FF Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Witam, bede tu wrzucał rendery w clayu moich modeli. Pełna rozdziałka po kliknięciu na obrazek. Porsche Cayman S 2010: Porsche Boxster 2010: Bentlay Mulsanne 2011: Saab 9-5 Aero 2010: Rolls-Royce Ghost 2010: Shelby Cobra 1967: Dodge Challenger 1970 & Hemi Cuda 1970: Top Fuel Dragster: Hummer H1 2004 Pozdrawiam. Edytowane 22 Lipiec 2012 przez FF 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 noo takie teczki az milo sie oglada :) swietnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Bardzo ładne modele, estetycznie podane. Coś z ostrymi odbiciami bym pooglądał (tzn. Porsche już jest, to wiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 No ladnie ladnie, bardzo cool modele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 można tylko pozazdrościć :) szybciutko Ci poszedł ten bentley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 serwus :) fighter - bardzo bardzo fajne ! :) pozdrawiam i zycze podwozenia :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 O Matko!!! Z zazdrości Cię nienawidzę ;) 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 bardzo dobre:) pozazdrościc umiejetnosci! Gratki Janek! 5*! EDIT: ocenianie popsute, pisze mi ze juz oceniłem ten wątek choć nie oceniłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 Slicznie !!! Pieknie to wyglada , a Bentley super wózek , fajnie by było jakbyś do niego scenke wyczarował ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Łeee... kiepsko tu, kiepsko tam... ogólnie wyszło super. Ale tak serio to prezentacja (kolory) strasznie mi się nie podoba. EDIT: ocenianie popsute, pisze mi ze(...) jest ci pisane, Klimencie, jest ci pisane! Edytowane 23 Sierpień 2009 przez Kr3tz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 23 Sierpień 2009 Share Napisano 23 Sierpień 2009 robisz piekne autka Freedom.. kiedys tez takie zrobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Dzieki wszystkim. szybciutko Ci poszedł ten bentley Dokładnie 4 dni:) Update w pierwszym poście Porsche Boxster 2010. Pozdrawiam. Edytowane 24 Sierpień 2009 przez FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!?! Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 widać prace, widać postępy w całej twórczości. to się docenia, a nie jak ktoś pokazuje 'pierwsze autko' które zrobił w przerwie między zadaniami domowymi z gimnazjum. Bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 bardzo fajne wnetrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 no no bardzo ładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Dzieki wszystkim. Dokładnie 4 dni:) Pozdrawiam. Jesteś moim mistrzem :D !!! ***** Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Wrzucaj nowości do pierwszego postu. :) Ładne Porsche, ale one wszystkie wyglądają tak samo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynia Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 bez siatek się nie liczy, modele ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) Wrzucaj nowości do pierwszego postu. :) Ładne Porsche, ale one wszystkie wyglądają tak samo. ;) Mówisz że tak bedzie lepiej? Dynia-siatkie bedą bez sensu bo kazdy byl robiony w sporej części po ms wiec i tak nic nie widac. EDIT: Ok, zmieniłem i wszystko jest w pierwszym poście. Edytowane 24 Sierpień 2009 przez FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Nie wiem czemu Porsche podoba mi się bardziej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 Modele robią wrażenie :) W czym renderujesz? I mógłbyś powiedzieć czym oświetlasz scenę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Update w pierwszym poście, Saab 9-5 2010. Nie jest w pełni zadowolony z modelu ale niech bedzie. blomb, renderowane w vrayu oswitlane kilkoma vraylight plane, lewej lekko niebieskie, z prawej lekko żółte, na górze duże białe bez nie dające odbić i jedno biale z boku tez bez odbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 dużo dobrego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 Możesz powiedzieć ile czasu zabiera Ci wymodelowanie jednego takiego auta? Pewnie z moich ust to słaby komplement ale ogromny szacun dla umiejętności i talentu. Niesamowita jakość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 24 Wrzesień 2009 Share Napisano 24 Wrzesień 2009 O Man :) wreszcie zmeczyles saaba widzE :) gratulejszyn! Piknie Piknie! nie wiem jak w oryginale ale chyba za ostro ma nad tylna klapa :) Tak czy inaczej U ar my Master :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Dzieki peter_f, to bardzo różnie bywa ale zależy to głównie od chęci:P Saaba robiłem chyba ze chyba 3 tygodnie a np. Bentlaya w niecałe 4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 Doszedł nowy model, Rolls_Royce Ghost 2010, przy okazji uporządkowałem troche pierwszy post bo za duze to sie zaczynalo robić. Model taki sobie, jestem świadom pewnych odstępstw od oryginału;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Dlaczego ja ten wątek dopiero teraz zobaczyłem hmm Oczywiście modele pierwsza klasa, saab mi się bardzo podoba zwłaszcza ten gładziutki zderzak rodem z nurbsów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 a gdzie jakieś dobre rendery ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Dla mnie to tortura oglądanie tego wątku - nie stać mnie na nie i zazdroszczę umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 bardzo czysto...***** Nie lubie tego że wszyscy tutaj wozy modelują i domki ...ale praca jest pracą...a modele wykonane w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 FF śliczne, czyściutkie i równiutkie te Twoje modele :) Rolsik też niczego sobie... Dobra robota - brawo! (rogi szyb zbyt low poly :-P poza tym malinka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Noooo juz myslalem ze gdzies przepadales fajko :) Jest super ***** jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Szacunek!!Piękna robota, jest w nich jakieś podstawowe wnętrze.? No i gratki z dobry gust:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dzieki wszystki Georgas - nie umiem:( arch515 - wnętrz niestety brak (nie liczać caymana do którego wrzucenie wnętrza z boxstera to chwila) Homa - widziałem to ale twierdziłem że dopóki jest równo to można to olać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0me2z Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 jaka technika modelowales te fury ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 (edytowane) Modeling bardzo ładny - fury nieoklepane. P.S Bardzo mi sie ten nowy saab podoba, zaczepista stylizacja taka w stylu starej 9-3 jki. Edytowane 17 Styczeń 2010 przez bbandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Jest moc...i pieknie zaprezentowane te modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 18 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2010 dzieki g0me2z - poly oczywiście;) detal robiony po ms. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 kolejny model do kolekcji, Shelby Cobra 1967 w pierwszym poscie. tym razem jestem nawet zadowolony z efektu, jutro może wrzuce jeszcze render wnętrza. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral_44 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Mawiają, że nie mozna się dorobić na grafice, a tu masz , Freedom wyciągnął wreszcie swoją kolekcje z garażu. Piękne. Masz 5*. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 pikna ta cobra! szybko Ci to idzie. Podziwiam zapal i wytrwalosc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 no fajne fajne furki. wszystko gładziutko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Ładnie sobie poradziłeś z kształtami tej cobry, czekam na kolejne aktualizacje - pozdro. Jako że same modele moja ocena 4****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Luty 2010 Autor Share Napisano 24 Luty 2010 Dzieki hołmis. simonhc, skad wiesz że szybko, nie wspominałem przecież że cobre robiłem 5 dni:P bbandi, takie jest założenie wątku, innych renderów tu nie było i nigdy nie będzie;) coś mi sie studio zepsuło przy saabie i rollsie i sie zastanawiam czy ich jeszcze raz nie przerenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Dzieki hołmis. simonhc, skad wiesz że szybko, nie wspominałem przecież że cobre robiłem 5 dni:P hehe:) hmm, systematycznie dodajesz nowe modele a zakladam ze robisz jeszcze inne rzeczy, right?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 No głównie sie obijam. A, no i studiuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 piękna ta bestia, o Cobrę chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 Update kolejny, tym razem 2 na raz Dodge Challenger i Hemi Cuda w pierwszym poście oba modele juz kiedyś robiłem ale Challenger jest zrobiony od nowa a cuda odrestaurowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 śliczne są, jak zawsze pro, tylko dziwny wydech challengera. takie były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi