ooo gratki Peterku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Wow, pogratulować, daj jego zdjęcia do Finished Gallery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratulację :) Oby rósł i rozwijał się zdrowo, bo to chyba najważniejsze. Jak drugi mały ? cieszy się z brata ;)? Gorzej będzie miał młodszy ze starszym... znam to z autopsji "Ejj młody weź to posprzątaj ! , Czemu ja?! Bo tak, ja nie mam czasu. " :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 no gratulacje, pokaz siatke:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratuluje kolejnego ojcostwa! co do pracki fajna tylko brakuje mi obrotów śmigieł i większego wrażenia ruchu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Gratuluje potomstwa i wspaniałej pracy... to znaczy tej pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 27 Marzec 2010 Autor Share Napisano 27 Marzec 2010 Dzięki Chłopaki :D infected: dzięki Stary :D Zapewne gały będą coraz mniejsze ale fakt, zapału nie tracę oj nie :) ETA: dzięki bardzo :) Declan: hehe, zapewne jakieś będą chociaż Mikołaj na razie woli dinozaury Marten: Dzięki, byłoby fajnie :) Pionier: dzięki Piterek :) Loozack: dzięki Pit :D Nvidia: dzięki śliczne Stary :) Mikołaj na razie bardzo pozytywnie reaguje {pewnie też dlatego, że młodszy braciszek podarował mu wymarzony helikopter ;)} Johnzi: dzięki, siatka jak marzenie :) bbandi: dzięki :) co do obrazka to tylko szkic właśnie bez śmigieł i innych pierdółek żeby przetestować tak gigantyczną rozdziałkę :) Jonasz_Real: dzięki Przyjacielu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Yo Piter, Gratulacje stary !! no i teraz to już całkiem nie będziesz miał czasu na modele i odpoczniesz od komputera ;) p.s co do Twojego ostatniego pytania czy mecze "Kubła" to na razie stoi w miejscu i nic się nie rusza niestety, ale wiadomo będę robił dalej :) Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Gratuluję kolejnego dziedzica talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 oooo peter Gratki!!!!!!!!!!!! za pare lat bedzie łogień miedzy bracmi, szykuj kase na 2 kompy, inaczej wojna domowa:D:D:D jeszcze raz GRATULACJE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Piterek się postarał nie tylko z Lancasterem ! :D Gratulacje dla żonki również ! :) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Marzec 2010 Autor Share Napisano 28 Marzec 2010 JunioR: dzięki Marcinie :) ale nie, muszę znaleźć czas na moje hobby, żeby nie oszaleć :) Żebyś wiedział jak to jest przebywać w świecie dinozaurów, puzelków, bajek i zabaw w kowbojów albo strażaków :D Loki:dzięki stokrotne Krzychu :D plasti: dzięki Stary :) a co do kompów to pewnie masz rację, ale jest jeszcze chwila więc nie myślę o tym :) hcpiter: wielkie dzięki Piterku :) z lancasterem to w ogóle nie ma porównania. Z dzieci jestem naprawdę dumny bez "ale". A wszystkie pozdrowienia na pewno przekażę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Gratuluję pociechy Piter, żonce wytrwałości. :D Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 :) gratulacje życze cierpliwości i satysfakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Ja jeszcze mam takie jedno głupie pytanie; czemu na żadnym z renderów nie widać śmigieł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi